Kesinlikle evlenmeden önce uzman bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.. Herkesin yapısı farklı olduğu için buradan sağlıklı bir bilgi alamazsınız..
canım sen rahat ol hiç sıkma kendini gerisi gelir:))Ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl olur cok agrı cekermıyım en önemlisi çok kan gelirmi veya hiç gelmez mi esnek falan diye birşeyler var ne kadar doğru bilmiyorum ikimizde böyle şeylere dikkat eden önem veren kişileriz bu yüzden insanın içine kurt düşüyo heleki evlilik yaklaşınca:S
sineramis korkmana gerek yok arkadaşım kendını sıkarsan dahazor olur..eşine bırak kendını ve rahat olmaya calış..
birazcık acıyo ama korkacak kadar değil..emın ol ben senden dahacok korkuyodum,heyecandan uyuyamıyodum ama eşini sevdiğin için herşey değişiyo inan bana..kan gelmeme olayı olursa da dert etme cunku ıdrara karışabılıyomuş..herkesın farklı oluyo tabi..
mutluluklar dılerım sıze..inşallah herşey dıledıgın gıbı olur arkadaşım..relax ol :))))
Ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl olur cok agrı cekermıyım en önemlisi çok kan gelirmi veya hiç gelmez mi esnek falan diye birşeyler var ne kadar doğru bilmiyorum ikimizde böyle şeylere dikkat eden önem veren kişileriz bu yüzden insanın içine kurt düşüyo heleki evlilik yaklaşınca:S
Ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl olur cok agrı cekermıyım en önemlisi çok kan gelirmi veya hiç gelmez mi esnek falan diye birşeyler var ne kadar doğru bilmiyorum ikimizde böyle şeylere dikkat eden önem veren kişileriz bu yüzden insanın içine kurt düşüyo heleki evlilik yaklaşınca:S
kendin bence git ona söyleme demek ki karsındaki biraz takıntılı bağnaz böyle durumda çoğu erkeğe namus vermek hata bence değmiyor çünkü .o yuzden bişey istemeye hakları yok kendi bakire mi bakire istiyor konu hakkında seni sıkıyor yanlış anlıcak diye çekiniyorsun rahat ol git doktora sor bunu biraz girişimci ol bence hiç erkek buna değmez kızlar zamanla anlarsınız bunu
ewet ewet ten uyumu onmlıEşini seviyorsan ve Ten uyumunuz var ise inan korku aklına bile gelmiyor.
Şimdi ten uyumu ne ya diyenler vardır inanmayanlarda olabilir ama ben inaniyorum valla herşeyi etkiliyor.
canım biraz rahatlamak istersen kas gevşetici ilaç alabilirsin.2 saat içinde etkisini gösteriyor.aynı zamanda krem var ama adını hatırlamıyorum ağrıyı azaltan.bence gerek yok o kadarına biraz pahalı krem.ben kas gevşetici ile rahatladım.ve baya kan geldi.tabi bünyeden bünyeye değişiyor bu olay.evlenmeden önce aile planlaması merkezine gidin orada doktor herşeyi anlatıyor senin anlatmana gerek yok.kızlık zarının yapısını kan gelip gelmeme olayını..zevkli bişi rahat ol..sen ne kadar rahat olursan o kadar zevk alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?