İlk deneyim?

Bence psikolojisi vs at kenara. YAPMA. Yapma pişman olursun. İlişkiye girme.

Neden ki? Aşık olduğum adamla yapmak için bekledim şimdiye kadar ve bulduğuma inanıyorum. He düşmez kalkmaz bir allah yarın ne olacağını bilemeyiz ayrılırsak da kısmet der geçerim. Kendimden emin olmadan yapmak istemedim bu zamana kadar zaten ve artık eminim. Sadece tavsiye istedim.

Hayır öyle evleneceğiz falan gibi düşüncelerim yok. Bunu ona da söyledim zaten kendisini sorumlu hissetmesin diye. Sadece doğru kişiyi doğru zamanı bekledim ve artık eminim. Sadece tecrübesizim

Her şeyi netleştirdik emin olduk merak etmeyin. Sık sık da görüşüyoruz teşekkür ederim düşündüğünüz için.

Kendini rahat hissettiğin ve dogru zaman olduğunu düşündüğün anda,uygun mekan ve güvendiğin insanla çok güzel bir ilk deneyim olabilir. Sen eğer bu kişiye güveniyor ve yeterince arzuluyorsan da ıslanman kaçınılmazdır.Seni rahatlatması için partnerine biraz görev düşüyor.

Aynen kadın zaten istiyor ilk defa böyle yorumlar okudum bu sitede. Benimde hiç cinsel ilişkim olmadı daha ama hala evlenmeden yapma seni istemezler düşüncelerinin olması üzücü.

İlişkiniz yeni olsa bende girme derdim ama ilişkiniz yeni değil. Bence ilk an sevdiğin biriyle yaşanmalı. Ve o kişinin de sizi sevdiğinden emin olmalısınız. Bir de beklenti içine girmeyin yani ilerde ayrıladabilirsiniz. Bende hiç öyle duygusallık olmadı ama ayrılınca ortada kaldım, kullanıldım diye düşünen hemcinsim çok. Benim ilk deneyimim, ilk öpüşmem duygusal ilişkimin olmadığı biriyle oldu o yüzden çok da pır pır etmiyor kalbim. Ve ilerde evlenemezsem diye de düşünmeyin. Aslında çok güzel cahil turnusolu bu bekaret. Olayları akışına bırakın ve zevk almaya bakın. Benim de istediğim ve hayal ettiğim gibi gelişmemişti. En önemli tavsiyeyi de sona sakladım.
"Prezervatifle korunun".

Tamamen heyecandan dolayı olmuş, zamanla atlatırsınız. kendi ve karşınızdakinin vücudunu tanıdıkça her şey daha güzel olacaktır. eğer ıslanma olmazsa kesinlikle birliktelik yaşamamı önermem, zaten stresli olan süreç aynı zamanda acılı olacaktır. zamanla alıştıkça ıslanma sorunu ortadan kalkar. benim tavsiyem şu: kesinlikle korunmayınız. bu sizin için bi ilk, bu ilk seferde korunma bence olmamalı(hissi yaşamak için), önerim budur. bi kereliğine ertesi gün hapı atılabilir.

Oldu bitti de gitsin.
bundan sonra yolun acik eger bu deneyimin sana yol gostermzse ne gostericek öküzün biriyle bu deneyimin olduysa geriye bakma önünde uzun bir hayatın olucak nice deneyimlerin olabilir bosver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…