Kizlar her konuda çok arastirir çok öğrenirim ama ilk defa bir konuda bu kadar çaresiz hissediyorum . En başından anlatıyorum sabırla okursanız canımsınız. Regl döngüm 33 gün. 1 senedir çocuk bekliyoruz olmuyordu . Bu ay ilaç kullanmam gerektiği için kullanmadan test yapmak istedim bat günüme 5 gün kala silik test ile öğrendim. Hemen özel hastaneden hcg verdim 30 çıktı. 2 gün sonra yani bat gunune 3 gun kala devlet hastanesinde yeniden verdim 67 cikti . Bu arada saatlerini de aynı yaptım. Akşam 6da verdim iki testi de . 67yi görünce hemen 2 gun sonraya yani bat gunume 1 gun kalaya kadın doğumdan sıra aldım. Yalnız doktor randevum sabah 8.30 daydi . Doktor kan testi istedi sonuc 98 cikti ve doktor beni o kadar üzdü ki anlatamam size . 4+3 de olman gerekirdi gec döllenme olmus Bu kimyasaldir dis gebelik de olabilir sen 2 günde bir kan vermeye devam et diyip gönderdi beni . Ama atıyorum 3 kez daha test ver veya 10 gun sonra gel falan demedi . O kadar umutsuz yani bu nasılsa düşer falan gibi konuştu ki bütün keyfim kaçtı. Dediği gibi bugün gidip tekrar test verdim . Şimdi aşağıya test sonuçlarını ve saatlerini yaziyorim . Keyfim hiç yok . Ben gibi uzun adet döngüsü görüp hcg böyle düşük çıkan var mı. Yardımcı olur musunuz. Heyecanlıyım istediğim için. İki gün arayla;
1. Hcg 30 saat akşam 6 da
2. Hcg 67 saat akşam 6 da
3. Hcg 98 saat sabah 8.30 da
Bat gunu girdi araya
4. Hcg 250 saat sabah 8.30 da
Değerlerim böyle cikti . Regl gecikmesinin 1. Gunundeyim son adetimin baslangic tarihi 2 haziran . 33 günde bir regl görüyorum. Haftaya göre düşük mü. Dis veya kimyasal gebelik olabilir mi . 3. Hcg degeri neden çok az yükselmiş olabilir . Üzülüyorum çok.
1. Hcg 30 saat akşam 6 da
2. Hcg 67 saat akşam 6 da
3. Hcg 98 saat sabah 8.30 da
Bat gunu girdi araya
4. Hcg 250 saat sabah 8.30 da
Değerlerim böyle cikti . Regl gecikmesinin 1. Gunundeyim son adetimin baslangic tarihi 2 haziran . 33 günde bir regl görüyorum. Haftaya göre düşük mü. Dis veya kimyasal gebelik olabilir mi . 3. Hcg degeri neden çok az yükselmiş olabilir . Üzülüyorum çok.