İlk Gece Korkusu

haklısın tabi, öyle davar da bir insan değil çok şükür.
hayırlısı diyelim artık :)

Ay bana da cevap verin nolur ya zarım esnekse kanamazsa adam şüphelenirse?

walla canım şüphelenen adamda adam değildir bence....benim bi kız arkadaşım vardı esnekmiş kan gelmemiş adam bunu kolundan tutup doktora götürüyo sabah....kızda tamam sen bana güwenmiyosun madm bu işde biter diyo adam takmıyo tabi sabah doktora gidiyolar veeeee doktor bu öküze kızlık var burda görüyorum geride biraz zorlasaydınız kan gelirmiş diyo....yani artık yani senin çükkün küçük diyo resmen doktor buna kız ertesi gün boşanma davası açtı....

bazen kan gelmiyormuş zar esnek olabiliyormuş ya zarım esnekse ya kan gelmezse kocam şüphelenirse filan diyorum ben bazen. Böyle olan oldu mu hiç?

hıc bunları takmayın kafanıza bende evlenmeden evvel bır gun vucudum ıntıhap kapmıstı orasınıda asırı kasımıstım kan gelmıstı bozuldu sanmıstım yıllarca kendı kendıme dusunmustum acabamı dıye ama ole kolay kolay bozulacak bırsey olmadıgını evlendıkten sonra 3ay beraber olamayınca anladım vajınusmustan kan gelmezmı? Bılmem nemı? Dıye kendınızı uzmeyın Gelır kan neden gelmesın Mutlak gelır esnek mesnek bunlar bınde bır olan mevzular

kimi manyaklarda ayyy acıdan çarşaflar yırtıldı demezmi..acıdı macıdı amao abuk subuk konuşanların şimdi hepsi bayıla bayıla yapıyor..ay sonuçta kimse ölmez ya iç kanamadan...

ayyy karnim acidi gulmekten carsaf nasil yirtiliyormus fiziki acidan pek bi yirtilacak sahne dusunemedimde

oyle adama bende dava acarim..tam bir okuz..zaten biraz bilgili bisey olsaydi zarin esnek olabilcegini bilirdi..illa deneyim gerekmiyor bir suru kitap var bununla ilgili...

Oy :/ bu şeyler yüzünden ben korkuyorum sadece acı filan değil benim korkum da ya kan gelmezse ya bilmem ne.. Ay ne bizim bu çilemiz ya..

onu bunu biraktikda benim arkadasim evlenecegi zaman annesi buna bi tembihler goreceksiniz..dugun gecesi yalvariyor kayinvalidesinde kalsinlar kendi evlerine gecmesinler diye..neden??? eger bisey olursa tutukluk falan,hastaneye goturecek birileri olacakmis..yanibasinizda kas gevsetici igne bulundurun..yok cok kanama olursa diye pamuklar havlu kagitlar bulunduracaklarmis...ertesi gun beni ariyor sorsana nasil olmus diye bende aradim annen aradi sordu nasil olmus acimismi cok kanama oldumu diye soruyor dedim ayy rezillige bakin..yok rahat oldu falan dedi..bende haberi ucurdum..benim ustlendigim rol daha kotu..kiz yalniz sonra cok kizdi annesine..neden buyutuyorsun abartiyorsun,senin yuzunden vajinusmus olabilirdim diye

ilk gece o kadar çok zevk alıcağımızı sanmıyorum ben sonuçta canım acıcak ben o acıdan zevk mevk düşünemem odaklanamam heralde diye düşünüyorum:18:

canım yorumları okumadım ama kendini hiç kasma erkekte kadında bu kan gelecek mi sıkıntısı yüzünden kasılınca iş daha zor olur bizimki öyle oldu baktık ki olmuyo uyuduk kardeş kardeşsabah 5 gibi kalktık stressiz yapınca çok şükür kan geldi yer yatağı yapılıyor onun üstüne beyaz kısa çarşaf seriyorlar büyükler kan oraya geliyor zaten merak etme o zaman görür. ama sana birşey söylim mi çok güzel bir duygu o sana karıcığım diyecek sen de ona sen de benim kocacığım oldun diyeceksin dediğim gibi baktın ki kendinizi kasıyorsunuz uyuyalım mı yorulduk sabah erkenden tekrar deneriz de seni kıracak değil herhalde ilk günden

Son düzenleme:
ilk gecede karşı tarafın anlayışlı olması çok önemli. eğer siz rahat olursanız, eşinizde bunun sizin için bi ilk olduğunu bilerek size yaklaşırsa hiç bi sorun olmaz. şimdi kadın erkek herkes bilinçli zaten. eskidenmiş o aşırı kanamalar, hastanelik olmalar falan. hiç de öyle ölümcül bi durum değil. zaten bikaç gün sonra o korkudan eser kalmaz. hatta o korku yerini başka şeylere bırakır... sizi gidi sizii..... :)

canım birde kanama olduktan snra erkek senin beline masaj yapmalı ben öyle duydum büyüklerimden ilerde belde sorun olmaması içinmiş galiba. kanama olduktan sonra hemen ayağa kalkmaman gerekiyormuş bir saat kadar uzan olduğun yerde sonra kanaman devam etse bile abdestini al pedini koy ilişkiye eşin istese bile sakın devam etme canın çok yanar kendini iyi hissetmediğini söyle iyileşince bol bol devam edersiniz.rabbim kolaylığını verir hiç korkma kan gelecek mi gelmeyecek mi diye sen ona güveniyorsun da o da sana güvensin bir zahmet

Ay sasiriyorum vallahi bende nisanliyim basta korkuyordum nisanlimla konusmustuk korkmana gerek yok sen korkarsan olmaz zaten dedi... Olmadi daha yanlis anlasilma olmasin Dügünden sonra olan olucak:26: bende sizler gibi cok düsünüyordum ay acaba kizmiyim ilk gece nasil olur vs en son gitdim doktora adet düzensizligi yüzünden o arada bakti ve kiz oldugumu söyledi icim rahatladi...Evlenmeden öncede gel konusalim fln dedi yardimci olurum eger sorularin varsa.... Kadin doktoruna gitmekten cekinmemek lazim kadin da bana dedi utanma cekinmene gerek yok biz günde kac kisiyi muayene ediyoruz... Hem insan kendinden eminse emindir ha kan gelmis ha gelmemis..... bu arada arkadasinin yaptigi gibi bende yapardim bosanirdim ayni seyi esim bana yapsa....

Kız korkuyorum demiş siz iyice korkutmuşsunuz,üstelik tecrübelerinizle de değil büyüklerinizden duyduğunuz efsane saçma hikayelerle.ne pedidir ya? ne alaka? şarıl şarıl kanlar mı akacak? ordan gelecek şey azıcık suyla karışık bir sıvı bu kadar abartmanın ne anlamı var? bu saçmalıklar zaten insanları korkutan.bir bayanın ilk ilişkide canının yanma sebebi ise kendini kasması bu kadar.hmm bide şimdi bel ovulmayınca bel sakatmı oluyomuş??? o zman bir çok kişi belden sakat olmalıydı.Hay Allah ım insanlara akıl fikir ver

üfff ne çok saçmalamışsın be en iyisi sus yaşayınca bunları kafanda çözersin soruların akılları karıştırıyor, abartıyorsun yani

Ben kucukken tacıze ugradım belkide ondandır bılıyorum ama cok korkuyorum

Canım, inan bir çok kişinin bu tür şeyler başına gelmiştir küçükken.Allahından bulsun öyle şerefsizler.benimde başıma gelmişti küçükken,ama öyle bir korkum yok.bi ara aklıma geldikçe çok taktım kafaya ama dedim ya Allahından bulsunlar.bunu geleceğine yansıtma,korkudan kastın canının yancağı ise,birçok kişi de hiç canının yanmadığını söylüyor yada az yandığını, ortalıkta gezen saçma sapan abartılmış efsane hikayelere bakma sen.en yakın arkadaşım jinekolog benim onunlada konuşmuştun neyin ne olduğunu.canın acısada bunun fizyolojik olarak tek bir sebebi varkendini kasman yani ne kadar,sakin olursan okadar az acır hmm birde o yolun hiç ilişki olmamasından ötürü dar olması neden.dik oturup belin ovulmasıda sakatlanma diye değil tabiki,kimi bayanların zarı çok derinde yada akan kanlı sıvı çok az olduğu için aksın çıksında kanı görelim diye yapılır merak etme sevdiğin insanla yaşıcaksın zaten bu olayı hiç birşey olmaz.

ne korkutması ya gayet korkulacak birşey olmadığını yazdıklarımla belirttim sizin anlama kapasitesiniz zayıf galiba öncelikle allah sana akıl fikir versin. saçma şeyler değil ben yaşadıklarımı söylüyorum benim kanamam 3 gün sürdü sen kimin ne kadar kanaması olacak nerden biliyorsun . büyüklerimden duyduğum şey sadece bele masaj yapılması iyi olurmuş diye kesin yapmazsan sakat olunur diye birşey söylemedim farkkettiyseniz bana eşim yaptı ve kendimi çok rahat hissettim.size eşiniz yapmadı diye kıskanmayın lütfen

ne demişler ne demişler bele masaj yapılmazsa sakat mı olunurmuş bana niye bişey olmadı ayy hiç gülüceğim yoktu valla ben çok şey okudum yok kızlık bozulduğu zaman kan duvara kadar gidiyomuş yok çok acıyomuş yok çok kanama oluyomuş bilmem ne hiç bişey olmuyo kendini sıkmazsan çok az bi acı hissediyosun ve 2-3 damla kan geliyo başka hiç bişey olmuyo

korkulacak hicbir sey yok
ama kendini skmaman ve cok rahat olman onemli
kanama benim yarim saate kadar surmustu ve aciyor ama cok hafif bir aci

Son düzenleme:
her ay adet yüzünden o kadar ağrılar acılar çekiyorumki alışmışım acı çekmeye ilk gece benden korksun asıl
eylül gibi düğün düşünüyoruz şimdilik bi korku yok düğüne yakın olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…