Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayıldım elbisene,duvağına ve de özellikle sahile
Enfes seçimlerhihoyyyt
tahmin ettim zaten böyle mükemmel sahil California sahilidir :lepi:
san jose'deyim.. ama şimdilik vatanımda zemuszemus ama inşallah çok kısa bir süre sonra geri dönücem özledim boshayallersmile
muhteşem,
hakikaten harkulade. bu duvağa uygun bir topuz ve makyaj ile... unutmadan sakına bu duvakla çok uçuk bir makyaj yapmayın. mümkün mertebe belirgin bir makyaj kadınsı bir makyaj olsun.. her ne kadar sadeliği ön planda tutmaya çalıştığınızı söylesinizde bu duvakta ve elbisede kadınlık var:)))
süperrr ...bu duvaklara bayılıyorum bende ama böyle bişey kullanırsam uzun duvak niye takmadımki dersem diye hep vazgeciyorum
Mekan süper gelinliğin de her şeyiyle mekana uygun.. Eminim çok güzel bir nikah olacaktır.. Şimdiden mutluluklar düğün resimlerinizi de görürüz inşallah :)
duvağın çok tatlı canım eski zaman kokuyo :1rolleyes: dünyada zaten bir türkiyede artık kabarık gelinlikler giyiliyor.. dünya sadeliği seçiyor.. mutluluklar dilerim
duvak inanılmazzzzz
çook sade ve çok güzel keşke bende düğünümü böyle yapabilseydim...
Mekan süper gelinliğin de her şeyiyle mekana uygun.. Eminim çok güzel bir nikah olacaktır.. Şimdiden mutluluklar düğün resimlerinizi de görürüz inşallah :)