İlk gebeliğim ve yaşadığım bazı belirtiler

Adetime 10 gün kala ilk başta hafif pembe sonra çamur gibi koyu lekeler oldu bugünde dahil 6 gündür böyle yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Adetime 10 gün kala ilk başta hafif pembe sonra çamur gibi koyu lekeler oldu bugünde dahil 6 gündür böyle yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
merhaba henüz yeni gördüm yazdığınızı ama ben hiç böyle bir durum yaşamadım yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsanız eğer implantasyon kanaması beklenen adet tarihinden birkaç gün evvel oluşur ve maksimum 3 gün sürer aksi bi durum olma ihtimaline karşı kadin doğum uzmanına görünmelisiniz diye düşünüyorum umarım kötü bir şey değildir

Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz yurtdışındayım hemen hastaneye gidemiyorum 5 ay anca bir düşüğüm oldu. Ve şimdi adetim 3 gün geçti açık bir pembe akıntım oldu bugün öğlen suan saat akşam 11.00 akıntım birazcık koyulaştı acaba hamilemiyim hamileysem yine düşük mu yapıyorum düşük yaptığım dönem 5 gün koyu kahverengi lekelenmem oldu 5. Günün sonunda kan geldi düşük gerçekleşti. Şuan karnım ağrıyor içim kasılıyor sanki. Fakat fazla koyulasmadı sadece acık pembeydi rengi daha da belirginleşti?

merhaba son durumunuz ne oldu acaba ben anca görebildim kusura bakmayın. daha önceden hiç düşük tecrübem olmadı ancak kimyasal gebelik durumunda sizin yaşadığınız gibi yaşanıyor sanırım onun dışında gebelik testi yapabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…