- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Ben bir tane buldum özel klinik ve kadına çok ısındım fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar 15 günde bir çağırıyormuş ve muayene ücreti 230 dedi eşimde çok pahalı buldu her seferinde vermek için bende sinirlendim ama bir şey demedim ilk kafama orayı koyduğum için şu an hiçbir yer bulamıyorum bakıyorum hep geçiyorum nasıl bulacağımı bilemedim en sonunda eşimi arayıp sen bul dicem sinirle.. sizler nasıl buldunuz? Özel mi daha iyi klinik mi devlet mi sizce?
Ben devleti şeyden dolayı istemiyorum bir kaç kez normal hastalık için vs gittim hem güzel ilgilenmiyorlar senin sıranda başkası giriyor, sen içerdeyken biriler giriyor vs vs o yüzden sevmiyorum en azından benim yakınımda ki devlet hastanesi öyle o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum bunaldım iyicene
Ben devleti şeyden dolayı istemiyorum bir kaç kez normal hastalık için vs gittim hem güzel ilgilenmiyorlar senin sıranda başkası giriyor, sen içerdeyken biriler giriyor vs vs o yüzden sevmiyorum en azından benim yakınımda ki devlet hastanesi öyle o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum bunaldım iyicene