- Konu Sahibi Cigsel2010
arkadaşlar ilk gecede hamile kalınırmı yaaa(((( ne yaparsak kalmayıs ben hap kullanmak yada başka bişe yapmak istemiyorum, malum erkekte dikkat etmesze Rabbim de yazmışsa alnımıza olucakmı yani çocuk((((1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu senin yaşadıkların herkesin aynı olmayadabilir o yüzden korkuyorum ya mesela biri de sey yazmış korunduğu halde hamile kalmış mesela neler var nelerBen de hap kullanmam ben diye tutturanlardandım. Doktora gittim danışmaya evlilik öncesi. Hem rutin kanser tarama testlerinden filan geçtim. Hem de bilgi aldım korunma yöntemleri ile ilgili. Tahliller filan yapıldı, ona göre hap verdi. Hiç de bir şikayetim olmadı. 1,5 yıl hap kullandım. sonrasında eşimle iş nedeniyle ayrı ülkelerde bulunmak zorunda olduğumuz için korunmadım ama hamile kalacak fırsat da olmadı. Döndükten sonra ikinci ayda hamile kaldım.
Yani kısırlık filan yapmıyor merak etme.
ben evli olmamama ragmen sanırım daha bilgiliyim bu konuda cigselın dedıklerı ozur dılerım ama engellenemeyecek şeyler degıl nitekım olmasını ıstemıyorsan eşine söylersın afedersın ama o anda kendını geri çeker dışarıya akıtır ozamn bu risk korktugun kadar olmaz merak etme ayrıca gercektende ilk gece olmazsa 3 5 gün sonra olur bunu hamıle kalsan bile hangi günler içinde kaldıgını sen bilemezsın malesef ki ilk gece hamıle kalmak okadrda kolay oldugunu sanmıyorum ben merak etme eşin senden daha bilgilidir bu konuda zamanla sende aydınlanır bilgilerını burayada aktarırsın iyi gnler a.shiç bişe yapmadık valla daha düğünümde şubat sonu çıkamadım işin içinden hap çok riskli bunu biliyorum zararı var faydası bi anlık olsa nolur, benim korkum ilk gecede hamile kalmak tabiki ilk gece diilde daha sonrasıda olabiliyo ama benim derdim o ilk gecede korunmasız bişekilde geçirmek, eşime iş düşüyo ozaman dimi
yaa arkadaslar beni bagislayin acik yazicam biraz ama ilk gece nasil hamile kaliniyor? sonucta kizlik zari bozulduktan sonra erkek iliskiye devam edemiyorki? kadinin cani yanmazmi? belki bosalmadan once erkekten gelen sivinin icinde sperm varsa ozaman olur ama erkegin bosalabilecegini dusunemiyorum...cevremdende duyuyorum ilk gece hamile kalanlari ama soramiyordum nasil kaldiniz diye.tekrar kusuruma bakmayin arkadaslar cok merak ettigim birseydi bu...
bu herkeste aynı şekilde gerçekleşmez ki.. kiminin acır kiminin acımaz..
kimi bir defa yapar kimi beş defa..yerimseniben