İlk gece çok ağırı olur mu?

Sevimsizpamukseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
773
21
24
Ben nişanlıyım ve ilk gece de çok ağırı olur mu?
Bazıları olur diyor bazılar hayır olmaz diyor
Şahsen biraz tedirginim
Bazıları da adet sancısı görüyoruz neden korkuyorsunuz tam olarak nasıl bir acı bu?

Umarım eşiniz odun değildir ve sizi yeterince tatmin etmeye de özen gösterir. Bodoslama iş yaparsa yeterli ıslanma olmayacağı için de acır
İlk gecesini konuştuğunuz arkadaşınıza göre ağrı olup olmaması kafanızı karıştırıyor. Aslında arkadaşlarınız şunu söylemek istiyor; kocası iyi ve bilinçli ise ağrısı olmuyor, kocası dalmışsa ağrısı oluyor. Eşinizi ilk gece için okumaya, araştırmaya, sizi nasıl hazırlayacağını öğrenmeye ve bilinçli olmaya yönlendirin. Tabii ki siz de araştırın, öğrenin. Ağrısı olmayan arkadaşlarınızın önerilerini dinleyin. Yeterli ön sevişme ve ıslanmaya özen gösterin. Bir kayganlaştırıcı temin edin.

Acı olmasının sebebi tamamen erkekte bitiyor, seni yavaş yavaş hazırlar da ön sevişmeyi uzun tutarsa vajinan sulanmaya ve ıslanmaya başlıyor ve haliyle doğal kayganlaştırıcın olmuş oluyor erkekte içine girince zorlama ve yanma olmuyor, aksi halde erkek direk icraata başlamaya kalkarsa Allah kurtarsın oluyor.

Şahsen biraz tedirginim
Bazıları da adet sancısı görüyoruz neden korkuyorsunuz tam olarak nasıl bir acı bu?
Bende bundan çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey değil merak etme sadece ilk girişte çok ufak çimdik acısı gibi oluyor. Bol bol ön sevişme yaşa yeterince ıslan hiç sorun olmaz ama korkup kendini kasarsan o zaman acı yaşarsın.

Ben de bunu anlamıyorum. Elin amerikalisi mezuniyet partisinde arabanın arka koltuğunda yapıyor ilk bu işi, bizim ülkede korku filmi gibi 😂
Elin amerikalısının peşinden aman dikkatli kay kaydıraktan, zedeleme bi yerini diyeni yok
Sende çok değerli bi şey var bak onu sakla tamam mı anca öyle değerli olursun diyeni yok
Ben ilk geceden sonra 3 hafta oturamadım diyen kocakarı laflarını da duymuyorlar :KK70:

Ben hatırlıyorum çok yakın bi arkadaşım evlenmişti, biraz daha küçük yaşta evlendi biz de "masum masum" bekliyoruz o sıra. İlk gecenin sabahı kızlaaaarr 😳 diye mesaj atmıştı. Sonra anlat Allah anlat hani acımıyordu ben öldüm ben bittim bilmem ne. Gel de korkma 🫠

Şahsen biraz tedirginim

Şahsen biraz tedirginim
1 senelik evliyim evlenmeden önce inanın herkesten çok acıyor lafını duydum ve kendi kendime dedim ki bu onların ilişkisiydi herkesin ilişkisi acı eşiği aynı olacak diye bir durum yok ve inanın hiç birini takmadım eşimle severek evlendim ve bu çok özel bi duyguyu onunla yaşayacağım için kendimi sadece bize odakladım eşimle bu konuyu konuştuk evlenmeden önce o kendi düşüncelerini aktardı bende kendi dusuncelerimi aktardım yani size tavsiyem bunu eşiniz olacak kişiyle konuşup onun bu konular hakkında ne düşündüğünü sana nasıl yaklaşımda bulunabileceğini ve seninde aynı şekilde ona ne düşündüğünü nasıl yaklasımda bulunacağını anlatman olur. Birlikte ön sevişmenin öneminden bahsedebilir siniz nice tanıdığım ön sevişme yapmadan direkt olarak ilişki yaşamaya çalışmışlar fakat ön sevişmesiz ilişkiler elbette acıyla sonuçlanabilir öncelikle sakince ve rahat bı şekilde ön sevişmenizi yapmanız ve bunu uzun tutmanız ve o an o sevişmeye odaklanarak kendinizi rahat bırakmanız çok önemli inanın bunu yaparsanız ve eşinizde sizin hem duygusal anlamdada rahatlatmanızı sağlarsa kendiliğinden birden oluyor sadece o anın tadını çıkarın ve kendinizi eşinizle bu özel anı yaşamanızın ne kadar güzel olabileceğini düşünün. Çok acıyor diyenlere kulak asmayın gercekten ön sevişmeyi uzun tutunca hiç bir şey hissedilmiyor bir anda olduğunu fark ediyorsunuz 😊

X