• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk denemesinde dış gebelik yaşayıp 2. denemede hamile olan varmı?

elvanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
616
7
96
İzmir
benim ilk denememde tutundu ama daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik. doktorum bu yinede güzel birşey vücudun gebeliğe olumlu yanıt veriyor dedi. ikinci denemende tutunma şansın daha yüksek olduğunu söyledi. bende bunun doğruluğunu en iyi canlı örneklerle anlayabilirim diye sizlere soruyorum. ilk denemesinde dış gebelik yaşayıp ikincide hamile olanınız varmı. paylaşırsanız sevinirim:34:

ben varımmm:)) ilki dış gebelik ikincide hamile kaldım fakat 9. haftada kalbi durdu kızımın :((( şimdi eylülde 3. deneme inşallah bu sefer olur.....

ben varımmm:)) ilki dış gebelik ikincide hamile kaldım fakat 9. haftada kalbi durdu kızımın :((( şimdi eylülde 3. deneme inşallah bu sefer olur.....

önce sevindim, sonrada üzüldüm çok geçmiş olsun. umarım bu defa herşey yolunda gider ve yavrunu alırsın kucağına. ikincide dondurulmuşlamı denemiştiniz yoksa normal tedaviylemiydi cvplarsanız sevinirim.

bende bu ay başladım tedaviye dondurulmuşlarla deniycem nasipse. transfer eylül 20 yi bulucak sanırım belki beraber bekleriz test tarihini :))

ilkinden sonra bir kere dondurulmuş tedavisi oldum fakat transfer esnasında hastane enfeksiyonu kaptım

Son düzenleme:
kana karıştı hastanelik oldum malesef ve tabi bebek falan tutunamadı o yüzden onu hiç transferden saymıyorum ikinci hamileliğimde yeni bir tedavi idi

Son düzenleme:
şimdi yine eylülün 5 inde lucrinle başlıycam inşallah seninde tedavin hayırlı olsun allah tamamamına erdirsin inşallah beraber gün sayarsak belki daha çabuk geçer:))))

Son düzenleme:
şimdi yine eylülün 5 inde lucrinle başlıycam inşallah seninde tedavin hayırlı olsun allah tamamamına erdirsin inşallah beraber gün sayarsak belki daha çabuk geçer:))))

bak gördünmü bi aksilik olmazsa biz kesin senle beraber gün sayıcaz. saolasın hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah. takip ederim ben seni.

kızlar bu konuyu tekrar güncellemek istedim.
ilk denemelerinde dış gebelik yaşayıp daha sonra yine tüple hamile kalan varsa lütfen paylaşsın.:16:

merhaba, evlendikten yaklaşık dört ay sonra hiç aklımda yokken dış gebelik yaşadığımı hastanelik olunca anladım, neyse bir tüpe mal oldu , ama canım kurtuldu.
aşılama denedik olmadı sonrasında, artık tüp bebek yolundayız, umarım iyi haberimi paylaşırım buradan :)

merhaba ben nova fertil de tüp bebeğe başladımdr ali sami bey.ilk sefer cumartesi yumurta toplanacak inşallah. ekip cok samimi ama bize sonuç önemli ilk denemeden memnun kalanlar yazarsa sevinirim
:nazar:

Back