• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu

P8renses_199992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
30
3
1
32
Kızlar merhaba ilk gece konusunda yardım ve deneyimlerinize ihtiyacım vae. Çevremdeki insanlar tarafından çok olumsuz etkilendim ve vajinismus olmaktan çok korkuyorum lütfen bi yardım

Hiç düşündüğün ve duyduğun gibi birşey değil bunu bil yeter .. Ayrıca sevdiğin adam olacak karşında böyle düşün

Hep boyle gereksiz cevredeki evli bayan yorumlari yuzunden insanlar ilk geceden korkuyor siz onlara kulak asmayin bu sizin en guzel baslangiciniz olacak takilmayin onlara bebek yagi,isinizi görür eger ilk gece kaza gibi bisey,olsaydi herkes,ilk gece hastanelik olurdu sakin korkmayin

Hep boyle gereksiz cevredeki evli bayan yorumlari yuzunden insanlar ilk geceden korkuyor siz onlara kulak asmayin bu sizin en guzel baslangiciniz olacak takilmayin onlara bebek yagi,isinizi görür eger ilk gece kaza gibi bisey,olsaydi herkes,ilk gece hastanelik olurdu sakin korkmayin
Gerçekten evli insanlar bizden ne iatiyor anlamıyorum korkutmayı ne çok seviyolar ya

Ve
Verdiğiniz telkinlerden dolayı çok teşekkür ederim

Dalga gecmeyin milletle.
Burda korkudan bahsedip, orda akıl veriyorsunuz. Şaka gibi.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar merhaba ilk gece konusunda yardım ve deneyimlerinize ihtiyacım vae. Çevremdeki insanlar tarafından çok olumsuz etkilendim ve vajinismus olmaktan çok korkuyorum lütfen bi yardım

Dunyada spor olsun diye sevisen insanlar var. Kasma bu kadar. Imkansiz birsey olsaaci dolu olsa insanlar zevkine sevismez zaten

Bende etraftan duyma laflarla korkmuştum ama korkacak bişey yok kendini serbest bırak acır diye aklına getirmemeye çalış ve illa ilk gece olacak siye şartlandırma kendini eşin anlayış gösterir illaki ilk gün olmazsa ikinci gün olur akışına bırak

Kendini kasma adapte ol kendini bırak eşine zaten sen adapte olunca olup bittiğini bile anlamıyorsun bize kadınların anlattığı gibi illet bir gece değilmiş ben yaptıktan sonra allah bizi boyle kandiranlari ıslah etsin dedim korkacak bisey yok emin ol sakin ol rahatla hatta öncesinde ılık bir duş al uzun tut ön sevişmeyi sonrada rabbim yardım ediyor ya

Back