benim düğünüme de çok az kaldı. pek korku hissetmiyorum aslında ama illaki heyecan oluyor. benim merak ettiğim şey çarşaf ..:) çeyizimi serdik geçen hafta. bembeyaz ütülü çarşaflar örtüler serildi de o çarşaf batmayacak mı? üzerine başka bişey daha mı sermek lazım acaba..
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorummmmm:)evli arkadaşlarımız lütfen acil cevapp
benim düğünüme de çok az kaldı. pek korku hissetmiyorum aslında ama illaki heyecan oluyor. benim merak ettiğim şey çarşaf ..:) çeyizimi serdik geçen hafta. bembeyaz ütülü çarşaflar örtüler serildi de o çarşaf batmayacak mı? üzerine başka bişey daha mı sermek lazım acaba..[/QU
aşağıda yazdım canım :)
benim düğünüme de çok az kaldı. pek korku hissetmiyorum aslında ama illaki heyecan oluyor. benim merak ettiğim şey çarşaf ..:) çeyizimi serdik geçen hafta. bembeyaz ütülü çarşaflar örtüler serildi de o çarşaf batmayacak mı? üzerine başka bişey daha mı sermek lazım acaba..
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler, bu konuyu ilk açtığımda çok gergindim ama artık rahatım çok şükür, evli arkadaşlara da teşekkür ediyorum ayrıca bizimle açık açık paylaşıp bizi rahatlattıkları için :)
şimdi otelde olacağı için yanımızda bi çarşaf havlu vs birşey götrücez ozaman peki ya benim annanem hala saklıyor o bez parçasını hala saklayan varmıdır acaba:)
hiç kasma canım utanıcak birşey yok kızlık zarı yırtıldığında devam etmeyeceksiniz ve 3 gün bekleyeceksiniz kanamanın durması olmasa bile içinin biraz iyileşmesi için hasas oluyor çünkü o zaman bir sıkıntı olmazkızlar çokkkk utanıyorummama bunu sorabileceğim kimse yok çevremde sizden başkaa
internetten araştırdım ama tam bi bilgi edienemedim, heryerde farklı bişi yazıyor, iki kuzenime sordum onlarda farklı şeyler söylediler, lütfen açık açık cevaplayın :) ilk gece kızlık zarı iltihap kapmasın diye sadece bir kez ilişkiye girin dedi bi ahbabımız, ama ayrıntısını soramadım, yani bi kere derken sadece 1 kere kızlık zarı yırtılsın diye girip çıkcak mı? yoksa tam anlamıyla rahatlayana kadar devam edicezmi??bide ilk geceden sonra ara vermek gerekirmi 2-3 gün iltihap kapmasın diye? yoksa sıkıntı olmazmı? bu yaşımda bu kadar cahil olduğum için ve bu soruları sorduğum için çok utanıyorummm
Canım kendini kötü düşüncelere odaklarsan üstesinden gelemezsin eşin sinir olur ve soğur kendini rahatlat eşinin kollarına bırak çok zor ağrılı hiçbirşey yok korkma korkarsan hiç yapamazsın eşinde sende huzursuz olursunuz yani bh iş elbet olacak o yüzden hiç kasma kendiniBen bir aylık evliyim ve korkumdan hiç bisey yapamadim eşim de benden soğuyor gittikçe çok korkuyor o anda kendimi kasıp ileri itiyorum bu bunu defalarca yaptım 1 aydır eşim de artık çok sinirleniyor nasıl üstesinden gelicem bilniyoru. Yardımcı olur mısınız?
Yaa deniyorum bi aydır defalarca denedik saatlerce bekledik birtürlü olmadı nasıl yenicem tedirginim çokCanım kendini kötü düşüncelere odaklarsan üstesinden gelemezsin eşin sinir olur ve soğur kendini rahatlat eşinin kollarına bırak çok zor ağrılı hiçbirşey yok korkma korkarsan hiç yapamazsın eşinde sende huzursuz olursunuz yani bh iş elbet olacak o yüzden hiç kasma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?