Bebeğin kız mı erkek mi
17.hafta tekmelerini hissetmeye başladım
Ben de arada iğne batması gibi bişeyler hissediyorum.ilk gebeliğim.Belki de bebeğin hareketi değil.Geçen gün hissetmedim diye uyuyamadım.Acaba hissediyorum dediğim şey rahim büyümesi mi bilemiyorum
17+ Bir akşam uzanırken ayağını ya da elini çıkarmıştı dışarı yavaşça incecik bi şeydi avcuma geldi. Ertesi gün de pıt pıt tekmelere başlamıştı. Şimdi yeri daraldı pek tekme atamıyor, eli ayağı örümcek gibi oynuyor çocuğumun:)
Tam sizin haftanızda hissetmiştim:) ama daha geride ve ileride hissedenler de olmuştu dahil olduğum forumlarda falan.
arada pıt pıt atan kalbini hissediyorum ama, karnım öyle sertleştiki sancılarımda arttı. ama tekme, elini filan hissetmiyorumacaba karnımdaki yağ tabakası mı fazla
Bugün yarın hissedersin. 21 de hissedenler olmuştu. Şu an hepsi gümbür gümbür diyorlar. Buna kafayı takma.ultrasonda çok hareket ettiğini görüyorum ama bi türlü hareketlerini hissedemedim bebeğimin. 5. ayımda hissederim heralde. nasıl bir duygu heyecanla bekliyorum :)
Sertleşme pek hayra alamet değildir. Kasılma mı yoksa gaz sertleşmesi mi?
O zaman sorun yok. Demek ki sağlıklı dönüp duruyor:)gaz olunca daha sert oluyor. bebeğin olduğu taraf özellikle gerilme şeklinde sertleşme var.
O zaman sorun yok. Demek ki sağlıklı dönüp duruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?