- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi zeynepcemre
-
ben de hep vajinusmus olurum ben kesin diye düşünüyordum.o sayfalarda gezip okuyordum yenmek için ne yapıyorlar diye.ilk gece o korku yüzünden eşimi de tedirgin ettim ve o da konsantre olamadı.bırakalım dinlenince yaparız dedi.ve herşey sabah oldu bitti.kimse bizden hemen iyi bir partner olmamızı istemiyor istememeli de.
hiç de korkulacak birşey yokmuş emin olun.kayganlaştırıcı kullanın.en önemli ilaç ise dünya üzerindeki her kadının bunu yaptığını düşünerek olaya konsantre olmak
düşünce tek başına yetecek mi şu erkekler ne kadar şanslı acı yok zevk alıyorlar bi de üstüne yaaa
biz acıdan kıvranalım onlar keyfini sürsün
bende evlenicem ama çok korkuyorum kızlar, ya çok kan geliyo mu?benim kanla aram iyi değildir de :18::18::18:
bir de bazen kan gelmeyebilir diye duymuştum, ya gelmezse? bu durumda eşimiz bunu nasıl anlayacak? yani bende bir sorun olmadığını??
arkadaşlar elbetteki ilk cinsel deneyimi yaşamak insanda korku yaratbilir. ama neden illaki bu evlendiğiniz ilk gece olacak böyle bir şart mı var. eşinizle konuşun tensel olarak birbirinize iiice alıştıktan ve siz kendinizi hazır hissettikten sonra beraber olun.eğer siz rahat olursanız acı falan hissetmezsiniz . bu tamamen ruh halinizle ilgili . ayrıca bu özel başlangıcı ilaç etkisi altında yaşamak sonra sizi üzmesin .
keşke anlattığınız kadar kolay olsa kzılar ben 3 aylık evliyim hala birlikte olamadım eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?