- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
canım o an bunlar dusunulmuyo emın ol senın canın yanmasın dıye esın gozunun ıcıne bakıcak eeee zevkte alıcanızkanı dusunemıcek kadar zevklencenız Bunları dusunmeyın ole acıpta kana bakıcak kadar davar bırısıyle evlencegınızı sanmam artı esınızın organınada bulasabılır kan ılla sızınkıne bakmasına gerek yok
Ay bana da cevap verin nolur ya zarım esnekse kanamazsa adam şüphelenirse?
bazen kan gelmiyormuş zar esnek olabiliyormuş ya zarım esnekse ya kan gelmezse kocam şüphelenirse filan diyorum ben bazen. Böyle olan oldu mu hiç?
kimi manyaklarda ayyy acıdan çarşaflar yırtıldı demezmi..acıdı macıdı amao abuk subuk konuşanların şimdi hepsi bayıla bayıla yapıyor..ay sonuçta kimse ölmez ya iç kanamadan...
walla canım şüphelenen adamda adam değildir bence....benim bi kız arkadaşım vardı esnekmiş kan gelmemiş adam bunu kolundan tutup doktora götürüyo sabah....kızda tamam sen bana güwenmiyosun madm bu işde biter diyo adam takmıyo tabi sabah doktora gidiyolar veeeee doktor bu öküze kızlık var burda görüyorum geride biraz zorlasaydınız kan gelirmiş diyo....yani artık yani senin çükkün küçük diyo resmen doktor bunakız ertesi gün boşanma davası açtı....
walla canım şüphelenen adamda adam değildir bence....benim bi kız arkadaşım vardı esnekmiş kan gelmemiş adam bunu kolundan tutup doktora götürüyo sabah....kızda tamam sen bana güwenmiyosun madm bu işde biter diyo adam takmıyo tabi sabah doktora gidiyolar veeeee doktor bu öküze kızlık var burda görüyorum geride biraz zorlasaydınız kan gelirmiş diyo....yani artık yani senin çükkün küçük diyo resmen doktor bunakız ertesi gün boşanma davası açtı....
canım o an bunlar dusunulmuyo emın ol senın canın yanmasın dıye esın gozunun ıcıne bakıcak eeee zevkte alıcanızkanı dusunemıcek kadar zevklencenız Bunları dusunmeyın ole acıpta kana bakıcak kadar davar bırısıyle evlencegınızı sanmam artı esınızın organınada bulasabılır kan ılla sızınkıne bakmasına gerek yok
canım birde kanama olduktan snra erkek senin beline masaj yapmalı ben öyle duydum büyüklerimden ilerde belde sorun olmaması içinmiş galiba. kanama olduktan sonra hemen ayağa kalkmaman gerekiyormuş bir saat kadar uzan olduğun yerde sonra kanaman devam etse bile abdestini al pedini koy ilişkiye eşin istese bile sakın devam etme canın çok yanar kendini iyi hissetmediğini söyle iyileşince bol bol devam edersiniz.rabbim kolaylığını verir hiç korkma kan gelecek mi gelmeyecek mi diye sen ona güveniyorsun da o da sana güvensin bir zahmet
iyide insan üstüsteyken kanı nasıl görüyo ben bunu anlamıyorum?
yoksa dediğim gibi ilk girişten sonra görmek için bakıyomu millet?
aa çıkar bakalım gelmişmi gelmemiş mi diyo :))))
off ne zormuş bee böyle
Ben kucukken tacıze ugradım belkide ondandır bılıyorum ama cok korkuyorum
Kız korkuyorum demiş siz iyice korkutmuşsunuz,üstelik tecrübelerinizle de değil büyüklerinizden duyduğunuz efsane saçma hikayelerle.ne pedidir ya? ne alaka? şarıl şarıl kanlar mı akacak? ordan gelecek şey azıcık suyla karışık bir sıvı bu kadar abartmanın ne anlamı var? bu saçmalıklar zaten insanları korkutan.bir bayanın ilk ilişkide canının yanma sebebi ise kendini kasması bu kadar.hmm bide şimdi bel ovulmayınca bel sakatmı oluyomuş??? o zman bir çok kişi belden sakat olmalıydı.Hay Allah ım insanlara akıl fikir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?