Hımm... teşekkür ederim Allah bağışlasın.... tmm canım olumlu olcam bebiş içinn:))
öncelikle ben evli değilim sizi bdv konularınız okuyordum
ve hamileymişsiniz allah kucağınıza almayı nasip etsin
kendinize iyi bakın
bu arada bi konunuzda bebek için erken diye düşünüyormuşsunuz ve eşinizle aranız limoniydi
umarım düzelmişsinizdir
Çok teşekkür ederim darısı sizinde başına :) eşim evdeki işlerime yardım cı oluyo üzülmiyim diye kızmoyo sağolsun. Evet bu kadar erken düşünmüyordum Rabbim kolaylığını da verir böylesi nasipmiiş artık bebeğim bu dünyada bnim herşeyimöncelikle ben evli değilim sizi bdv konularınız okuyordum
ve hamileymişsiniz allah kucağınıza almayı nasip etsin
kendinize iyi bakın
bu arada bi konunuzda bebek için erken diye düşünüyormuşsunuz ve eşinizle aranız limoniydi
umarım düzelmişsinizdir
bu arada kardeşimle benim aramda 9 yaş var
annemin hamileliği zor geçmişti
bulantıları bel ağrısı çok fazla oluyordu
hatta kokulara tahammül edimiyordu
umarım sizin hamileliğiniz çok iyi geçer
allah kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin
Bnde bugün gördümmm :)) öyleyse dikkat edip stresden uzak durup bebişleri büyütcezz:))))
Çok kötü ya benimde dün başladı baş dönmeleri m sanki duvarlar oynuyorr:))) henüz istifra etmedim ama kaasıklarımda ağrıyla birlikte şiddet li bul antı beni mahvediyor. Eşim de sen kendini koy veriyorsun daha en başında böyleyse n ilerleyen zaman larda kim bilir nasıl olursun diyo. Kızıyorum ona... çok basit geliyo onlara o bulantılar o sancılar.hadi hayırlısı olsunnnben 2 gündür berbatım istifra etmekten kendime gelemiyorum sürekli evde deprem oluo die dönüp duruom o kadar başım sallanıo içmeden sarhoş oldummm
Gözün aydın canım... Benimde ilk hamileliğim ve aynı korkuları zaman zaman bende yaşıyorum kasık ağrılarını bende yaşadım adet olucakmış gibi hatta kan testi yaptırıp bebeği gördüğüm anda bile ya adet olursam korkularını hala yaşıyorum insan hassaslaşıyor bu dönemlerdeBenim kasık ağrılarım kısa bir süre sonra kesildi sanırım rahim büyüdüğü için yaşanıyor bu ağrı doktor normal demişti...
Marli buldum seni. Beni hatırladın mı? Sen bebişine kavuştun ben hala beklemedeyim. Nasıl geçiyor hamilelik sürecin, herşey yolundadır inşallah. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Kendine de bebişine de iyi bak
Merhaba canım beni aradığını bilmiyordumHamilelik iyi gidiyor şuan için bir problemimiz yok çok şükür.. İnşallah sende en kısa sürede hamilelik müjdeni verirsin...Deneyimlerim derken canım ?
Deneyim derken neler yaptın hamile olduğunu öğrendikten sonra, bulantın, baş dönmen, aşermen var mı vs. gibi şeyler. Sen hamileliğini öğrenmeden önce pek belirti hissetmemiştin dimi? Belirti hissetmeye kaçıncı hafta başladın?
Hamile olduğumun farkına varmadım çünkü hiç bir belirti yaşamadım adet günümden 2 gün önce öğrendim.... Kasık ağrılarım oldu bir süre baş dönmem oda normal olduğunu söyledi doktor.. Bulantım şuana kadar olmadı sadece bir ara çok sevdiğim yiyecekler ve ağır parfüm kokuları beni rahatsız ediyor o kadar.. Hafta hafta bir belirtim yok hamilelik kişiye özel bir şeydir... Kimisinde bulantı olur kimisinde olmaz kimisinin beli ağrır kimisi hiç bir şey hissetmez ki ben daha çok başındayım zaten hamileliğimin.. En belirgin özelliği bende çok çabuk yorulmam ve yorulduğum zamanda karnımda ağrı oluşması canım eminin açıklayıcı olmuştur...
Çok kötü ya benimde dün başladı baş dönmeleri m sanki duvarlar oynuyorr:))) henüz istifra etmedim ama kaasıklarımda ağrıyla birlikte şiddet li bul antı beni mahvediyor. Eşim de sen kendini koy veriyorsun daha en başında böyleyse n ilerleyen zaman larda kim bilir nasıl olursun diyo. Kızıyorum ona... çok basit geliyo onlara o bulantılar o sancılar.
vallahi hiç kolay değil canım dediğin gibi o kasık ağrıları bulantılar bambaşka hadi bulantıya razıyım gene de bari başım dönmese bir yere kımıldayamıyorum bastığınm yer oynuyo yerinden inş çabuk geçer yoksa sekiz ayda bu gidişle yürümeyi unutucamm
çook uyku yapıyor :) kasık ağrıları birazda duygusallık bunlarda önemli belirtiler
Aynı gün almışız mutlu haberi çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahSürekli araştırıyorum, soruyorum, okuyorum tabi ki ihtimaller arasında olumsuz durumlar da yok değil ama biz pozitif şeylere odaklanalım. İlk haftalarda öyle uyuşur ki belirtiler; adet olacağınıza eminsinizdir, hamilelikte hemen hemen 7. haftaya kadar devam eder bu durum. İlk haftalarda bizlere düşen dinlenmek ve sağlıklı beslenmektir. Kan yapıcı ilaç şart değil, kanı besinlerden de alabiliriz. Kuru siyah üzümü tavsiye ederim bu konuda. Bebişler için sevmediklerimizi sevmek, sevdiklerimizi terk etmek zorundayız bizi biyolojik annelikten ayıran budur. Bebişimiz olur da tutunamazsa bu da normaldir unutmayıp kendimizi bu fikirle de yıpratmayalım.
vallahi hiç kolay değil canım dediğin gibi o kasık ağrıları bulantılar bambaşka hadi bulantıya razıyım gene de bari başım dönmese bir yere kımıldayamıyorum bastığınm yer oynuyo yerinden inş çabuk geçer yoksa sekiz ayda bu gidişle yürümeyi unutucamm
Amin....Hayır lı olsun canım ayrıcaa:))Bende yeni üye oldum kulübeve 8 haftalık hamileyim ... Ilk hamileligim suanda pek bi korku yok nedense gerçi ben kendimi biliyorum doğum yaklaşınca baslicak korkularım olsun varsın bebegim sağlıklı olsun beşinci haftalardan bu haftaya kadar ara ara kasık ağrısı çektim çekiyorum ama şiddetli değil allaha şükür ... Aşırı mide bulantısı çekiyorum sabahları ama daha kötüleride varmış yine şükür ... Bu kasık ağrıları rahmin genişlemesi yüzünden oluyormuş tabi kanama ve hiç geçmeyen bi agrida mutlaka doktora gitmek gerekli ...allah sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin
Amin....Hayır lı olsun canım ayrıcaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?