ilk evlilik yıldönümü....(yeni yenidenn )

Ay aman nasıl utandırıyonuz adamı yaa :kedi: Hemşire olcam kızııımm, ya da başka bir kostüm :roflol::roflol:Allah'ım kıpkırmızı oldum sayenizde klava:

ne var kız utancak ben tavşan olmuştum adam gülmekten ölmüştü yaa:kedi:
düşünse 75 kilocuk bi tavşan yavrusu:roflol::roflol:

Ay aman nasıl utandırıyonuz adamı yaa :kedi: Hemşire olcam kızııımm, ya da başka bir kostüm :roflol::roflol:Allah'ım kıpkırmızı oldum sayenizde klava:

woooooww hemşireee.ya ama yıldönümü ya e bide ilk hani ilk gece gibi masum olsun die bn daha romantk bişiler istiorum duygusal accukk:dance:

ammaaa senn şu hemşire fikrinide uygulayabilrm hani kostümü nerdn bulcan kıssaklinialirimsmile

alsanaalsanasmile
sen önce bi evlen ondan sonralaelaelaelaelae

haha kaçma kızz.evliliğe hazrlık yaaprsın işte gel buriiiiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile
kızlarr aa lütfen ama korkutmayın şimdiden speedy isempatiksalakcinni

Bende diyorum romantik güzel bi süpriz yaparım bu hatunlar dr hemşire tavşanda bahsediyor bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

Gittigitti gidiyooo ve hepsiorada burada öle sitelerden bulcan canım :jeyyar: Liseli kız bile var hehehe aklinialirimsmile

Gittigitti gidiyooo ve hepsiorada burada öle sitelerden bulcan canım :jeyyar: Liseli kız bile var hehehe aklinialirimsmile

anamm hatuna bak nelerde bilion kısım sen böyle..ayy ne cahil kaldım ben aranızda.aşmışınız kısım hepinizz.ayy bn çok utanırım ama öle şeyler yapmayaa:kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…