• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece İçin Tavsiyeler

ben de hep vajinusmus olurum ben kesin diye düşünüyordum.o sayfalarda gezip okuyordum yenmek için ne yapıyorlar diye.ilk gece o korku yüzünden eşimi de tedirgin ettim ve o da konsantre olamadı.bırakalım dinlenince yaparız dedi.ve herşey sabah oldu bitti.kimse bizden hemen iyi bir partner olmamızı istemiyor istememeli de.

hiç de korkulacak birşey yokmuş emin olun.kayganlaştırıcı kullanın.en önemli ilaç ise dünya üzerindeki her kadının bunu yaptığını düşünerek olaya konsantre olmak

güzel söylemişsin cnm yaa..her kadının başına geliyo bu :) korkma değilde dediğin gibi tedirginlik...aşık olduğumuz adamlarla evleniyoruz çok şüküüürr...

ilaca falan gerek yok insanları cok da dinleme herkesin yapısı farklı...akışına bırak..ilk gece olmak zorunda da değil ki denersiniz vazelin kullanabilirsiniz kolaylık için jellere para vermek anlamsız...hepimiz önce korkuyoruz ama boşa o korkular bilinçaltı...

bende evlenicem ama çok korkuyorum kızlar, ya çok kan geliyo mu?benim kanla aram iyi değildir de :18::18::18:
bir de bazen kan gelmeyebilir diye duymuştum, ya gelmezse? bu durumda eşimiz bunu nasıl anlayacak? yani bende bir sorun olmadığını?? :53::53::53::53:

düşünce tek başına yetecek mi şu erkekler ne kadar şanslı acı yok zevk alıyorlar bi de üstüne yaaa
biz acıdan kıvranalım onlar keyfini sürsün

acıdan kıvranma diye birşey olmuyor.zamanla bayan da bu durumdan zevk alıyor.

bende evlenicem ama çok korkuyorum kızlar, ya çok kan geliyo mu?benim kanla aram iyi değildir de :18::18::18:
bir de bazen kan gelmeyebilir diye duymuştum, ya gelmezse? bu durumda eşimiz bunu nasıl anlayacak? yani bende bir sorun olmadığını?? :53::53::53::53:

bünyeden bünyeye farklılık gösterir.bende 2 damla ya geldi ya da gelmedi.onu da peçeteye silince anladım.yani öle şarıl şarıl kan gelme olayı yok bence.
eşin seni zaten hayat arkadaşı olarak seçmişse öyle düşünceleri kafasından atmıştır diye düşünüyorum.bunu yargılaması bile saçma olur.kızlık zarın esnekse kan gelmeyecektir.bu da senin daha önce bu işi yaptığın anlamına gelmez

Kizlaaaaar korkmayin o kadar büyütülücek bisey degil inanin bana tecrübe konusuyo. Tabiki hafif bisey hissediyosunuz ama ilaclik bisey yok ammada büyüttünüz adam sanki berlin duvarini yikacak.Sonucta sevdiginiz insanlarla evleniyosunuz öpüsüp kokusuyonuz dogal olarak devaminida getirmek istemiyomusunuz?Alin iste size firsat

Şaka gibi yaa.. Hala kan gelio mu acıyo mu diye soran genç kızları görmek çok üzücü 2011 yılında. :27:
Sevdiğiniz adamlarla evleniyorsunuz, neden korkacaksınız yahu.
Ne güzel işte aşkın zirvesini yaşayacaksınız. Bundan korkulur mu hiç?

Sizin gözünüzü fazla korkutmuşlar. Toplumda bi sürü kadın bunu yaşıyor ve ölmüyor Allah'a şükür :34:
Lütfen sizde bu kadar abartmayın :34: Bişeycik olmaz merak etmeyin :52::52:

Bir de Site içinde ilaç tavsiyesi yasak. Asla Ürün ismi paylaşmayın. :47: :kkk::kkk::kkk:

Bence ilk geçeden çekiniyorsanız burada -herkes farklı bir şey söylerken- dolanmak yerine bir kadın doğum doktorundan randevu alsanız ve ona anlatsanız bu sorununuzu.. Burada kimse size 'evet vajinismus olmuşsunuz' ya da 'bir şeyiniz yok, çatır çatır yapın' diyemez. Ancak kendi deneyimlerini anlatabilir insanlar. İyi olan da var korkudan kötü geçen de.. O yüzden en güzeli sizi anlayabilecek bir doktora başvurmanız, işin ehlinden tavsiyeler almanız..

Kafanız karışmasın diye söylüyorum bunları. İlk geceyi, o geceden ne beklediğinizi bilmeden yaşamayın diye...

ben o geceyı dusununce korkmaktan zıyade heyecanlanıyorum :)
sevdıgım adamın kadını olucam..neden korkayım kı?
Bu kadar sevdıgım adamdan nasıl korkabılırım yahu

Bu yazıları okudukça gerdek gecesi kocama tecavüz etmişim gibi hissediyorum
biz kavuşamadık diye yandık tutuştuk ne ağrısı ne sancısı dünya yıkılsa umrumuzda değildi

keşke anlattığınız kadar kolay olsa kzılar ben 3 aylık evliyim hala birlikte olamadım eşimle :(

keşke anlattığınız kadar kolay olsa kzılar ben 3 aylık evliyim hala birlikte olamadım eşimle :(

arkadaşlar elbetteki ilk cinsel deneyimi yaşamak insanda korku yaratbilir. ama neden illaki bu evlendiğiniz ilk gece olacak böyle bir şart mı var. eşinizle konuşun tensel olarak birbirinize iiice alıştıktan ve siz kendinizi hazır hissettikten sonra beraber olun.eğer siz rahat olursanız acı falan hissetmezsiniz . bu tamamen ruh halinizle ilgili . ayrıca bu özel başlangıcı ilaç etkisi altında yaşamak sonra sizi üzmesin .

bende korkuorum utanıyorum nasıl konusacagızkı

Back