İlk Gebelik İlk Heyecan Hep Beraber İlk tecrübelerimiz olsun güzel anneler

ayshekdnfslye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
66
44
3
33
Merhaba canlarım,
Her şeyi tarihini atarak anlatacağım sizlere.
Geçen ay ilk denememizdi acemiliğimize denk geldi galiba sonuç negatif çıktı. Herşeyi plan program içinde yapmaya çalıştık. ama yinede olmadı. çıkardığım ders ise bu işler planla olacak işler değilmiş. Bu yüzden salın kendinizi ve sadece istediğiniz için yapın o işi Bu ay sonuç pozitif
14 mayıs yumurtlama günümdü. ve 13 -14 mayıs çalışmalar yaptık. bir kaçkezde regle yakın zamanda yapmıştık ama galiba 13-14 ünde tutmuş tutan :)
28 mayıs ise Bat tı
24 günde bir regl oluyorum. Hiç aksatmadığı için testi hemen yaptım. sonuç belirgin bir çizgi olarak göründü.
Cuma günü doktora gideceğiz kan tahlili için bakalım sonuç nolacak. horman seviyeleri ne durumda?
Adet belirtilerim hala devam ediyor. hatta bazen oldum sanıyorum ama neyseki yok :) Bu durum insanı biraz korkuya düşürmüyor değil.
Cuma günü tahlil sonuçlarını sizinle paylaşacağım. sormak istediğiniz bir soru olursa ben burdayım

Hayırlı olsun inşallah süreç sağlıkla ilerler darısı bana ve tüm isteyenlere olsun. Ben de 2. Ayımda kimyasala kaldim maalesef bu 3.denememiz bakalım kısmet

İnşallah hamilesindir canımsonuçlarını bekliyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun . Benimde adet olacak gibi sancilarim olmuştu halbuki hiç öyle sancım olmazdı dedim sanırım kimyasal geciricem ama şükür meleğim şuan 20 haftalık. Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Amin canım benimm .inşallahh sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşallah

Hayirli olsun canim bende seninle ayniyim 13 nayisti yumurtlama tarihim benimde sat 27 mayisti 4+3 gunluk hamileym keseyi gormek icin bekliyorm :) birbirimize haber verelm cok guzel bi bekleyis olucak insallah

Hayirli olsun canim bende seninle ayniyim 13 nayisti yumurtlama tarihim benimde sat 27 mayisti 4+3 gunluk hamileym keseyi gormek icin bekliyorm :) birbirimize haber verelm cok guzel bi bekleyis olucak insallah
Ya çok sevindim canım benim benimde tahmini 4 h 5g lük galiba daha doktora gitmedim zaten gitsem de görünmez galiba kan tahlili için yarın gideceğiz inşallah bakalım haberleşelim kuzum

Ya çok sevindim canım benim benimde tahmini 4 h 5g lük galiba daha doktora gitmedim zaten gitsem de görünmez galiba kan tahlili için yarın gideceğiz inşallah bakalım haberleşelim kuzum
Benim 4+3 gunluk hcg 300 cikti canim dun 4+2 yken. Evet kese falan gozukmez beni pazartesi cagirdi kese icin ama keske kan tahlili verseydn canim

kanaman nasıl renk yoğunluk olarak oda önemli oluyor canım. benimde şuanda kasıklarda adet sancısı gibi hafif ağrı var ama yerleşme esnasında olurmuş ağrı ve kanama.
ben yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum canım adet gibi akmıyor yoğun şekilde ama gitgide artıyor ve kopkoyu kırmızı şu an yerleşme böyle olmaz diye düşünüyorum sanırım tutunamadı nasip değilmiş

anladım canım benim. kısmeti yokmuş bu dünyada. nasip dediğin gibi. evet yerleşme kanaması kahverengi ve az gelir benim bildiğim kadarıyla :/

güzel sonuçlarla gel inşallah canım ben de yarın ikinci defa baktıracağım hcg ye ama umudum yok yine de belli olmaz hayırlısını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…