• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümümüz...

KristalKelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
341
11
118
anladığım kadarıyla bu konular pek yorum almıyo ama ben gene de yazıp sizlere fikir sormak istedim. eşimle ilk evlilik yıldönümümüze çok az bi zaman kaldı (7 kasım) onun için parayla sahip olabileceği şeyler almak yerine hiç unutamayacağı bişeyler yapmak istiyorum. çünkü o böyle günleri hiç unutmaz ve en güzel şekilde geçirmek ister. kızlar yardımlarınızı bekliyorum...

bizim ilk yildonumumuze 5 ay olmasina ragmen ben de simdiden yaratici birseyler bulma cabasindayim :25: nitekim henuz aklima hicbirsey gelmedi.. uzgunum yardim edemedim ama topigi takip edicem belki birseyler cikar buradan diye :43:

çok agır olmayan hafif yemekler yaparak güzel bir masa hazırlayabilirsin en sevdiğiniz müzikleri ayarlayıp dans ortamı yaratabilirsiniz kırmızı karton alıp kalp şeklinde kesip üzerine söz yazabilrsinz veya kırmızı mum alıp kuru güllerden alıp eşinzn geçecegı yolu yapabılırsnz

geçen ay doğum günüydü kırmızı kalplerden kağıtlar hazırlayıp bi kavanoz yapmıştım çok hoşuna gitmişti

evlilik yıldönumumuz 2 ekimdi ama ogun kardesım yurtdısından geldiği için kutlayamadık şuan eşim eğitim için il dışına cıktı cuma gecesi geleck bu soyledgmı ben yapacm eşime herşeyı hazırladım :D

madem eşinizin hosuna gitmiş bu sefer o kalpleri kapıdan salona gidene kdr yapabilirsiniz ve hatta gelinliğinizi satın alıysanz onuda gıyebılırsınız

Bir takvim hazırlanabilir.Her aya size özel resimlerinizi koyabilirsiniz.Bir arkadaşım yaptırmıştı üzerine yazılar yazdırmıştı.Çok hoş olmuştu.

bencee eşinize kalp şeklinde bir pasta yapn.. ama kekinden kremasına kadar herşeyini siz yapın..
yanında hediye olarakta flort dönemindeki fotograflarını kartona bastırıp bir albüme koyarak hediye edebilirsiniz..
şuanda hersey dijital ortamda oldugu için bizimde hiç elimizde bir fotoğramız yoktu,hersey dijitaldi.. bende sevgilime güzel bir albüm aldım vee fotografları bastırırp teker teker dizdim.. birde benim söyle bir özelliğim vardır, her aldıgımın hediyenin bir köşesine duygularımı ve hediyenin anlamını anlatan küçük bir not yazarım.. sevgilim notlarımı okumaya bayılır ve tabiki bu hediyeyede bayılmıştı, sende deniyebilirsin :)

ya evet pasta... ya beceremezsem. o da bi anı olur dimi :))

yok yahuu becerirsniz.. bir kaç gün evvelden denemeler yaparsınız, hem böylelikler hayal gücünüz daha çok genişlemiş olur ve her seferinde daha farklı daha güzel şeyler ortaya çıkar.. :)
ben 2 kere deneme yapmıştım, 3. de eeen güzeli olmuştu :) minik minik gümüş rengi inciler, şeker hamurları falan ayyyy süper!! bayılırım pasta yapmaya :)
hem internettende yardım alabilirsiniz,çok güzel şeyler çıkıyor inanın.. :)

aslında eskiden çok yapardım böyle tatlılar hamur işleri pastalar falan ama evlendikten sonra bunlara hiç vakit ayıramıyorum unuttum sanırım yapmayı. ama denicem...

sevdiği yemekler
romantik bir masa ve slow müzikler
şık bir elbise
minik mumlardan baş harflerinizi yazabilirsin yere..
bol mum ,loş ortam
resimlerinizden slayt yapıp ,fon müzik olarak şarkınızı koyabilirsin.. ve yemekten sonra birbirinize sarılarak izlemek harika olur.slayt benim işim olduğu için genelde bu tarz şeylere ağırlık veririm.. resimlerde ki o mutluluğunuzu görünce ,insan daha çok mutlu olur ve bağlanır..
o gün işe gitmeden ceketinin ve ya montunun cebine küçük bi not yazablirsin akşam ve o gün için..
ve unutamayacağı bir gece.... bence bir erkek için unutulmazdır :16:

Son düzenleme:
sevdiği yemekler
romantik bir masa ve slow müzikler
şık bir elbise
minik mumlardan baş harflerinizi yazabilirsin yere..
bol mum ,loş ortam
resimlerinizden slayt yapıp ,fon müzik olarak şarkınızı koyabilirsin.. ve yemekten sonra birbirinize sarılarak izlemek harika olur.slayt benim işim olduğu için genelde bu tarz şeylere ağırlık veririm.. resimlerde ki o mutluluğunuzu görünce ,insan daha çok mutlu olur ve bağlanır..
o gün işe gitmeden ceketinin ve ya montunun cebine küçük bi not yazablirsin akşam ve o gün için..
ve unutamayacağı bir gece.... bence bir erkek için unutulmazdır :16:

işin kötü tarafı o gün bayrama denk geliyo ve evde olacak. evden sepetlemem lazım onu. .))

Back