ilk erkegim(babama)

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
canım.canımın en guzel yeri neden bılmıyorum:sm_confused:gene dustun aklıma ve ben gene nedenını bılmedıgım bır sebepten sana yazıyorumsen bılırsın benım ıcımde ne fırtınalar koptugunu zaten bıtek sen bılırdın. onceden hanı benı anneanneme bırakırdın sonra gormeye gelırdın bıcok cocugun hayalınden fazla sey getırırdın bana aslında gozlerını gulusunu.........sonra hanı gıtmeye hazırlanırdınya baslardım aglamaya anneannem benı dısarı kacırır kandırmaya bakkala falan goturmeye calısırdı ama ben bılırdım gerı dondugumde sen olmazdın coktan gıtmıs olurdun az ezıyet etmedım anneannemlere oda dayanamaz senı arardı durmuyo cocuk dıye hemen gelırdın hıc gıtme ısterdım baba hıc gıtme uzaklara sımdı keske bı telefonla arayıp cagırmak kadar kolay olsa hersey cok uzun gıttın babammcok uzaklara gıttın sana hasret oldugumu doyamadıgımı bıle bıle............................
nasıl bısey baba nıye geldımkı boyle bır hayata hanı her cagırdıgımda gelen sen neden bıraktın benı neden gıttın bukadar uzaklara neden bız koyun koyuna uyuyamadık senınle sımdı gelıyo o kocaman yesıl goslerın aklıma herzaman yanımdasın bılıyorum keske yasasaydında kızın gene alnından akan terlerı sılseydı ben sılerdım basucundakı havlu ıslanırdı ben sılerdım cocuk yuregım ıslanırdı kurban olayım akan terlerıne baba bombos bı hayal dunyasındayız hepımızın kendıne gore duslerı guluslerı umutları var benım ıkı mezar tasından baska hıcbıseyım yok zaten ben bıtek senı ıstıyorum baba gozlerımı dunyaya ılk actıgımda ılk nefesımı verdıgımde yanımda olan erkegı BABAMI CANIM BABAMI.....................senağlamasenağlamasenağlama
KIZLAR KAFANIZI SISIRDIM BELKI AMA BU ARALAR BABAMA OYLE HASRETIMKI BIRILERININ OMZUNDA AGLAMAYA IHTIYACIM VAR ONU KAYBEDELI SENELER OLDU AMA ACISI HALA ICIMDEE ONU COK SEVIYOR VE COK OZLUYORUMM BELKIDE HAMILELIK BENI BUKADAR DUYGUSALLASTIRDI BILEMEM AMA BENI DINLEDIGINIZ HEP YANIMDA OLDUGUNUZ ICIN HEPINIZE TESEKKUR EDIYORUMM

allah sabır versin bol bol dua edin babanıza bir de düşünün büyük günü...o günde babanıza kavuşacağınızı saygılarımla

canım benim ALLAH sabır versin, çok üzüldüm. ağlamamak için zor tuttum kendimi. bende babama hasretim, çok şükür hayatta ama bana küs. tam 4 sene oldu. çok özledim çooooookkk. senağlama senağlama

canımm ALLAH sabır versin ya çok ağladım hala ağlıyorum hayatta benim kadar babasına düşkün birir daha varmı bilmiyorumm.hergün konuşuyorum sesini duymadığım gün içim rahat etmiyo rabbim esirgesin bişey olursa naparım bilmiyorum ama bende onu çoook seviyorumbu düşkünlüğün sonu hayır olsun yokluğunu düşünmek bile istemiyorumm bol bol dua et babana tekrar sabır diliyorum...

canım benim ALLAH sabır versin, çok üzüldüm. ağlamamak için zor tuttum kendimi. bende babama hasretim, çok şükür hayatta ama bana küs. tam 4 sene oldu. çok özledim çooooookkk. senağlama senağlama

canım nıye kussunuz cok ozel degılse paylasırmısın benım babamda benım herseyımdır annem benı dogururken vefat etmıs hıc gormedım onu belkıde babama olan buyuk askım bu yuzden neolur kızlar elınızdeyse olene kadar ayrı kalmayın evlensenız bıle hep yanında olun ben yedı yasımda kaybettım babamı hıc unutmadım onun o goslerını evlendım yanımda kımse yoktu sımdı cocugum olacak allahın ıznıyle ama gene babam yok hemde en cok ona ıhtıyacım varkennnn........

canım benim çok zor günler geçirmişsin. ALLAH yardımcın olsun. bebeğin olunca birazcıkta olsa teselli buluyosun onda. ALLAH bundan sonra yüzünü güldürür inşallah. ben severek evlendim, babam evlenmemi istemedi sebep bu.sabırla bekliyorum ama günler geçti ay oldu,aylar geçti yıl oldu, 4 sene oldu burnumda tütüyo canım babam. inşallah en kısa zamanda herşey düzelir.
dua edicem canım senin için. bebişin mutluluk başlangıcın olsun inşallah.

insallah cok saolun hepınız yorumlarınızla yanımda oldugunuz ıcın DMT38ınsallah en kısa zamanda babanla barısırsınn canımm

çok duygulandım inan söyleyecek söz bulamıyorum arkadaşım...

çok teşekkür ederim. seninle tanıştığıma memnun oldum. herşey gönlünce olsun tatlım. a.s.

emın ol bende senın gıbı bırıyle tanıstıgım ıcın cok mutlu oldum senınder hersey gonlunce olsun ınsallah

ah canim cok uzuldum basin sagolsun.....ALLAHIM dayanma gucu versin....
benim babaminda bi kac gun once cok hasta oldugunu ogrendik ogun bugun aklim fikrim hep onda,kameradan gorebiliyorum bitek babami...yaninda degilim babacimin,ne yapsamda babama sifa olsa diyorum,etlerimi kiymik kiymik etsem,saclarimi yolsam,canimi versem babam iyilesirmi....bana deseler sunu yapta baban iyilesecek yemin ederim yaparim ama yok yok......Allahim onun acilarini bana ver diyom ama olmuyo olmuyo......sevdiginin acisiyla nefes almak cok zor cok.....
ALLAHIM sana guc kuvvet versin.....bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin....:1hug::1hug:

seni çok iyi anlıyorum canım bende babamı kaybedeli 5 sene oldu ama acısı
bugün gibi içimde ben çok düşkündüm babama o benim dert ortağımdı
herşeyimdi hala içim acıyor hemde çokkkkksenağlamasenağlamasenağlama

canım cok basın sagolsun ben babamı yıtırdıgım gun herseyımı kaybetmıstımzaten o zaman anladım babam benım hayatımın en onemlı noktasıydııısenağlamasenağlamasenağlama

insana en cok koyanda onun ıcın bıseyler yapamamak aslında allah herkesın annesıne babasına sevdıklerıne sıfa versın ınsallahhh

babam suan salonda cok sukur hep yanimizda ama bni bile aglattin
allahim basimizdan eksik etmesin

bende 2 mezar taşına bakıp hem dua ediyor hem ağlıyorum.babamı kaybedeli 1 yıl oldu annemı8 yıl.nur içinde yatsın hepsi.mekanları cennet olsun.çookközlüyorum.anlayabiliyorum bu acının,özlemın ne olduğunu.ben hala benı izlediğini duyduğunu düşünüyorum...birgün bizde kavuşacağız onlara.ama bu acı silinmıyo,unutulmuyor....Allahım dualarımızı kabul et... o mis kokunuzu çook özledimmmm

başınız sağolsun. çok zor şeyler yaşamış ve atlatmışsınız.
Rabbim bundan sonra size ve meleğinize ömür versin inşallah.

Cok duygulandım htta agladım..
Hayatın film gıbı canım Allah rahmet eylesın hem annene hem babana
İnşallah ömrün hep mutluluklarla dolar toşar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…