ilk gebelikte hareketleri ne zaman hissettiniz?

İlk hamilelikte 20 haftalarda hissetmeye başlarsın hatta şuan bile belki kelebek gibi uçuyor dur sen anlamayabilirsin sonra başlar tekmeler :)

19+0 olduk hala tık yok kızlar. yavrum kendini ne zaman hissettircek acaba

Bence bu tamamen kişiden kişiye bebekten bebeğe göre değişiyor. Ben 13 haftalıkken kasıklarımda sancılar hissederdim. Çok yoruldum heralde der uzanırdım. 15 haftalıkken yine öyle bir sancının ardından balık yüzmesi gibi bir şey hissettim içimde. O günden sonra da hep hissettim. Çoook şişman bir hamileydim. Kiloyla alakası olduğunu pek sanmıyorum ya da istisnayım. Okuduklarıma dayanarak 24. Hafta da bile hissetmeyen gördüm. Kafanıza takmayın. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim :)

bende şişko olcam heralde 19. hafta içindeyiz 6-7 aylık gibi göbeğim. kızım olacak inşallah. ultrasonda çok hareket ediyor hatta doktor hareketlerine bakarak bebeğin erkek olabilir demişti. ama hala tık yok bebişimde.:/
kiloluyum ondan mı diye düşünmedim değil. o heyecanlı anları hasretle bekliyorum. annelik şimdiden güzel bir duygu

Canım ben de hissedemedim hala 21. haftadayım ama bekliyorum daha.

19+0 olduk hala tık yok kızlar. yavrum kendini ne zaman hissettircek acaba
Bnde 21. Haftada hissettim canm stres yapma kisiden kisiye degisiyor zaten bi hareketlendigi zaman artik durdurmak ne mumkun aniden savuruyor tekmelerini

19+1'de yani dun hissettim ilk.
Gerci oncesinde de birkac sefer hissettim ama bebek mi degil mi emin olamadigimdan onlari saymiyorum :)

19+5 haftalıkken hissetmiştim :)

Ilkinde 16 haftalik 2.de 13 haftalık hissettim

Merhaba arkadaşlar bende şuan 16 haftalik olduk cuma günü doktora gidicem. Ikizlerime hamileyim 46 kiloda bir bayanım. Daha cinsiyetini bilmiyrm. Bugün kasiklarimda balık gibii kayarak birsey bir yerde top gibi çıktı biliyrm erken ama acaba ikiz olduğu için hissetmiş olabilir miyim. Yoksa kasilma felan mi

çok deneyimim yok ama bence anormal değil, 16 haftalıkken hissedenleri de duydum canım. bi de çok zayıfsın ondanda net hissediyosun bence. bende hissedebilsem, kilolarımdan heralde bişey anladığım yok

çok deneyimim yok ama bence anormal değil, 16 haftalıkken hissedenleri de duydum canım. bi de çok zayıfsın ondanda net hissediyosun bence. bende hissedebilsem, kilolarımdan heralde bişey anladığım yok
Cevap için teşekkürler canım. Bugün yine hissettim yatınca anlaşılıyor bakalım yarın doktor ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…