Gebeliğe Hazırlık İlk doğumu çok zor geçen var mı? :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papabolunka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
163
93
48
38
Kizlar ilk doğumu sezaryen olup da aşırı sarsılan her şeyi hisseden var mı? Benim korkunç geçmişti berbat bir deneyimdi... Çok duyuyorum hisseden çok var sanırım ama benimki hissetmenin ötesinde bir şeydi sanki üstümde tepindiler nefes alamadım.........

Bu süreci atlatmış bir anne olarak burada bu deneyimi paylaşmanız bence çok talihsizce olmuş, nitekim burda bu başlıkları okuyan bir dolu hamile anne adayı var, hem siz zorluk yaşadınız diye herkes aynı şekilde zorluk yaşayacak diye bir şey yok ki, bu gibi durumlarda doktor deneyimi, kişinin ağrı eşiğinin yüksek olması gibi faktörlerde çok önemli.

Pozitif dogum hikayeleri diye bir hesap var instada. Ona bakin hamile kardeslerim. Çok mutlu hissedecek rahatlayacaksiniz

Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı ben açmıştım ama galiba yanlış kelimeler kullandım. Lütfen bu başlığı gören hamileler varsa korku yaşamasınlar. Ayrıca hamileliğim de müthiş rahat geçti. Doğum a çok aç girmistim ben hipoglisemi var bende şeker düşüklüğü... Buna bağlı bir tansiyon düşmesi yaşadım yani çok abartılacak bir şey de değil aslında ama hassas yapım da eklenince biraz zor toparladım tamamen psikolojikti sonrası... Sadece merak etmiştim aynı şeyleri yaşayanlar var mı diye ama sanırım başlığı biraz kötü seçtim. Kusura bakmayın lütfen yazan yorum yapan arkadaşlara da hak verdim zaten o an düşünemedim... emin olun şimdi doğumlar çok konforlu geçiyor. Uyutulmadan gözümüz açık kavusabiliyoruz bebislerimize. Ben de ikinciyi planlıyorum artık. Hepimize mutlu günler mutlu doğumlar olsun insalah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…