Merhaba,
Bu ay kendimi çok farklı hissediyordum ve ilk kez son regl olduğum zamanı aklımda tutmuştum normalde tutmazdım düzenli adet görüyorum. Eşimle birlikte gebelik düşünmeye başlamıştık ve ben de doğurgan günleri ve yumurtlama gününü takip ediyordum. Herhangi bir ovulasyon testi yapmadım sadece takvime göre ilerledik. -Son adet tarihim 11 ağustos ve 17 ağustos araligiydi- Ardından zaman geçtikçe son iki haftadır kendime değişiklikler hissetmeye başladım kokulara karşı hassasiyet oluşmaya başlamıştı, regl günüme yakın olan ağrılarım daha da şiddetli başlamıştı, göğüslerimde ve uçlarında çok fazla hassasiyet vardı, kendimi dinledim çok ihtimal vermeyerek tabii ki çünkü tecrübeli değilim daha önce böyle bir durum yaşamamıştım derken reglime 2 gun kala regl olacakmışım gibi sancılarım oldu hani kızlar diyor ya burda regl oldum sanıp tuvalete gittim hiçbir şey yok diye aynen benimde o şekilde oldu ancak 5 eylülde iç camasirimda kahverengi ve pembe akıntı vardı başta regl oldum diye düşündüm ama ben regl olduğum zaman direkt kırmızı şekilde gelirdi bi şaşırdım kendimde sonra takip ettiğim süre içinde iki kere böyle lekelenmeler yaşadım suanda bir lekelenme yok ve leke görünce içime bir şüphe düştü o gece eşimle test almaya gittik ve eve gelip hemen yaptım erken gebelik testiydi ve çift çizgi çıktı normalde sabah ilk idrarla yapılmasını uygun görüyorlar ama ben bekleyemedim sonra bugünde yeniden gündüz test yaptım ve o da çift çizgi çıktı çizgiler oldukça belirgin bundan sonrası için yapmam gereken şeyleri henüz bilmiyorum biraz daha bekleyip kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum eğer aranızda benim gibi bu şekilde yaşayan ve hamile olduğunu öğrenen varsa fikirlerinize açığım :)))