Gebeliğe Hazırlık İlk gebelik takibi doktorunuzu nasıl buldunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Ben bir tane buldum özel klinik ve kadına çok ısındım fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar 15 günde bir çağırıyormuş ve muayene ücreti 230 dedi eşimde çok pahalı buldu her seferinde vermek için bende sinirlendim ama bir şey demedim ilk kafama orayı koyduğum için şu an hiçbir yer bulamıyorum bakıyorum hep geçiyorum nasıl bulacağımı bilemedim en sonunda eşimi arayıp sen bul dicem sinirle.. sizler nasıl buldunuz? Özel mi daha iyi klinik mi devlet mi sizce?

Ben devleti şeyden dolayı istemiyorum bir kaç kez normal hastalık için vs gittim hem güzel ilgilenmiyorlar senin sıranda başkası giriyor, sen içerdeyken biriler giriyor vs vs o yüzden sevmiyorum en azından benim yakınımda ki devlet hastanesi öyle o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum bunaldım iyicene

durumunuz musaitse özel muayene tavsiye ederim. oglumda memnun kalmıştım 250 civarıydi ozamanlar simdi artmıştır. ama her istediginizde mesaj atıp arayip doktorunuza ulasabiliyorsunuz. içeride daha uzun kaliyorsunuz. hastanede cok sira olduğu için hızlı bakmak zorunda kaliyorlar. Bir kere ozel hastanede bi doktora gitmistim eger bana geliceksen acil bisey olduğunda hangi doktor varsa o bakar dogum başlarda olmazsam nöbetçi doktor yaptırır falan diye terslemisti beni. birdahada gitmedim. ozel klinik doktoruma 24 saat ulasiyorum.

Bende bu tür sebeplerden ötürü öyle yer istiyorum doktordan doktora değişir elbette fakat devlettekiler ilgili değil hemen bakıyorlar tamam diyip geçiyorlar dahiliyeye vs zamanında çok gitmiştim nörolojiye vs baş ağırısından her seferinde kan tahlili veriyordu o kadar bir kaç egzersiz veya bir şeyin yok diyip gönderiyorlardı.. sonuçta durduk yere başıma sancılar girmiyordu ya ya psikolojik ya da başka bir şey ama bir şey vardı onlar ise bir şey yok diyip başlarından savuşturuyordu bu yüzden devlet hastanelerine karşı antipati oluştu özel hastaneleri bilmiyorum gitmedim ama bence en iyisi klinik gibi bire bir onlar ilgileniyor senle karışık değil en azından sakin bir yer ama işte eşim pahalı buldu her muayene 230₺ şimdide gideriz diyor ama ben istemiyorum isteksiz dediği için kafamada orayı koyduğum için başka hiçbir yeri beğenemiyorum araştırmayı bıraktım bende eşime dedim devletten sen rdv alırsın diye

ilk zaman kese kalp atışı derken 15 te bie çağırır daha sonra ayda bir çağırıyorlar zaten ve 15 gun dolmadan giderseniz ucret almiyor çoğu klinik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…