ilk gece için doğum kontrol hapı???

feyzaaa_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
26
0
16
İçel Mersin
meraba kızlar bi sorunum var etrafımdan cok çeşitli yanıtlar aldm bi de size soraym. ilk gecede prezervatif kullanılmıyormuş olası herhangi bi durum için doğum kontrol hapı kullanılmalı mı? kullanan yada kullanacak olan var mı? ilk gece ve acemilik bir arada bi sakata gelmek istemiyorum:)))

merhaba canım tam da benim derdimi anlatmışsın. ben de çok kararsızım hangi yöntemi kullanmak istediğimi bilemiyorum hangisi daha doğrudur. tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim :)

öyle bir gecelik kullandığınız ilaç sizi korumaz doğum kontrol hapının vücudu döllenmeden koruması için en az 2 ay önceden başlanılması gerekir doktor kontrolünde

geç kalmışsınız gene doktora gidip ertesi gün hapını sorun sorgulayın belki o işe yarar..
ilk gece prezervatif kullanılmaz diye birşey yok ama gene de prezervatifsiz ilişkiye girmek daha sağlıklı ilk gece için..

prezervatif niye kullanılmasın nerden çıktı bu aslında o gece prezervetif kullanılmalı çünkü kaygan yapısı var ve bir takım şeyler daha kolay olur bilmem anlatabildimmi

ben basladım:) allah sonumuzu hayır etsin. düğüne bir aydan az süre kaldı tam düğün günümde bir kutuyu bitirmiş olcam ama ek bir korunma yöntemi daha kullanıcaz sanırım

ben basladım:) allah sonumuzu hayır etsin. düğüne bir aydan az süre kaldı tam düğün günümde bir kutuyu bitirmiş olcam ama ek bir korunma yöntemi daha kullanıcaz sanırım

doktora danıştınız mı ?
doğum kontrol hapı öyle aspirin gibi hadii başlıyım diye kullanılmaz ki ?
doktora danışıp belli bir vakitte başlanır
ve tam düğün gününzde bir kutu bitmiş olursa evliliğinizin 5.günüde adetiniz başlar
bundan da haberiniz var mı ?

biraz sakin olur musunuz? tabiki sizin kadar ben de bilinçliyim ve doktora danıştım. ne zaman baslanması gerekiyorsa o zaman basladım ne zaman adet olacagımı da biliyorum sakin

biraz sakin olur musunuz? tabiki sizin kadar ben de bilinçliyim ve doktora danıştım. ne zaman baslanması gerekiyorsa o zaman basladım ne zaman adet olacagımı da biliyorum sakin

ben gayet sakinim
sadece siz hiç doktordan bahsetmeden şunu mu kullansam bunu mu diyince uyarmak istedim o kadar ....

ben gayet sakinim
sadece siz hiç doktordan bahsetmeden şunu mu kullansam bunu mu diyince uyarmak istedim o kadar ....

o doktora gitmeden önceydi canım. burda arkadaslardan ne yapmam gerektiğini öğrenmek için fikir aldım sonra gereğini yaptım. üslubunuz biraz sert geldi de size uygun yazdım cevabımı.

o doktora gitmeden önceydi canım. burda arkadaslardan ne yapmam gerektiğini öğrenmek için fikir aldım sonra gereğini yaptım. üslubunuz biraz sert geldi de size uygun yazdım cevabımı.

ne yani
ayyyy bi daktıra git jaanımmm mı yazsaydım ?
gayet düzgün yazmıştım ''doktora danıştınız mı'' diye
bunun neresi sert anlamadım ?
bide eğer danışmadan kullanıyorsanız sonucunada hazırlıklı olun demek istemiştim
kim evliliğinin 5. günü regl olmak ister ki ?
neyse yanlış anlaşılmaları bırakalım..

Son düzenleme:

Kutu bitince adet olcaksın canım, inşallah düğünü gününe denk gelmez.. Genelde gelinler düğünde adetli oluyor

doğum kontrol hapları biraz şans işimi acaba herkeste aynı yan etkileri yapmıyor ben düğünden 2 ay önce yasmin kullanmaya başladım benide çok korkutmuşlardı kilo alırsından tutunda tüylenme yapar vs vs.... şükürler olsun hiçbiri olmadı ne kilo aldım ne tüylendim tam tersi küçük sivilcelerim gitti cildim pürüzsüzleşti sonra çok kullanma çocuğun olmaz hemen hamile kalamazsın safsataları başladı hapı bıraktım 2. ay sonra hamile kaldım çok şükür. haplar konusunda herkes birşeyler söylüyor ama genellememek lazım. ben hapı kullandığım süre içinde 2 defa gidip hormon testlerimi yaptırdım bir sorun varmı diye eğer uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız bunu ihmal etmeyin derim

neyse ikimiz de birbirimizi yanlış anlamışız canım boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…