İLK DÜŞÜĞÜM BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VARRRR 😥

dicle1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
4 5 haftalık hamileydim kanamam geldi ve hastaneye gittim beta HCG değerim git gide düşüyordu kimyasal gebelik geçirip düşük yapıyorsun dedi bugün kanamanın 3. Günü falan kendi kendine atılır kürtaja gerek yok dediler inşallah parça kalmaz kalsa bile ben anlamam ne zaman kanamam biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim bu durum beni çok sarstı tekrardan hamile kalmak istiyorum düşükten sonra hamile kalman kolay diyorlar nasip jsi ne diyelim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Kanaman bitince doktora gidip sorabilirsin hepsini, geçmiş olsun inşallah sağlıklı gebelik olur sonrasında

daha çok küçükmüş zaten dr sorabilirsin tabi ama bir çok kişi kimyasal gebelik geçiriyor korkulacak bişey yok normal adet gibi olup bitiyor kimyasaldan sonra hamile kalınıyor hemen bende aynı şeyleri yaşadım hemen sonrasında yumurtlama günlerini takip edip tekrar hamile kaldım inşallah sizinde hemen olur

Geçen sene ocak. Ve Mart. Ayı kimyasal geçirdim. Son kimyaselden. Kanamam biter bitmez hamile kaldım yani nisan ayı ögrendim. Sonra mayista 8 haftalik düşük yaptim. Temmuzda tekrar ögrendim hamileymişim. Şimdi bebegim 3 aylik olmak üzere. Ben peş peşe kaldım. Ama bu bebegimde her şeyi Dr kontorulunde oldum. 7 8 kere hastanede yattim. Gerekli tedaviler vs.

Merhabalar tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşamışsınız. Bende 4 kere yaşadım.
Ne gibi tedaviler uygulandı acaba?
Genetik pıhtılaşma çıktı bende kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aminn inşallah teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizden ricam ben yumurtlama günümü bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum

Kanama ne zaman biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim ne zaman âdet olurum

Kanama ne zaman biter ne zaman birliktelik yaşayabilirim ne zaman âdet olurum
Ben 2 kere düşük yasadim. Yanlis hatirlamiyorsam. 5 6 gün kanama sürdü. Ilkinde 15 gun sonra faln. Adet oldum. Sondakide. 1 ay sonra adet oldum. Bünyeye farkli aslinda. Kanama biytikten sonra birliktelik olabilir diye düşünüyorum.

Merhabalar tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşamışsınız. Bende 4 kere yaşadım.
Ne gibi tedaviler uygulandı acaba?
Genetik pıhtılaşma çıktı bende kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş.
Canim. Benim kan uyuşmazligndan dolayi oyle oluyormuş. Testi gorur gormez. Hastanede bebegin tutunmasi için igne serum falan. Her ay düzenli yattım. Ben türkmenistan dayim. Dr yakinimiz o yuzden. Kendisi takip etti

Anladım teşekkür ederim o zaman kanamam biter bitmez duş alsam birliktelik olsa olur bence yumurtlama günümü de hesaplayamiyorum böyle durum olduğu için herşeyi karıştırdım

Anladım teşekkür ederim o zaman kanamam biter bitmez duş alsam birliktelik olsa olur bence yumurtlama günümü de hesaplayamiyorum böyle durum olduğu için herşeyi karıştırdım
Bence 2. Gunde bir olursa şans yuksek

Canim. Benim kan uyuşmazligndan dolayi oyle oluyormuş. Testi gorur gormez. Hastanede bebegin tutunmasi için igne serum falan. Her ay düzenli yattım. Ben türkmenistan dayim. Dr yakinimiz o yuzden. Kendisi takip etti
Anladım canım teşekkür ederim

Ben çok istiyorum o yüzden soruyorum çok çok affedersiniz her gün mü yoksa dediğiniz gibi 2 günde bir mi tavsiye edersiniz
Her gun bile olsa zararli olacagini dusunmuyorum. Tez zamanda hamile kalirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…