• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

bizimde temmuzda 1 yıl dolacak
romantik bir masa
şarap
güller
hafif bir müzik
bunlar yalan sırnaşık şey

play station 3 alsam dünyalar onun olur :mymeka:

Biz büyük ihtimal, dışarıda yemek yeriz.
Hiç romantik değil biliyorum ama, biz birbirimize saçma sapan ,gereksiz hediyeler almamak konusunda anlaştık. O yüzden ne hediye alacağımızı birbirimize sorarız heralde. Tek taşkaydirigubbakcemile3

En azından eşim bir çiçek alır, hediye dışında.

Onun dışında tavşan olamam sanırımkaydirigubbakcemile3 Kıyafete çok gerek yok zati:utangac:

şeytan diyo çektir kredi kartından acıma
ama daha ozamana çok var belkim biyerden para neyin gelir
gelmezsede napalım polis tavşan ne olursa artık kendimizi feda edicez sempatiksalakcinni

hayırrr durr sakın yapmaaadelikafadulden saçmalama senn ona ps3 alman demek kendine aynı zamanda kuma alman demek sakın:olmaz:

Biz büyük ihtimal, dışarıda yemek yeriz.
Hiç romantik değil biliyorum ama, biz birbirimize saçma sapan ,gereksiz hediyeler almamak konusunda anlaştık. O yüzden ne hediye alacağımızı birbirimize sorarız heralde. Tek taşkaydirigubbakcemile3

En azından eşim bir çiçek alır, hediye dışında.

Onun dışında tavşan olamam sanırımkaydirigubbakcemile3 Kıyafete çok gerek yok zati:utangac:

haklısın canım üzerimzde duracağı topu topu en fazla 5 dklaelaelaelaelae:delphin:

Telefon alacağım ben..
Kıyafetle mutlu olmuyor hissediyorum.
Telefonu da eskidi,diğer tüm ihtimalleri de zaten flört ederken aldım.
Teknolojik aletleri seviyorlar ve birde kişisel şeyleri seviyorlar.

şeytan diyo çektir kredi kartından acıma
ama daha ozamana çok var belkim biyerden para neyin gelir
gelmezsede napalım polis tavşan ne olursa artık kendimizi feda edicez sempatiksalakcinni

Kendini öyle ya da böyle feda etmeyecek misinkaydirigubbakcemile3
Boşuna masraf etme bari.

Back