• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece hamile kalmayalım:((((

Cigsel2010

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
556
14
298
Diğer
arkadaşlar ilk gecede hamile kalınırmı yaaa:((((( ne yaparsak kalmayıs ben hap kullanmak yada başka bişe yapmak istemiyorum, malum erkekte dikkat etmesze Rabbim de yazmışsa alnımıza olucakmı yani çocuk:((((((:1no2:

Eğer hemen bebek düşünmüyorsanız bu ilk gece meselesi değil ki. ılk gece olmaz da üç gün sonra olur, bir hafta sonra olur. Yani korunmazsanız var tabi böyle bir ihtimal. Evlilikten önce (düğünden bir ay kadar önce olmalı) bir doktora gidip (mümkünse nişanlınızla birlikte) bir genel kontrolden geçip size en uygun korunma yöntemine doktorla birlikte karar verebilirsiniz. Hem de cinsellikle ilgili işin uzmanı tarafından bilgilendirilmiş olursunuz. Bu her kadın için çok önemli.

hiç bişe yapmadık valla daha düğünümde şubat sonu çıkamadım işin içinden hap çok riskli bunu biliyorum zararı var faydası bi anlık olsa nolur, benim korkum ilk gecede hamile kalmak tabiki ilk gece diilde daha sonrasıda olabiliyo ama benim derdim o ilk gecede korunmasız bişekilde geçirmek, eşime iş düşüyo ozaman dimi

Valla sadece ilk gecede hamile kalmaktan korkup ertesi günlerden korkmamanızı anlamadım çok. Zaten yumurtlama günü bir gün değil ki. Birbirine yakın günlerden hangisinde hamile kaldıığınızı anlamanız çooğu zaman mümkün olmaz.
Ama ille de öyle diyorsanız tabi en sağlıklısı ve garantisi kondom. Geri çekme hem garanti değildir, hem de ilk gece adama o işkneceyi etmeyin. :)) (biraz ayıp olduysa özrü dilerim.)
Bir de şu var daha evliliğinizin başında hamile kalma konusunu iyi düşünüp bir süre korunmanızı tavsiye ederim. Hem evliliğiniz otursun hem de keyfini çıkarın. Cicim aylarının heyecanını yaşamadan hamilelik heyecanına kapılmayın. Hepsinin tadı ve keyfi ayrı.
Hap konusuna gelince hapın uzun vadede risklerinin olduğu bilimsel olarak kesin olmasa da biliniyor. Meme kanseri riskini artırdığı söyleniyor. Ama bunun yanında artıları da var. Adetlerinizi düzenler, ağrılı adetleri azaltır, rahim kanseri riskini ise azaltır. bunlar hep tam kanıtlanmasa da bilinen şeyler. Bir doktor tarafından gerekli tahliller yapılarak verilen haptan korkmanıza gerek yok. Yeter ki cahilce gidip eczaneden alarak kafanıza göre kullanmayın.
Yeni evliler için eğer kondom kullanlmayacaksa en uygunu hap. Spiral doğum yapmadan önce uygun değil. ığneler ve implantlar ise hapların çok çok daha yoğunlaştırılmış şekli yani zararları kat kat fazla. Geri çekme ise koruyuculuğu %50 filan olan bir yöntem, kesinlikle güvenli değil.
Benim tavsiyem önce açık açık nişanlınızla sonra da bir doktorla konuşmanız. Bakalım nişanlınız ilk aylarda çocuk ister mi hemen, bu konuda ortak kararınız ne olacak? Hap kullanmaya başlayacaksanız da hemen doktora gidin ilk ay koruması yeterli değildir hapın ve ek korunma gerekir. Bu yüzden düğünden bir ay önce başlanması tavsiye edilir.

bilgilerin için çok saol içim açılıyo gerçekten bu tarz konularda benden çok bilgisi olanlarla konuşmaktan. netten araştırsamda hep aynı şeyler buraya yazma amacım yaşanmış başa gelmiş olupta birazda bilgili olanların tavsiyeleri

Ben de hap kullanmam ben diye tutturanlardandım. Doktora gittim danışmaya evlilik öncesi. Hem rutin kanser tarama testlerinden filan geçtim. Hem de bilgi aldım korunma yöntemleri ile ilgili. Tahliller filan yapıldı, ona göre hap verdi. Hiç de bir şikayetim olmadı. 1,5 yıl hap kullandım. sonrasında eşimle iş nedeniyle ayrı ülkelerde bulunmak zorunda olduğumuz için korunmadım ama hamile kalacak fırsat da olmadı. Döndükten sonra ikinci ayda hamile kaldım.
Yani kısırlık filan yapmıyor merak etme.

Ben de hap kullanmam ben diye tutturanlardandım. Doktora gittim danışmaya evlilik öncesi. Hem rutin kanser tarama testlerinden filan geçtim. Hem de bilgi aldım korunma yöntemleri ile ilgili. Tahliller filan yapıldı, ona göre hap verdi. Hiç de bir şikayetim olmadı. 1,5 yıl hap kullandım. sonrasında eşimle iş nedeniyle ayrı ülkelerde bulunmak zorunda olduğumuz için korunmadım ama hamile kalacak fırsat da olmadı. Döndükten sonra ikinci ayda hamile kaldım.
Yani kısırlık filan yapmıyor merak etme.
bu senin yaşadıkların herkesin aynı olmayadabilir o yüzden korkuyorum ya mesela biri de sey yazmış korunduğu halde hamile kalmış mesela neler var neler

Her korunma yönteminde hamile kalma olasılığı vardır. Ama bu kondom kullanırsan %1, hap kullanırsan %1, spiralde %2, geri çekmede % 40'tır mesela.
ışte o yüzden ısrarla bir doktorla konuş diyorum. Bütün korkularını ve merak ettiklerini anlatır sana. Herhangi bir sağlık ocağına gidebilirsin. Her semtte var. ılle özel hastanede filan olmasına gerek yok.

aslında benim asıl amacım düğün günüme denk geliyo galiba hastalanmam geciktirici diilde hapla ayarlarım demiştim kendi kendime tabi ama bu sefer hapın zararlarınıda görünce acaba geciktiricimi alsam diyorum, asıl niyetim bu yani hani dedin ya ilk günden korkuyosunda hamile kalmaktan 2. 3. gününden niye diil, işte derdim bu hasta olmayım düğün günümyerimseniben

yaa arkadaslar beni bagislayin acik yazicam biraz ama ilk gece nasil hamile kaliniyor? sonucta kizlik zari bozulduktan sonra erkek iliskiye devam edemiyorki? kadinin cani yanmazmi? belki bosalmadan once erkekten gelen sivinin icinde sperm varsa ozaman olur ama erkegin bosalabilecegini dusunemiyorum...cevremdende duyuyorum ilk gece hamile kalanlari ama soramiyordum nasil kaldiniz diye.tekrar kusuruma bakmayin arkadaslar cok merak ettigim birseydi bu...

Ertesi gün hapı etkilidir oldukca bunu kullanabilirsiniz.kondomu genelde erkekler ilk cinsel ilişkide kabul etmeyebilirler. Sayın hira nanım merak ettiginiz soruyu yanıtlayım. Erkek o anda bir spremini bile aktarsa içeri yeterlidir hamilelik olasılıgına kızlık zarı bozarken zaten zevklenebilirler.Cok acık yazdım kusurabakmayın

hiç bişe yapmadık valla daha düğünümde şubat sonu çıkamadım işin içinden hap çok riskli bunu biliyorum zararı var faydası bi anlık olsa nolur, benim korkum ilk gecede hamile kalmak tabiki ilk gece diilde daha sonrasıda olabiliyo ama benim derdim o ilk gecede korunmasız bişekilde geçirmek, eşime iş düşüyo ozaman dimi
ben evli olmamama ragmen sanırım daha bilgiliyim bu konuda cigselın dedıklerı ozur dılerım ama engellenemeyecek şeyler degıl nitekım olmasını ıstemıyorsan eşine söylersın afedersın ama o anda kendını geri çeker dışarıya akıtır ozamn bu risk korktugun kadar olmaz merak etme ayrıca gercektende ilk gece olmazsa 3 5 gün sonra olur bunu hamıle kalsan bile hangi günler içinde kaldıgını sen bilemezsın malesef ki ilk gece hamıle kalmak okadrda kolay oldugunu sanmıyorum ben :emir_bebek:merak etme eşin senden daha bilgilidir bu konuda zamanla sende aydınlanır bilgilerını burayada aktarırsın iyi gnler a.s

yaa arkadaslar beni bagislayin acik yazicam biraz ama ilk gece nasil hamile kaliniyor? sonucta kizlik zari bozulduktan sonra erkek iliskiye devam edemiyorki? kadinin cani yanmazmi? belki bosalmadan once erkekten gelen sivinin icinde sperm varsa ozaman olur ama erkegin bosalabilecegini dusunemiyorum...cevremdende duyuyorum ilk gece hamile kalanlari ama soramiyordum nasil kaldiniz diye.tekrar kusuruma bakmayin arkadaslar cok merak ettigim birseydi bu...

bu herkeste aynı şekilde gerçekleşmez ki.. kiminin acır kiminin acımaz..
kimi bir defa yapar kimi beş defa..
yerimseniben

Back