Baska bır doktora gıtmeyı denesen canım? Doktorda cok moral bozucu konusmus baska bır doktordan teyıt alilk yavrumun 9 haftalıkken kalbi durdu 5 temmuzda kürtajla aldılar kürtaj sonrası 3 ay korunun dedi doktor ve bu süreçte genetik test yaptırdık temiz çıktı pıhtı testimde 2 genimde heterezigot çıktı ve kasımın 7 sinde tekrar hamile olduğumu öğrendim doktor hemen coraspirin başlattı cumartesi günü kontrole gittim kese az gelişmiş kanama alanları var dedi pazartesi günü beta değerim 2256 idi cumartesi kontrolde baktırdığımda 3500 çıktı doktor bu gebelik sağlıksız gelişmez kendiliğinden düşük yapmanı bekleyeceğiz dedi... benim dayanacak gücüm kalmadı artık şuan ne ağrım var ne kanamam ben ne yapacağım tekrar kürtaj olmak istemiyorum rahmim zarar görür diye kanamam da başlamıyor kızlar yardım edin ne olur
bugün başka bir doktora daha gideceğim... kendi kendine düşük zor mudur ? kürtaj olmak istemiyorum rahime zarar verirler tekrar bebeğim olmaz diyeBaska bır doktora gıtmeyı denesen canım? Doktorda cok moral bozucu konusmus baska bır doktordan teyıt al
Canım ınan dusukle ılgılı hıcbır bılgım yokbugün başka bir doktora daha gideceğim... kendi kendine düşük zor mudur ? kürtaj olmak istemiyorum rahime zarar verirler tekrar bebeğim olmaz diye
teşekkür ederim...Canım ınan dusukle ılgılı hıcbır bılgım yok
haklısın doktora diyeceğim hatta kürtaj olmak istiyorum şuan içimde bir kese ve yolk saçı olduğunu bilmek bile beni yıpratıyor 2 gündür ne uyku uyudum ne yemek yedim tabi yine doktorum bilecek o ne derse onu yapacağım çok teşekkür ederim sana allahım sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah1 hafta kendi haline bırakır normalde Dr lar, eğer kanama başkamazsa gel kürtaja alalım derler, çok ciddi daha büyük hasara yol açabilirsin aman dikkat et. Ben sana moral vermek için yazmak istedim.
Geçen sene 10 haftalık kalbi durdu. Kürtaj oldum. Onun öncesinde de 2 kürtajım var. 1 sağlıklı oğlum vardı 2.çocuk istemiştik. Neyse kalbi durdu 3 ay korunduk halime kaldım kimyasal oldu. Ben artık çok yorulmuşum herşey benim başıma geliyor bu kadar kürtaj kayıp artık olmaz olmicak galiba dedim. Neyse ben 2 ay üst üste kimyasal oldu. Bi ara pes ettim ama son kez de şansımı denedim.
6 ay sonra demekki vakti geldiğinde hamile kaldım. Şimdi çok şükür Bi sıkıntı yok.
Sen kürtaj ise kürtaj, Dr ne diyorsa onu yap.
Ben de çok kayıp yaşadım hep vazgeçtim ama Allaha sığındım dua ettim. Pes etmedim. Allah verecekse verir vermeyecekse canımız sağolsun dedim. Seninde olur inşallah bundan sonra en az 3 ay korun, eşinde sende dikkatli düzenli güzel beslenin. Hamile kalmadan da Coraspirin iç Dr sor. Ben 6 ay içtim Coraspirin hamile kaldım 7.aya kadar da içicem. De sor ama mutlaka canım Allah ne derse o ama sen sabret, mükafatının karşılığını alacaksın. Bazıları hemen alır kucağına bazıları da ben dahil böyle yollardan geçebiliyoruz. Dr a git Allaha duanı et bekle inşallah gelir meleğin en hayırlı zamanda
pıhtı testiniz nasıldı ? benim 2 genimde heterezigot vardı o yüzden doktor hamile kalınca başlattı coraspirini , diğer yavrum da 9 haftalık durmuştu kalbihaklısın doktora diyeceğim hatta kürtaj olmak istiyorum şuan içimde bir kese ve yolk saçı olduğunu bilmek bile beni yıpratıyor 2 gündür ne uyku uyudum ne yemek yedim tabi yine doktorum bilecek o ne derse onu yapacağım çok teşekkür ederim sana allahım sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çocuk sahibi olmak bazıları için zor. Ben de kese bozuldu diye kürtaj oldum, rahim hasar görmüş yeterli kalınlığa ulaşmıyor. 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm hatta ikisinde ikişer embriyo transfer edildi. Embriyolar tutunmuyor. Bazıları çok rahat normal yoldan ikişer üçer çocuk sahibi olurken, hatta çocuk istemeynler bile bebek sahibi olurken bunları yaşamak çok ağır geliyor. Allah yardımcımız olsun.ilk yavrumun 9 haftalıkken kalbi durdu 5 temmuzda kürtajla aldılar kürtaj sonrası 3 ay korunun dedi doktor ve bu süreçte genetik test yaptırdık temiz çıktı pıhtı testimde 2 genimde heterezigot çıktı ve kasımın 7 sinde tekrar hamile olduğumu öğrendim doktor hemen coraspirin başlattı cumartesi günü kontrole gittim kese az gelişmiş kanama alanları var dedi pazartesi günü beta değerim 2256 idi cumartesi kontrolde baktırdığımda 3500 çıktı doktor bu gebelik sağlıksız gelişmez kendiliğinden düşük yapmanı bekleyeceğiz dedi... benim dayanacak gücüm kalmadı artık şuan ne ağrım var ne kanamam ben ne yapacağım tekrar kürtaj olmak istemiyorum rahmim zarar görür diye kanamam da başlamıyor kızlar yardım edin ne olur
beta değerim yükselmiyor şimdi başka doktora gidiyorum bakalım o ne diyecekBelki geç döllenmedir bu kadar kendini yıpratmadan önce başka bi doktora gözük bence
Kendiliginden dusuk yasadim ben de 9 gun kanamam ve agrim oldu . Bu surecte hep yattim . Yeni yeni toparladim kendimi. 18 gun oldubugün başka bir doktora daha gideceğim... kendi kendine düşük zor mudur ? kürtaj olmak istemiyorum rahime zarar verirler tekrar bebeğim olmaz diye
takipte kalın ama böyle düzensiz olunca dış gebelik olabiliyordu sanırım . ama ikinci artış iyi gibiDoktordan geldim beta baktı 5900 çıktı bugün Cumartesi günü 3500 dü Pazartesi günü ise 2256 idi doktor takip edicez dedi