Gelinlik Modelleri Ilk dugun ilk gelinlik, duvagimi cok severek aldim:)

ilaey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
117
0
96
A.B.D.
Bir onceki konumda bahsettigim gibi yasadigim sehirde de bir dugun yapmaya karar verdik, nikahimiz sahilde kiyilacak, nisanlim beyaz keten gomlek ve pantolon giyecek, bende Calvin Klein'in cok guzel bir elbisesini buldum, ama cok duz oldugu icin (kokosluk sagolsun :) ) uzerine inciler islettim, gogus kismina. Sacima da sahile yakisir bir duvak takacagim, bakalim begenecek misiniz?

Eklentiler

• $_5940262.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSC03770.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSC03772.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $bc5_04.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Sagol canim, cok eglenceli bir duvak, sahilde okyanus kenarinda olacak bir seromoniye ancak bu yakisir diye dusundum.

bende dedim gelinlikten cok abiye gibi duruyor sonradan
yazinizi okudum nikah sahilde olucak diye mutluluklar dilerim..

Evet, kumda yalin ayak olacagi icin ancak boyle birsey giyebilirdim, ikinci dugunum Turkiye'de olacak, ona ayri bir gelinlik aldim zaten, bunu burada olan ve Turkiye'ye malesef gelemeyecek arkadas ve aile uyeleri icin planladik, bana ayri bir is cikti ama olsun, cok eglenceli bir yandanda.

konsepte çok uygun bi seçim....az çok tahmin edebiliyorum nasıl bi nikah olacağını:) eminim nişanlınla çok uyumlu olacaksınız sahilde....mutluluklar dilerim

konsepte çok uygun bi seçim....az çok tahmin edebiliyorum nasıl bi nikah olacağını:) eminim nişanlınla çok uyumlu olacaksınız sahilde....mutluluklar dilerim

Cok tesekkurler canim. Yasadigimiz sehir buna cok uygun, oldukca tropikal, hep farkli birsey olsun isterdim, en azindan buradaki farkli olacak, siz sahildeki duzenin birkac resmini de ekliyorum.:teytey:

Eklentiler

• $arch10.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $beach%20wedding%203.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
elbise guzel ama bana kalırsa daha ucus ucus bir kumas olsun nişanlınızın yanında bu kumasla daha resmi durursunuz bana göre
ama cok guzel hayırlı olsun şimdiden

elbise guzel ama bana kalırsa daha ucus ucus bir kumas olsun nişanlınızın yanında bu kumasla daha resmi durursunuz bana göre
ama cok guzel hayırlı olsun şimdiden

Sagol canim guzel dileklerin icin, bende daha haraketli elbiseleri dusundum ve denedim ama sahil bazen ruzgarli olabiliyor burada, pasifigin sagi solu belli olmuyor, o zaman o elbisenin kafama gecme ihtimalinden korktum.kaydirigubbakcemile3
O acidan cok sade saten bir elbise aldim, mucevher vs. fazla birsey de takmayacagim, sadece inci kolyem ve inci top kupeler olacak. Olmadi nisanlimi suslerim biraz zaten ohaoldumsmile

bayıldım resmen, allah mesut etsin.. Amerikanın neresindesin canım?

Gayet şık olacağından eminim..
Şimdiden Mutluluklar

Cok tesekkurler canim. Yasadigimiz sehir buna cok uygun, oldukca tropikal, hep farkli birsey olsun isterdim, en azindan buradaki farkli olacak, siz sahildeki duzenin birkac resmini de ekliyorum.:teytey:

ayyy çoook güzelll...işte tam tahmin ettiğim gibiizemuszemus

eminim harika bi tören olacak canım...ömür boyu mutlu olun inşallahh

Santa Barbara, California

Sen?kaydirigubbakcemile5

tahmin ettim zaten böyle mükemmel sahil California sahilidir :lepi:

san jose'deyim.. ama şimdilik vatanımda zemuszemus ama inşallah çok kısa bir süre sonra geri dönücem özledim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…