ilk gece hakkında

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorummmmm:)evli arkadaşlarımız lütfen acil cevapp

siz genede tedbiri elden bırakmayın, bende çok okudum bir damla birdamla diye ama yapısal farklılıklar olabiliyor. olduda .. sonuçta bilemezsizniz kendinizi.. nerelerin batabileceğini kestiremezsiniz inanın

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler, bu konuyu ilk açtığımda çok gergindim ama artık rahatım çok şükür, evli arkadaşlara da teşekkür ediyorum ayrıca bizimle açık açık paylaşıp bizi rahatlattıkları için :)

şimdi otelde olacağı için yanımızda bi çarşaf havlu vs birşey götrücez ozaman peki ya benim annanem hala saklıyor o bez parçasını hala saklayan varmıdır acaba:)

bezi saklamakmi? .. bu kadarda kadinlik onuru yerlere serilmemeli bence. birisi boyle birsey sorsun, bir daha evimden iceri giremez!

arkadaslar çok utanarak bır soru sorucam,
sımdı bu doğum kontrol haplarını zararlı bunu bılıoyorum,
benım nişanlım bebek ıstıyo bense ise en az 1 yıl hıç istemıyorum,korunma işini ona bırakamm.cunku benı kandırır :)
doğum kontrol hapı içmek zorundayım. açıkça soruyorum,bu hapı doktor kontrolunde duzenlı kullanırsam eşimin dıkkat etmesıne gerek kalmaz dime? her türlü rahat rahat bırlıkte olabılırız.

şimdi otelde olacağı için yanımızda bi çarşaf havlu vs birşey götrücez ozaman peki ya benim annanem hala saklıyor o bez parçasını hala saklayan varmıdır acaba:)

bnimde otelde olucak sanırmm:26:bnde cok duyuyorum az geliyor bir iki damla geliyor diye..ama yinede korkumu heycanmı bilmiyorum ama içimde bi tırsıntı varr napcaamm 1 hafta kaldıı:18::18:

Son düzenleme:
benim de düğünüme 2 ay var ve ben korkudan ölüyorum kimseye de soramıyorum utancımdan, daha önce duyduklarım da tam bi korku filmi ağrı olmuyor mu gerçekten ah onu bu kadar sevmeseydim çoktan vazgeçmiştim evlenmekten yaa

ya kızlarr olayı biraz akışına bırakın. tamam ben bekarım ama korkmuyorum :)) sevdiğin adamla olcaksa daha güzel ne olabilir ki? yani ilşkiye giren arkadaşlarımın dediği kadarıyla o kadar da korkutucu bişey yomuş. BİRAZ RELAX YAHUU

arkadaslar çok utanarak bır soru sorucam,
sımdı bu doğum kontrol haplarını zararlı bunu bılıoyorum,
benım nişanlım bebek ıstıyo bense ise en az 1 yıl hıç istemıyorum,korunma işini ona bırakamm.cunku benı kandırır :)
doğum kontrol hapı içmek zorundayım. açıkça soruyorum,bu hapı doktor kontrolunde duzenlı kullanırsam eşimin dıkkat etmesıne gerek kalmaz dime? her türlü rahat rahat bırlıkte olabılırız.

Ilk deneyimcilerin dikkatine!!!
öncelikle rahat olun,akışına bırakın yoksa kendiniz kasıyorsunuz zevk mevk bişey anlaşılmıyor adamcagız bırakın da işini yapsın ikiniz de tad almaya bakın, benm sevgılı ısını bıtırdı ben hala dıslerımı sıkıp nefesımı tututyodum, hıc bır sey de anlamadım... ((

kızlarrrr kızlar sakin olun korkacak hiçbir şey yok sadece sakin olun ve kendinizi rahat bırakın. kendinizi sevdiğinizin kollarına bırakın her şey o kadar güzel ve kolay ki sonra bu korkunuza inanın güleceksiniz evlenmeden önce ben de biraz korkuyordum o da etrafımda duyduklarımdan dolayı. sakın ola ki etraftakileri duymayın onlar insanı hasta eder.

Ben bir aylık evliyim ve korkumdan hiç bisey yapamadim eşim de benden soğuyor gittikçe çok korkuyor o anda kendimi kasıp ileri itiyorum bu bunu defalarca yaptım 1 aydır eşim de artık çok sinirleniyor nasıl üstesinden gelicem bilniyoru. Yardımcı olur mısınız?

hiç kasma canım utanıcak birşey yok kızlık zarı yırtıldığında devam etmeyeceksiniz ve 3 gün bekleyeceksiniz kanamanın durması olmasa bile içinin biraz iyileşmesi için hasas oluyor çünkü o zaman bir sıkıntı olmaz

Canım kendini kötü düşüncelere odaklarsan üstesinden gelemezsin eşin sinir olur ve soğur kendini rahatlat eşinin kollarına bırak çok zor ağrılı hiçbirşey yok korkma korkarsan hiç yapamazsın eşinde sende huzursuz olursunuz yani bh iş elbet olacak o yüzden hiç kasma kendini

Yaa deniyorum bi aydır defalarca denedik saatlerce bekledik birtürlü olmadı nasıl yenicem tedirginim çok

var mi bi gelişme hala olmadı mı olmadıysa yardımcı olabilirim bende aynı sorunları yaşadım ve atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…