daha çok küçükmüş zaten dr sorabilirsin tabi ama bir çok kişi kimyasal gebelik geçiriyor korkulacak bişey yok normal adet gibi olup bitiyor kimyasaldan sonra hamile kalınıyor hemen bende aynı şeyleri yaşadım hemen sonrasında yumurtlama günlerini takip edip tekrar hamile kaldım inşallah sizinde hemen olur4 5 haftalık hamileydim kanamam geldi ve hastaneye gittim beta HCG değerim git gide düşüyordu kimyasal gebelik geçirip düşük yapıyorsun dedi bugün kanamanın 3. Günü falan kendi kendine atılır kürtaja gerek yok dediler inşallah parça kalmaz kalsa bile ben anlamam ne zaman kanamam biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim bu durum beni çok sarstı tekrardan hamile kalmak istiyorum düşükten sonra hamile kalman kolay diyorlar nasip jsi ne diyelim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Merhabalar tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşamışsınız. Bende 4 kere yaşadım.Geçen sene ocak. Ve Mart. Ayı kimyasal geçirdim. Son kimyaselden. Kanamam biter bitmez hamile kaldım yani nisan ayı ögrendim. Sonra mayista 8 haftalik düşük yaptim. Temmuzda tekrar ögrendim hamileymişim. Şimdi bebegim 3 aylik olmak üzere. Ben peş peşe kaldım. Ama bu bebegimde her şeyi Dr kontorulunde oldum. 7 8 kere hastanede yattim. Gerekli tedaviler vs.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGeçen sene ocak. Ve Mart. Ayı kimyasal geçirdim. Son kimyaselden. Kanamam biter bitmez hamile kaldım yani nisan ayı ögrendim. Sonra mayista 8 haftalik düşük yaptim. Temmuzda tekrar ögrendim hamileymişim. Şimdi bebegim 3 aylik olmak üzere. Ben peş peşe kaldım. Ama bu bebegimde her şeyi Dr kontorulunde oldum. 7 8 kere hastanede yattim. Gerekli tedaviler vs.
Aminn inşallah teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizden ricam ben yumurtlama günümü bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok çok mutlu olurumdaha çok küçükmüş zaten dr sorabilirsin tabi ama bir çok kişi kimyasal gebelik geçiriyor korkulacak bişey yok normal adet gibi olup bitiyor kimyasaldan sonra hamile kalınıyor hemen bende aynı şeyleri yaşadım hemen sonrasında yumurtlama günlerini takip edip tekrar hamile kaldım inşallah sizinde hemen olur
Kanama ne zaman biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim ne zaman âdet olurumGeçen sene ocak. Ve Mart. Ayı kimyasal geçirdim. Son kimyaselden. Kanamam biter bitmez hamile kaldım yani nisan ayı ögrendim. Sonra mayista 8 haftalik düşük yaptim. Temmuzda tekrar ögrendim hamileymişim. Şimdi bebegim 3 aylik olmak üzere. Ben peş peşe kaldım. Ama bu bebegimde her şeyi Dr kontorulunde oldum. 7 8 kere hastanede yattim. Gerekli tedaviler vs.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben 2 kere düşük yasadim. Yanlis hatirlamiyorsam. 5 6 gün kanama sürdü. Ilkinde 15 gun sonra faln. Adet oldum. Sondakide. 1 ay sonra adet oldum. Bünyeye farkli aslinda. Kanama biytikten sonra birliktelik olabilir diye düşünüyorum.Kanama ne zaman biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim ne zaman âdet olurum
Canim. Benim kan uyuşmazligndan dolayi oyle oluyormuş. Testi gorur gormez. Hastanede bebegin tutunmasi için igne serum falan. Her ay düzenli yattım. Ben türkmenistan dayim. Dr yakinimiz o yuzden. Kendisi takip ettiMerhabalar tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşamışsınız. Bende 4 kere yaşadım.
Ne gibi tedaviler uygulandı acaba?
Genetik pıhtılaşma çıktı bende kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş.
Anladım teşekkür ederim o zaman kanamam biter bitmez duş alsam birliktelik olsa olur bence yumurtlama günümü de hesaplayamiyorum böyle durum olduğu için herşeyi karıştırdımBen 2 kere düşük yasadim. Yanlis hatirlamiyorsam. 5 6 gün kanama sürdü. Ilkinde 15 gun sonra faln. Adet oldum. Sondakide. 1 ay sonra adet oldum. Bünyeye farkli aslinda. Kanama biytikten sonra birliktelik olabilir diye düşünüyorum.
Bence 2. Gunde bir olursa şans yuksekAnladım teşekkür ederim o zaman kanamam biter bitmez duş alsam birliktelik olsa olur bence yumurtlama günümü de hesaplayamiyorum böyle durum olduğu için herşeyi karıştırdım
Anladım canım teşekkür ederimCanim. Benim kan uyuşmazligndan dolayi oyle oluyormuş. Testi gorur gormez. Hastanede bebegin tutunmasi için igne serum falan. Her ay düzenli yattım. Ben türkmenistan dayim. Dr yakinimiz o yuzden. Kendisi takip etti
Ben çok istiyorum o yüzden soruyorum çok çok affedersiniz her gün mü yoksa dediğiniz gibi 2 günde bir mi tavsiye edersinizBence 2. Gunde bir olursa şans yuksek
Her gun bile olsa zararli olacagini dusunmuyorum. Tez zamanda hamile kalirsin insallahBen çok istiyorum o yüzden soruyorum çok çok affedersiniz her gün mü yoksa dediğiniz gibi 2 günde bir mi tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?