- Konu Sahibi blueangel1771
-
Ay aman nasıl utandırıyonuz adamı yaa :kedi: Hemşire olcam kızııımm, ya da başka bir kostüm :roflol::roflol:Allah'ım kıpkırmızı oldum sayenizdeklava:
azelya be bana da söyle bari Gerçi daha çok var eylülde doğum günü..
ne var kız utancak ben tavşan olmuştum adam gülmekten ölmüştü yaa:kedi:
düşünse 75 kilocuk bi tavşan yavrusu:roflol::roflol:
:roflol::roflol: Ayyy deme beni öle görüp gülerse bir daha zor bulur evcilik oynıcak kadın kaydirigubbakcemile3ne var kız utancak ben tavşan olmuştum adam gülmekten ölmüştü yaa:kedi:
düşünse 75 kilocuk bi tavşan yavrusu:roflol::roflol:
Ay aman nasıl utandırıyonuz adamı yaa :kedi: Hemşire olcam kızııımm, ya da başka bir kostüm :roflol::roflol:Allah'ım kıpkırmızı oldum sayenizdeklava:
bencede bebem bu fikir doğum günü için pek ii olamyabilir yani senin açından tatlımaklinialirimsmile
Bence de ben kaçıyım en iyisiaklinialirimsmile
alsanaalsanasmile
sen önce bi evlen ondan sonralaelaelaelaelae
haha kaçma kızz.evliliğe hazrlık yaaprsın işte gel buriiiiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile
kızlarr aa lütfen ama korkutmayın şimdiden speedy isempatiksalakcinni
woooooww hemşireee.ya ama yıldönümü ya e bide ilk hani ilk gece gibi masum olsun die bn daha romantk bişiler istiorum duygusal accukk:dance:
ammaaa senn şu hemşire fikrinide uygulayabilrm hani kostümü nerdn bulcan kıssaklinialirimsmile
Gittigitti gidiyooo ve hepsiorada burada öle sitelerden bulcan canım :jeyyar: Liseli kız bile var hehehe aklinialirimsmile
hadi ya ben de bakim.
kız adam ponpon kısmına gülmüştü komikti ama yaa
Uvvv playboy tavşanı mı..?
27 haziran'da doğum günü var bende bir aksiyon içine girmek istiyorum :)
Gittigitti gidiyooo ve hepsiorada burada öle sitelerden bulcan canım :jeyyar: Liseli kız bile var hehehe aklinialirimsmile
Uvvv playboy tavşanı mı..?
27 haziran'da doğum günü var bende bir aksiyon içine girmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?