• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu

sineramis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
19
0
36
İstanbul
Ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl olur cok agrı cekermıyım en önemlisi çok kan gelirmi veya hiç gelmez mi esnek falan diye birşeyler var ne kadar doğru bilmiyorum ikimizde böyle şeylere dikkat eden önem veren kişileriz bu yüzden insanın içine kurt düşüyo heleki evlilik yaklaşınca:S

Kesinlikle evlenmeden önce uzman bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.. Herkesin yapısı farklı olduğu için buradan sağlıklı bir bilgi alamazsınız..

Kesinlikle evlenmeden önce uzman bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.. Herkesin yapısı farklı olduğu için buradan sağlıklı bir bilgi alamazsınız..

haklısınız fakat nişanlıma nasıl doktora gittiğimi söyleyeceğim ona söyleyemem aramzda olmayan birşey için tartışma cıkabılır yada ben kuruntu yapıyorum aslında cok fazlada düşünmemek lazım bunu sanırım nekadar dusunrsen kendıne mı cekersın acaba:S

Ben ilk geceden çok korkuyorum nasıl olur cok agrı cekermıyım en önemlisi çok kan gelirmi veya hiç gelmez mi esnek falan diye birşeyler var ne kadar doğru bilmiyorum ikimizde böyle şeylere dikkat eden önem veren kişileriz bu yüzden insanın içine kurt düşüyo heleki evlilik yaklaşınca:S
canım sen rahat ol hiç sıkma kendini gerisi gelir:))

sineramis korkmana gerek yok arkadaşım kendını sıkarsan dahazor olur..eşine bırak kendını ve rahat olmaya calış..
birazcık acıyo ama korkacak kadar değil..emın ol ben senden dahacok korkuyodum,heyecandan uyuyamıyodum ama eşini sevdiğin için herşey değişiyo inan bana..kan gelmeme olayı olursa da dert etme cunku ıdrara karışabılıyomuş..herkesın farklı oluyo tabi..
mutluluklar dılerım sıze..inşallah herşey dıledıgın gıbı olur arkadaşım..relax ol :))))

sineramis korkmana gerek yok arkadaşım kendını sıkarsan dahazor olur..eşine bırak kendını ve rahat olmaya calış..
birazcık acıyo ama korkacak kadar değil..emın ol ben senden dahacok korkuyodum,heyecandan uyuyamıyodum ama eşini sevdiğin için herşey değişiyo inan bana..kan gelmeme olayı olursa da dert etme cunku ıdrara karışabılıyomuş..herkesın farklı oluyo tabi..
mutluluklar dılerım sıze..inşallah herşey dıledıgın gıbı olur arkadaşım..relax ol :))))

Tesekkürederim sağolun :) evet herkesde farklı oluyomus bende oyle duymustum ama bunu nasıl acıklarım ki bazen nişanlıma bu konudan bahsediyorum o esneklik olayını uyduruyolar oyle bısey olmaz dıyo Allah korusun benım basıma gelırse ben ne yaparım :(

korkulacak hiçbir şey yok inan.o kadar kişininbaşarabildiğibir şeyi sende yaparsın elbet.eğer kanama olmazsada eşinle istediğiniz doktara gidip muayene olursun o sizi aydınlatır.

canım biraz rahatlamak istersen kas gevşetici ilaç alabilirsin.2 saat içinde etkisini gösteriyor.aynı zamanda krem var ama adını hatırlamıyorum ağrıyı azaltan.bence gerek yok o kadarına biraz pahalı krem.ben kas gevşetici ile rahatladım.ve baya kan geldi.tabi bünyeden bünyeye değişiyor bu olay.evlenmeden önce aile planlaması merkezine gidin orada doktor herşeyi anlatıyor senin anlatmana gerek yok.kızlık zarının yapısını kan gelip gelmeme olayını..zevkli bişi rahat ol..sen ne kadar rahat olursan o kadar zevk alırsın

yaşamadığın şeyler için kendini korkutma öyle abartı kan gelmiyor kendini rahat bırak ön hazırlık evreniz uzun olsun...kan gelmeme olayı çok nadir görülen bir olaydır şimdiden bunu düşünüpte ilk gecenizin büyüsünü bozma rahat ol ve mutlu olmaya bak.Rabbim mutlu etsin sizi evliliğiniz şen olsun inşallah.

cnm hic dert etme inan kendini ne kadar sikarsan o kadar zorlasir. kan olayina gelirsek , bence oldugunu hisettigin an dizlerin yatakta olacak sekilde cenin pozisyonuna benzer otur ve hemen bi peceteden yardim al. sakir sakir kan gelmeyebilir sadece peceteyi lekelicek biseyde olabilir cunku. bu kanin gorulmesi bu kadar onemliyse nisanlin icin bu sekilde dene tatlim. simdiden mutluluklar dilerimm :)

Bende evleneli 3 ay oldu ve bende çok korkuyordum. Ama inan bana eşini sevince herşey çok farklı oluyor. Evet acı oluyor ama öyle çok çok değil. Kanama olayıda arkdaşlarımn dedği gibi bünye meselesi bence bu kadar dert etmee..

Canım hiç kendini üzme. Bu hayatın bir gereği ve neredeyse tüm kadınların yaşadığı bir şey. Hem sen bu anı sevdiğin adamla beraber yaşayacaksın. Bende 1 yıllık evliyim ve düğün gecesi benzer düşüncelere sahiptim. Şimdi gülüyorum. Kendini eşine teslim et. Rahat ol. keyfini çıkar. Emin ol ilk andan sonra keyifli olacak. İyi haberlerinide bekliyoruz

kendin bence git ona söyleme demek ki karsındaki biraz takıntılı bağnaz böyle durumda çoğu erkeğe namus vermek hata bence değmiyor çünkü .o yuzden bişey istemeye hakları yok kendi bakire mi bakire istiyor konu hakkında seni sıkıyor yanlış anlıcak diye çekiniyorsun rahat ol git doktora sor bunu biraz girişimci ol bence hiç erkek buna değmez kızlar zamanla anlarsınız bunu

kendin bence git ona söyleme demek ki karsındaki biraz takıntılı bağnaz böyle durumda çoğu erkeğe namus vermek hata bence değmiyor çünkü .o yuzden bişey istemeye hakları yok kendi bakire mi bakire istiyor konu hakkında seni sıkıyor yanlış anlıcak diye çekiniyorsun rahat ol git doktora sor bunu biraz girişimci ol bence hiç erkek buna değmez kızlar zamanla anlarsınız bunu

evet kesinlikle katılıyorum namusa kan görmek gözüyle bakılacak kadar bağnaz hala insanlar.

sıksanda sıkmasanda cok acıo herkes bnı kandrdı acımıo dıe yalan arkadasımole bı acı gormedım ter kan ıcınde saatler surdu ve cok alkolluydum yınede geberdımı hatrlıorm ..
kan da cok deıl azda deıl yarım cay bardagı kadar

çok anlatacak şeyım var zor durum ama ah kızlar tek diyceğim erkeklere guvenmeyın çok var bakire alıp 1 yıl sonra başkasına bakan o anmalmda dedim yanlış anlaşılmıyım değmiyor arkadaşlar kızlığını verdiğine inanın buna içten söyluyorum ben bunu tertemız aldım aldatmıyım demiyor hiç bir erkek 17 lik manken de alsa vazgeçiyor sonra

Eşini seviyorsan ve Ten uyumunuz var ise inan korku aklına bile gelmiyor.
Şimdi ten uyumu ne ya diyenler vardır inanmayanlarda olabilir ama ben inaniyorum valla herşeyi etkiliyor.

Eşini seviyorsan ve Ten uyumunuz var ise inan korku aklına bile gelmiyor.
Şimdi ten uyumu ne ya diyenler vardır inanmayanlarda olabilir ama ben inaniyorum valla herşeyi etkiliyor.
ewet ewet ten uyumu onmlı
ama acıo coook ıstesende valla ama guzel bısı:emir_bebek:

canım biraz rahatlamak istersen kas gevşetici ilaç alabilirsin.2 saat içinde etkisini gösteriyor.aynı zamanda krem var ama adını hatırlamıyorum ağrıyı azaltan.bence gerek yok o kadarına biraz pahalı krem.ben kas gevşetici ile rahatladım.ve baya kan geldi.tabi bünyeden bünyeye değişiyor bu olay.evlenmeden önce aile planlaması merkezine gidin orada doktor herşeyi anlatıyor senin anlatmana gerek yok.kızlık zarının yapısını kan gelip gelmeme olayını..zevkli bişi rahat ol..sen ne kadar rahat olursan o kadar zevk alırsın

ilk kez duyuyorum kas gevşetici hap gerçekten işe yarıyor mu eğer yarıyorsa aklımda bulunsun bu evlenirken yani:53:

Back