ben daha on günlük evliyim, ilk akşam sabaha karşı evimize gittiğimiz için tek seferlik bir ilişkimiz oldu, ertesi gün bir arada yine ilişkiye girdik. iltihap fln bişey bilmiyorum ben ilk defa senden duydum. bence ikinizinde vücut temizliğiyle ilgili bir ihmali yoksa hiçbişey olmaz.
sana kolay gelsin, hiç korkma :)))
çok teşekkür ederim canım, çok şükür ikimizde çok titiziz sıkıntı ondan deil, kızlık zarı yırtılınca kabuk bağlasın gibi düşünülüyo galiba işte :) galiba ilk gece kendimizi olayın ackışına bırakmamız lazım, acırsa ara veririz :)
sadece kızlık zarına odaklanmıcaz yani :)
e manyağın teki bana neden öyle dedi yaa, cinsel ilişki yaşamayın, zevk almaya bakmayın, sadece 1 kere girsin çıksın o da zarı yırtmak için dedi :) dışarda beni gören ne fenasın, ne cinsin vs der, şu saflıklarımı görseler ölürler gülmekten :)
Ben burda 15 günlük evliyim benide aynı şekilde yanlış bilgillerle sizi korkuttular ama şurda gelecek kan 1 damla birşey onuda yeterince ön sevişme yaşarsanız hissetmezsin bile.... ayrıca ilişkiden sonra intim sıvıları oluyor onunla hijyen sağlamış olursun kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?