• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk gece kanaması

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
Kızlar 3 aylık evlıyım ben suphelenmıyorum ama daha benden kan gelmedı kuzenım evlenıcek o merak edıodu soledım doktra neden gıtmedın dedı ya suphe gırdı ıcıme ya bnm bıldıgım dogumdada bozulan varmıs sızce dotkora gıtsem ne der bana 3ay sonramı gelıosun dıcek dıımı

canım eğer eşin bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa neden doktora gideceksin ki sonuçta sen kendini biliyorsun.. benim arkadaşımda aynı durumdaydı içine şüphe düştü ve doktora gitti.. doktor ona zarının esnek olduğunu söyledi ya zamanla yırtılır ya da doğum yaptığında yırtılır demişti.. bu korkulacak bir şey değil bence ;)

Kızlık zarın duruyodur , doktor da bunu görür zaten. Söyler sana , çekinme git bence. Esnekse esnektir der :34:

canım eğer eşin bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa neden doktora gideceksin ki sonuçta sen kendini biliyorsun.. benim arkadaşımda aynı durumdaydı içine şüphe düştü ve doktora gitti.. doktor ona zarının esnek olduğunu söyledi ya zamanla yırtılır ya da doğum yaptığında yırtılır demişti.. bu korkulacak bir şey değil bence ;)

bnm nede esımın suphesı var cnm sadece oluyo ılıskı bn hıssedıyorum ama kuzenım ıcıme kurt dusurdu:)

kızlık zarın esnektir ve yırtılmamıştır bu gayet normal doktora gitmeyi gerektiren bir durum olduğunu sanmıyorum

Back