Doğuma Hazırlık ilk gebelikte bebeğin kalbi durması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim doktorum da factorv Leiden heterozigot dahi olsa ciddidir ilaç kullanılması gerekir dedi. Ki okuduğum yayınlarda da bu mutasyonu heterozigot olarak taşıyan bireylerde,taşımayanlara göre pıhtılaşma oranının 9 kat daha yüksek olduğu yazıyordu.

Aslında bundan kaynaklanan erken dönem düşükler çok daha az yıpratıcı. Düşünsene her şeyini hazırlamış içinde hareketlerini hissederken bir kayıp yaşandığını.

Bence hiçbir bildikleri yok normal gebelk giderse ne güzel yardımcılar ama anormal gidince yapıcak bişe yok 8 düşükmü ne kadar zordur onun için ikiz tüp bebeklemi oldu bende çok istiyorum ikiz

genetik uzmanı gerek yok dedi ama kadın doğum uzamnı ilaç yanlısı. ben sadece o acıyı tekrar yaşamamak yanlısıyım. bunun için ilacı kullanacağım, inşallah çare olur. Tabi ki ilerleyen hamilelikte kayıp çok daha yıpratıcıdır. Kötünün iyisi diyelim bu duruma. Herkesin imtihanı kendine bi parça zor geliyor işte. Allah herkese kolaylaştırsın, evlatla sınamasın diyorum.

Bence hiçbir bildikleri yok normal gebelk giderse ne güzel yardımcılar ama anormal gidince yapıcak bişe yok 8 düşükmü ne kadar zordur onun için ikiz tüp bebeklemi oldu bende çok istiyorum ikiz

İkiz tüp bebekle oldu. İnşallah gönlünüze olur. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun.

Merhaba konu uzerinden 1sene gecmiş ama yazmak istedim bende seninle ayni durumdayim 1 yil bebek dusunmedik korunmayi biraktik o ay hamile kaldim 8 haftalik hamileydim bebegin gelişimi ve kalbi durmuş kurtaj oldum patolojide hcbsey cikmadi ama hic boyle olacagini beklemezdim cok uzuldum bilseydim ewlenir ewlenmez hamile kalirdim dedim nie bekledim ki dedim ama hayirlisi boyleymis demekki doktr 3 ay sonra tkrr deneyin dedi ama yine ayni seyler olacak diye korkuyorum birdha kurtaj olmaya korkuorm Allah yardmcimz olsn

Merhaba, üzerinden cok zaman gecmıs ama kalbi duran gebeliğinizde belirtileriniz azalmıs mıydı? Mide bulantısı göğüs hassasiyeti gibi

Sağ sağlim kucağınıza aldınız mı acaba ve ilaç kullandınız mı

Ayyy üzüldüm evet yaşadım maalesef.
8.haftalarda
Yaa ben de yaşadım ve su an 3. Hamıleliğim kafamda deli sorular ıkı kaybım var 9 ve 11 haftalarda pıhtılaşma cıkmıstı sımdıde 8. Haftanın ıcındeyım iğne ve progestan kullanıyorum ama aklım cıkıyor ya yine durursa diye sen hıc belirti hissettinmi durdugunda belirtiler azaldımı mesela?
Benım ılkınde kontrolden 1 gun once durmus anlamadım ikincisinde ise kanamam geldi

Benim küçücük kahverengi lekem geldi gittiğimde durmuştu işte canım ben de şuan 11 deyim coraspirin içiyorum ama hala korku bende de var

Merhaba, üzerinden cok zaman gecmıs ama kalbi duran gebeliğinizde belirtileriniz azalmıs mıydı? Mide bulantısı göğüs hassasiyeti gibi
merhaba, ilk kaybımdan sonra yazmışım bu mesajı. sonrasındaki gebeliğimde de aynı haftada kalbi durdu. ondan sonra bir bebğim oldu çok şükür.
iki gebeliğimde de bulantı vs bir belirti yaşamadım o yüzden farklılaşma olmadı. fakat ilkinde kanamam vardı zaten tetikteydim, sürekli hastanedeydim. ikincisinde rutin kontrole gittiğimde öğrendim, kürtajla alındı.

3. gebeliğimde de erken dönem bir belirtim yoktu. sanırım 10. haftadan sonra hassasiyet falan başladı.

Benimde aynı oldu 6+5 tr kalbi durdu ilk gebeliğimdi çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum . Ama inanın sağlıklı olsaydı olmazdı sağlıklı olan hiçbir gebeliği vücut sonlandırmaz sakın üzülmeyin sadece dua edin . Ben atlattım zor olsada . Şimdi tekrardan hamileyim .

Bir şey kullanıyor musunuz acaba hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…