• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ilk dugun ilk gelinlik, duvagimi cok severek aldim:)

gelinlik ve duvak çok hoş.. mutlulukllar :)

süperrr ...bu duvaklara bayılıyorum bende ama böyle bişey kullanırsam uzun duvak niye takmadımki dersem diye hep vazgeciyorum

muhteşem,
hakikaten harkulade. bu duvağa uygun bir topuz ve makyaj ile... unutmadan sakına bu duvakla çok uçuk bir makyaj yapmayın. mümkün mertebe belirgin bir makyaj kadınsı bir makyaj olsun.. her ne kadar sadeliği ön planda tutmaya çalıştığınızı söylesinizde bu duvakta ve elbisede kadınlık var:)))

tahmin ettim zaten böyle mükemmel sahil California sahilidir :lepi:

san jose'deyim.. ama şimdilik vatanımda zemuszemus ama inşallah çok kısa bir süre sonra geri dönücem özledim boshayallersmile

San Jose'de cok guzeldir, ben 9 yildir buradayim, burasi da ikinci vatan oldu, zaten nisanlim Amerikali, California sahillerinin keyfini uzun sure surecegim gibi geliyor guclubacismile

muhteşem,
hakikaten harkulade. bu duvağa uygun bir topuz ve makyaj ile... unutmadan sakına bu duvakla çok uçuk bir makyaj yapmayın. mümkün mertebe belirgin bir makyaj kadınsı bir makyaj olsun.. her ne kadar sadeliği ön planda tutmaya çalıştığınızı söylesinizde bu duvakta ve elbisede kadınlık var:)))

aklinialirimsmile zaten acik tenli oldugum icin yuzumu gozumu cikaracak bir makyaj olmasi lazim, fikir icin cok tesekkurler. zemuszemus

Son düzenleme:
süperrr ...bu duvaklara bayılıyorum bende ama böyle bişey kullanırsam uzun duvak niye takmadımki dersem diye hep vazgeciyorum

Ben sanirim sansliyim, iki dugun olacagi icin o karasizliga dusmek zorunda kalmadim, zaten benim bir uzun/ kisa duvak dilemmam hala var Turkiye'deki dugunum icin, ayri konu.
Ama bu duvaklar o kadar guzel duruyor ki her gelinde anlatamam, eger sansiniz varsa bir uzun alin, sonra nikahtan sonra takmak icin bir tane de buna benzer "birdcage" duvak alirisiniz. Ikiside icinde kalmamis olur. :dance:

Son düzenleme:
Mekan süper gelinliğin de her şeyiyle mekana uygun.. Eminim çok güzel bir nikah olacaktır.. Şimdiden mutluluklar düğün resimlerinizi de görürüz inşallah :)

Mekan süper gelinliğin de her şeyiyle mekana uygun.. Eminim çok güzel bir nikah olacaktır.. Şimdiden mutluluklar düğün resimlerinizi de görürüz inşallah :)

Cok sagol canim, cok sevdigim hemsirelerimden biri ayni zamanda profosyonel fotogracfi, o cekecek resimlerimizi, bunun yaninda videoyada cekilecek, Turkiye'de ayrica nikah olmayacagi icin dugunumuzun basinda Santa Barbara'da cekilmis videoyu gosterecegiz, ondan sonra da salona girecegiz, niyet boyle bakalim Allah bir aksilik cikarmazsa. alkisalkisalkis

duvağın çok tatlı canım eski zaman kokuyo :1rolleyes: dünyada zaten bir türkiyede artık kabarık gelinlikler giyiliyor.. dünya sadeliği seçiyor.. mutluluklar dilerim

duvağın çok tatlı canım eski zaman kokuyo :1rolleyes: dünyada zaten bir türkiyede artık kabarık gelinlikler giyiliyor.. dünya sadeliği seçiyor.. mutluluklar dilerim

Cok haklisin canim ya, ben Turkiye'de olacak dugunum icin gelinlik bakarken nasil garipsedim anlatamam, tum gelinlikler sanki ayni fabrikadan cikmis gibi gorunuyor, tam tersi burada baktigim modeller o kadar sade o kadar asil ki, kiyaslamak mumkun bile degil, ama ne demisler zevkler tartisilmazmis. En onemlisi gelinin o gelinligi giydiginde kendisini nasil hissettigi.hihoyyyt

Inanmasi zor ama sadece 10 gun kaldi, hersey hazir hemen hemen, ufak bir iki detay disinda. sadece sacimin guzel olmasina dua ediyorum, buradaki kuaforler Turkiye'deki mahalle kuaforlerinin bile eline su dokemez, guya okullu olacaklar, bakalim yarin gidip konusacagim, insallah birseye benzer sacim.

Cok sagol canim, sadece 6 gun kaldi, en kisa zamanda resimleri koyacagim, simdilik hersey hazir, beklemedeyiz, insallah hava da oyun bozarlik yapmaz da icimize siner hersey.:dance:

Back