- 29 Nisan 2019
- 66
- 44
- 3
- 33
- Konu Sahibi ayshekdnfslye
-
İnşallah hamilesindir canımMerhaba canlarım,
Her şeyi tarihini atarak anlatacağım sizlere.
Geçen ay ilk denememizdi acemiliğimize denk geldi galiba sonuç negatif çıktı. Herşeyi plan program içinde yapmaya çalıştık. ama yinede olmadı. çıkardığım ders ise bu işler planla olacak işler değilmiş. Bu yüzden salın kendinizi ve sadece istediğiniz için yapın o işiBu ay sonuç pozitif
14 mayıs yumurtlama günümdü. ve 13 -14 mayıs çalışmalar yaptık. bir kaçkezde regle yakın zamanda yapmıştık ama galiba 13-14 ünde tutmuş tutan :)
28 mayıs ise Bat tı
24 günde bir regl oluyorum. Hiç aksatmadığı için testi hemen yaptım. sonuç belirgin bir çizgi olarak göründü.
Cuma günü doktora gideceğiz kan tahlili için bakalım sonuç nolacak. horman seviyeleri ne durumda?
Adet belirtilerim hala devam ediyor. hatta bazen oldum sanıyorum ama neyseki yok :) Bu durum insanı biraz korkuya düşürmüyor değil.
Cuma günü tahlil sonuçlarını sizinle paylaşacağım. sormak istediğiniz bir soru olursa ben burdayım
Teste pozitif çıktı bakalım sağlıklı gebelik miİnşallah hamilesindir canımsonuçlarını bekliyoruz.
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba canlarım,
Geçen ay ilk denememizdi acemiliğimize denk geldi galiba sonuç negatif çıktı. Herşeyi plan program içinde yapmaya çalıştık. ama yinede olmadı. çıkardığım ders ise bu işler planla olacak işler değilmiş. Bu yüzden salın kendinizi ve sadece istediğiniz için yapın o işiBu ay sonuç pozitif
14 mayıs yumurtlama günümdü. ve 13 -14 mayıs çalışmalar yaptık. bir kaçkezde regle yakın zamanda yapmıştık ama galiba 13-14 ünde tutmuş tutan :)
28 mayıs ise Bat tı
24 günde bir regl oluyorum. Hiç aksatmadığı için testi hemen yaptım. sonuç belirgin bir çizgi olarak göründü.
Cuma günü doktora gideceğiz kan tahlili için bakalım sonuç nolacak. horman seviyeleri ne durumda?
Adet belirtilerim hala devam ediyor. hatta bazen oldum sanıyorum ama neyseki yok :) Bu durum insanı biraz korkuya düşürmüyor değil.
Cuma günü tahlil sonuçlarını sizinle paylaşacağım. sormak istediğiniz bir soru olursa ben burdayım
Amin canım benimm .inşallahh sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı uğurlu olsun. Benimde adet olacak gibi sancilarim olmuştu halbuki hiç öyle sancım olmazdı dedim sanırım kimyasal geciricem ama şükür meleğim şuan 20 haftalık. Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşallahMerhaba canlarım,
28 mayıs ise Bat tı
hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah canım.Bizi haberdar et kesinlikle sonuçlardanHayırlı olsun inşallah süreç sağlıkla ilerlerdarısı bana ve tüm isteyenlere olsun. Ben de 2. Ayımda kimyasala kaldim maalesef bu 3.denememiz bakalım kısmet
Hayirli olsun canim bende seninle ayniyimMerhaba canlarım,
28 mayıs ise Bat tı
Ya çok sevindim canım benimHayirli olsun canim bende seninle ayniyim13 nayisti yumurtlama tarihim benimde sat 27 mayisti 4+3 gunluk hamileym keseyi gormek icin bekliyorm :) birbirimize haber verelm cok guzel bi bekleyis olucak insallah
Benim 4+3 gunluk hcg 300 cikti canim dun 4+2 yken. Evet kese falan gozukmez beni pazartesi cagirdi kese icin ama keske kan tahlili verseydn canimYa çok sevindim canım benimbenimde tahmini 4 h 5g lük galiba daha doktora gitmedim zaten gitsem de görünmez galiba kan tahlili için yarın gideceğiz inşallah bakalım haberleşelim kuzum
Benim 4+3 gunluk hcg 300 cikti canim dun 4+2 yken. Evet kese falan gozukmez beni pazartesi cagirdi kese icin ama keske kan tahlili verseydn canim
[/QUOTE
yarın gideceğim kan vermek için de sonuçlarda da görelim diye. hcg kaç olması gerekir. ben pek bilgi sahibi değilim ya bu konularda
inşallah bir dahaki ya güzel haberler alırsın canım doktora gittin mi sen.benim 3 yıllık çabalarım sonucu ilk gebeliğim kimyasal oluyor sanırım kanamam var şu an dün hcg 53 çıktı
dün gittim canım hcg 53 çıktı yarın tekrar gidicem hcg ölçülecek ama umudum yok kanamam ağrım varinşallah bir dahaki ya güzel haberler alırsın canım doktora gittin mi sen.
kanaman nasıl renk yoğunluk olarak oda önemli oluyor canım. benimde şuanda kasıklarda adet sancısı gibi hafif ağrı var ama yerleşme esnasında olurmuş ağrı ve kanama.dün gittim canım hcg 53 çıktı yarın tekrar gidicem hcg ölçülecek ama umudum yok kanamam ağrım var
ben yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum canım adet gibi akmıyor yoğun şekilde ama gitgide artıyor ve kopkoyu kırmızı şu an yerleşme böyle olmaz diye düşünüyorum sanırım tutunamadı nasip değilmişkanaman nasıl renk yoğunluk olarak oda önemli oluyor canım. benimde şuanda kasıklarda adet sancısı gibi hafif ağrı var ama yerleşme esnasında olurmuş ağrı ve kanama.
anladım canım benim. kısmeti yokmuş bu dünyada. nasip dediğin gibi. evet yerleşme kanaması kahverengi ve az gelir benim bildiğim kadarıyla :/ben yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum canım adet gibi akmıyor yoğun şekilde ama gitgide artıyor ve kopkoyu kırmızı şu an yerleşme böyle olmaz diye düşünüyorum sanırım tutunamadı nasip değilmiş
yarın gidiyorum inşallah canım zaten tahlilde de sonuç onaylansın diye gidiyorum :)Benim 4+3 gunluk hcg 300 cikti canim dun 4+2 yken. Evet kese falan gozukmez beni pazartesi cagirdi kese icin ama keske kan tahlili verseydn canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?