• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece İçin Tavsiyeler

zeynepcemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
7
0
36
İstanbul
merhaba dostlar 1 ay sonra evleneceğim ve ilk gece ağrılarından çok korkuyorum.
Bazı arkadaşlar kas gevşetici ilaçlardan ve kremlerden bahsediyor.
Bilgisi olan yada ilk gece ilaç veya krem kullanmış arkadaşlar var mı?
Varsa etkileri konusunda bilgi verirlerse çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim:78:

merhaba dostlar 1 ay sonra evleneceğim ve ilk gece ağrılarından çok korkuyorum.
Bazı arkadaşlar kas gevşetici ilaçlardan ve kremlerden bahsediyor.
Bilgisi olan yada ilk gece ilaç veya krem kullanmış arkadaşlar var mı?
Varsa etkileri konusunda bilgi verirlerse çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim:78:

hadi yaaa:26:
ilaç mı??? bunu hiç duymamıştım...mantıklı gibi ama kas gevşeticiler mideye çk ağrı yapıyor :( ben hiç içemem onları kıvranır dururum sonraa daha beter olur:59:
ama kullananlardan cvp istiyorum bndeee..bnde korkuyorumm çünküüü:18::18: ağrı değilde acı olabilir belki..

hadi yaaa:26:
ilaç mı??? bunu hiç duymamıştım...mantıklı gibi ama kas gevşeticiler mideye çk ağrı yapıyor :( ben hiç içemem onları kıvranır dururum sonraa daha beter olur:59:
ama kullananlardan cvp istiyorum bndeee..bnde korkuyorumm çünküüü:18::18: ağrı değilde acı olabilir belki..

acısa da öldürmez :69: :40:

arkadaşlar elbetteki ilk cinsel deneyimi yaşamak insanda korku yaratbilir. ama neden illaki bu evlendiğiniz ilk gece olacak böyle bir şart mı var. eşinizle konuşun tensel olarak birbirinize iiice alıştıktan ve siz kendinizi hazır hissettikten sonra beraber olun.eğer siz rahat olursanız acı falan hissetmezsiniz . bu tamamen ruh halinizle ilgili . ayrıca bu özel başlangıcı ilaç etkisi altında yaşamak sonra sizi üzmesin .

aynı beeeen işteee

dusundukce bile psikolojik olarak orda bi acı hissediyorumm

korkuyorum sonum oraya gidiyo gibi :18::18:

bende çokkkkkkkkkkkkkk fena korkuyorum ya benimde sonum oraya doğru gidiyo hiç bi şekilde sainleştiremiyorum kendimi düşündükçe kötü oluyorum kalbim bile hızlı atmaya başlıyo ayy çok fena yandık:18::18::18:

kafada bitiyo diolar canım yaa dusunmemek lazım bukadar cok heralde...

bazen aklıma turk filmleri geliyo nuri alço kızları uyutuyodu ya.. oh ne guzel uyuyolar uyanıolar hersey bitmiş öylemi yapsam diorum :60:

konu sahibi arkadasın dugune az kalmıs onu da daha cok strese sokmayalım konuyu da dagıtmayalım bari :1:

kendini kasma yeter..ilaca falan gerek yok...ayrica korkulacak biseyde degil! ani yasayip korkularinizin gereksiz oldugunu dusunurseniz ,hicte caniniz dusundugunuz kadar agrimaz...cok caniniz agrirsa ,ara verirsiniz bu kadar basit...sevgiler..

markalarının kayganlaştırıcı kremleri var. Onları tavsiye ederim. Bir de karın kaslarınızı sıkmayın, serbest bırakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne ilacı ne ağrısı ayol?:53:
Acı,sızı yok,kandırmışlar sizleri!!!:9:
Kendinizi aşkınızın kollarına bırakın ve tadını çıkarın!:nazar::69:

Bizlerde kandırıldık yok acırmış yok şu yok bu tabiki biraz acı olacak iş beyinde biter kendinizi sıkmayın bide kayganlaştırıcı kremler kullanın

Ya kizlar ne kremi ne hapi yapmayin allah askina yaa:20: sizi yok cok aciyo yok cok agriyo bilmem ne diye korkutan gacilar geceleri kocalarinin koynundan cikmiyo siz kendinize ilac ariyosunuz.Korkulucak hic bisey yok merak etmeyen sevdiginiz kisiyle ilk gecenizin tadini cikarin :7:

kendinizi sıkmayın demesi ne kolay :)))

alışmadığımız bir durum sonuçta..bugüne kadar sadece elele gezdiğin sewgilinle soyunup:26: yatağa gireceksin hayali bile zor bide yapacaklarını düşünsen:18::18:

alışmadığımız bir durum sonuçta..bugüne kadar sadece elele gezdiğin sewgilinle soyunup:26: yatağa gireceksin hayali bile zor bide yapacaklarını düşünsen:18::18:

işte o yüzden düşünme akışına bırak :D
aşk herşeyi hallederrrr :69:

ya kizlar ne kremi ne hapi yapmayin allah askina yaa:20: Sizi yok cok aciyo yok cok agriyo bilmem ne diye korkutan gacilar geceleri kocalarinin koynundan cikmiyo siz kendinize ilac ariyosunuz.korkulucak hic bisey yok merak etmeyen sevdiginiz kisiyle ilk gecenizin tadini cikarin :7:

zaten ilk geceyi atlattıktan sonrası bal pekmez tadından yenmez dilerim kimsenin canıyanmaz:38:

niye düşünmesi bu kadr korkutucu ki?
insan aşık olduğu adamı zaten arzuladıktan sonra arzular o acı düşüncesini de silip atar inşallah.

ben de çok yapmışım gibi konuştum ama bence öyle olmalı gibi:69:

ben de hep vajinusmus olurum ben kesin diye düşünüyordum.o sayfalarda gezip okuyordum yenmek için ne yapıyorlar diye.ilk gece o korku yüzünden eşimi de tedirgin ettim ve o da konsantre olamadı.bırakalım dinlenince yaparız dedi.ve herşey sabah oldu bitti.kimse bizden hemen iyi bir partner olmamızı istemiyor istememeli de.

hiç de korkulacak birşey yokmuş emin olun.kayganlaştırıcı kullanın.en önemli ilaç ise dünya üzerindeki her kadının bunu yaptığını düşünerek olaya konsantre olmak

Back