• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk dis ne zaman cikar

roseanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.038
2.493
133
Bursa
Arkadaslar bebegim 3,5 aylik iki gundur cok huzursuz cok agliyor, bir haftadir tukurukleri akiyor, elleri surekli agzinda daha tam ellerini kullanamiyor ne yapacagini bilmiyor ben parmagimla yardim ediyorum emzigini flan hep isirmaya calisiyor heralde dis cikariyor ama cok erken degilmi bebegim mamayla besleniyor 2. Aydan sonra memeyi tamamen birakti mama alan bebeklerde bole dis erken cikarmi aslinda emen bebek daha erken cikarmali kendi kendime dusunuyorum en iyisi bilenler yazsin doktora goturmeye gerek varmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bebegim 3,5 aylik iki gundur cok huzursuz cok agliyor, bir haftadir tukurukleri akiyor, elleri surekli agzinda daha tam ellerini kullanamiyor ne yapacagini bilmiyor ben parmagimla yardim ediyorum emzigini flan hep isirmaya calisiyor heralde dis cikariyor ama cok erken degilmi bebegim mamayla besleniyor 2. Aydan sonra memeyi tamamen birakti mama alan bebeklerde bole dis erken cikarmi aslinda emen bebek daha erken cikarmali kendi kendime dusunuyorum en iyisi bilenler yazsin doktora goturmeye gerek varmi

canım merhaba,

Diş çıkarma belirtileri bunlar ama diş öyle zırt diyip çıkmıyor. Benim oğlumda 3 aylıkken başladı 1-2 ay uğraştırdı sonra çıktı. Jeller var onlardan deneyebilirsin yada dişlik deneyebilirsin belki rahatlar

Rosaanne seni hatirliyorum zaman ne cabuk gecmis bebegin buyumus.disin mama ya da anne sutu ile alakasi yok genetik bi durum belirtiler ona benziyor ama hemen oyle cikmiyor.benim iki oglumun da 5.5 aylikken cikmisti

Ay canim ya evet dogurduk simdide baska sorunlar var bole :) doktora sorduk dentinox jel verdi bakalim gorunurde bisi yok simdilik

Benimki de uc aylikken dis cikarma belirtileri gostermeye basladi aglamasi kasimasi kizariklik falan oyle devam etyi dortbucuk aylikken iki tane cikti normal yani oyleymis arastirmistim

Benimki de uc aylikken dis cikarma belirtileri gostermeye basladi aglamasi kasimasi kizariklik falan oyle devam etyi dortbucuk aylikken iki tane cikti normal yani oyleymis arastirmistim

Saol canim buzimde ole olcak galiba ama suan daha az kasiyor :) azaldi sukur

Merhaba oğlumun ilk dişi valla 3 aylıkken çıktı ilk dişi değil hatta alttan iki diş birden patlattı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrh arkadaşlar bende yeni katıldım.benimde 4 ay 9 günlük bir bebeğim var bizim kız iki aylıktan bu yana ellerini ağzından hiç çıkarmıyor ve sürekli salya akıtıyor ama şu son bir haftadır aşırı huysuz baş parmaklarını ve göğsümün ucunu ısırıyor arada elleri yüzünü ovuşturuyor sanırım diş belirtisi peki ne zaman dişleri patlak vereck çok merak ediyorum:18:

Back
X