ilk gebelik:s

Ne demek cnm aklima geldikce yazarim ben sana balik tuketmeyi ihmal etme somon baligi beyin gelisimi icin cok onemli sut ve sut urunleri . Panikleme dikkat et yeter cnm saglikli bi bebegin olur insallah
Hiç sevmem balıkğı ama yıcem başladım haftada iki kere yemeye çalışıyorum artık sağol walla

Hiç sevmem balıkğı ama yıcem başladım haftada iki kere yemeye çalışıyorum artık sağol walla

Ye cnm ye afiyet olsun omega 3 cok onemli ama en cok somon baliginda var butun baliklardan da yenilmez ama bazilari zararli bebek icin sen somon ye ceviz de ye onda da omega 3 var

canım şimdiden hayırlı uğurlu olur inş.Bnm de ilk gebeliğim bnde bu haberi hiç beklemediğim bi anda aldım daha 5 aylık evliyim bize çok büyük sürpriz oldu 2 gün durmadan ağldım ve şimdi çok şükür iiyim bütün kötü düşünceleri at kafandan herşey çok güzel olucak 8 ay sonra tekrar burdan bebeişlerimizin durumunu paylaşıcaz kısmetse canım.Aynı ağrıları bnde yaşıyorum sanki içimde kazı çalışması oluo gibi dktoruma danıştım
hepsi normalmiş sende korkma sakin iyi düşün ii olucak inş..Tekrar hayırlı uğurlu olsun yalnız değilsin..

Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum hamile olmadan önce belirtileri okuyodum ve allah banada nasip etti yeni öğrendim hamile olduğumu ama aşırı bel ağrım var buyuzden cok tedirginim

Tek olmamak güzel :)) inş. Bebişleri alırız kucağımıza.
Keseyi gördün mü peki?

Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum hamile olmadan önce belirtileri okuyodum ve allah banada nasip etti yeni öğrendim hamile olduğumu ama aşırı bel ağrım var buyuzden cok tedirginim

Keseyi gördün mü canım ultrasyonla?
Bel ağrısı bendede oluyo çok stres yapma dinle nmeye çalış

Bn bugün gördüm keseyi. Bel ağrım ve karnımda kasılma çok oluyo. Kan gelmedi sürece sıkıntı ypk dtresden uzak olumlu düşüncelere yakınn olalım

Buğün gittik doktora ama keseyi göremedi ( kan testi yaptı tekrar 1195 cıktı kan degerim salı günü tekrar gel ozaman görebiliriz dedi sıkıntı yoktur inşallah

Bn bugün gördüm keseyi. Bel ağrım ve karnımda kasılma çok oluyo. Kan gelmedi sürece sıkıntı ypk dtresden uzak olumlu düşüncelere yakınn olalım

Cok sevindim cnm bende sana msj atacaktım gittin mi doktora diye kendine çok dikkat et ii haberlerini bekliyorum inşallah. Kalp atışları için ne zaman gideceksin

Cok sevindim cnm bende sana msj atacaktım gittin mi doktora diye kendine çok dikkat et ii haberlerini bekliyorum inşallah. Kalp atışları için ne zaman gideceksin
Haftaya değil ondan sonraki hafta salı günü gidicem idrar ve kan testi yaptırdı doktor bir hafta sonra gel dedi. İnş allahın izniyle duyucağız kalp atışlarınıda. Gerçi bugün ve dün bulantı ve kasık ağrım felan çok hafifledi. Buda tedirgin ediyor beni

Buğün gittik doktora ama keseyi göremedi ( kan testi yaptı tekrar 1195 cıktı kan degerim salı günü tekrar gel ozaman görebiliriz dedi sıkıntı yoktur inşallah

Daha minaacikk olacak o kadar :))) m.etme büyük ihtimal büyür salıya kadar. 1500 oldunda vajinal ultrasyonla 3000 oldunda normal karın ultrasyonla görünüyo bebek

Cnm bulanti iyi oldugunun gostergesidir azaldiysa gidip bi gorun doktora gec kalmadan ilk bastan hic baslamamis olsaydi bulantin sorun olmazdi ama basindan baslayip birden bitmesi bi sorun olabilir cunku on ikinci hftadan sonra bitmesi lazim

Merhabalar durumuna çok üzüldüm. Ben iki aydır doğum yaptım. Lekeler için birşey diyemeyecem ama her adet döneminde adetsancisina benzer sancilarim oldu. Sana önerim kötü birşey olacak diye düşünme bunu bil sen nekadar huzurlu olursan bebisinde o kadar huzurlu olur. Hayırlısıyla bebisini alırsın kucağına bol bol dua et.

Cnm bulanti iyi oldugunun gostergesidir azaldiysa gidip bi gorun doktora gec kalmadan ilk bastan hic baslamamis olsaydi bulantin sorun olmazdi ama basindan baslayip birden bitmesi bi sorun olabilir cunku on ikinci hftadan sonra bitmesi lazim
Artı akşam şimdi kusucskmşm gbi bir bul antı

Hımm... teşekkür ederim Allah bağışlasın.... tmm canım olumlu olcam bebiş içinn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…