merhaba canım tam da benim derdimi anlatmışsın. ben de çok kararsızım hangi yöntemi kullanmak istediğimi bilemiyorum hangisi daha doğrudur. tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim :)meraba kızlar bi sorunum var etrafımdan cok çeşitli yanıtlar aldm bi de size soraym. ilk gecede prezervatif kullanılmıyormuş olası herhangi bi durum için doğum kontrol hapı kullanılmalı mı? kullanan yada kullanacak olan var mı? ilk gece ve acemilik bir arada bi sakata gelmek istemiyorum:)))
meraba kızlar bi sorunum var etrafımdan cok çeşitli yanıtlar aldm bi de size soraym. ilk gecede prezervatif kullanılmıyormuş olası herhangi bi durum için doğum kontrol hapı kullanılmalı mı? kullanan yada kullanacak olan var mı? ilk gece ve acemilik bir arada bi sakata gelmek istemiyorum:)))
prezervatif niye kullanılmasın nerden çıktı bu aslında o gece prezervetif kullanılmalı çünkü kaygan yapısı var ve bir takım şeyler daha kolay olur bilmem anlatabildimmi
merhaba canım tam da benim derdimi anlatmışsın. ben de çok kararsızım hangi yöntemi kullanmak istediğimi bilemiyorum hangisi daha doğrudur. tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim :)
ben basladım:) allah sonumuzu hayır etsin. düğüne bir aydan az süre kaldı tam düğün günümde bir kutuyu bitirmiş olcam ama ek bir korunma yöntemi daha kullanıcaz sanırım
biraz sakin olur musunuz? tabiki sizin kadar ben de bilinçliyim ve doktora danıştım. ne zaman baslanması gerekiyorsa o zaman basladım ne zaman adet olacagımı da biliyorum sakindoktora danıştınız mı ?
doğum kontrol hapı öyle aspirin gibi hadii başlıyım diye kullanılmaz ki ?
doktora danışıp belli bir vakitte başlanır
ve tam düğün gününzde bir kutu bitmiş olursa evliliğinizin 5.günüde adetiniz başlar
bundan da haberiniz var mı ?
biraz sakin olur musunuz? tabiki sizin kadar ben de bilinçliyim ve doktora danıştım. ne zaman baslanması gerekiyorsa o zaman basladım ne zaman adet olacagımı da biliyorum sakin
ben gayet sakinim
sadece siz hiç doktordan bahsetmeden şunu mu kullansam bunu mu diyince uyarmak istedim o kadar ....
teşekkür ederim :) siz evleneli de baya olmuş ne güzel :)haa bu arada mutluluklar dilerim
o doktora gitmeden önceydi canım. burda arkadaslardan ne yapmam gerektiğini öğrenmek için fikir aldım sonra gereğini yaptım. üslubunuz biraz sert geldi de size uygun yazdım cevabımı.
ben basladım:) allah sonumuzu hayır etsin. düğüne bir aydan az süre kaldı tam düğün günümde bir kutuyu bitirmiş olcam ama ek bir korunma yöntemi daha kullanıcaz sanırım
neyse ikimiz de birbirimizi yanlış anlamışız canım boşverne yani
ayyyy bi daktıra git jaanımmm mı yazsaydım ?
gayet düzgün yazmıştım ''doktora danıştınız mı'' diye
bunun neresi sert anlamadım ?
bide eğer danışmadan kullanıyorsanız sonucunada hazırlıklı olun demek istemiştim
kim evliliğinin 5. günü regl olmak ister ki ?
neyse yanlış anlaşılmaları bırakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?