Ilk denemede hamile kalanlarr.. ?

teşekkür ederim inşallah ben 2 haftalıkken öğrendim ,adetime 1 hafta vardı,günüm geçmemişti yani..bildiğin adet olcak gibi belim,göbeğimin sol alt kısmı ağrıdı,sıkıntı basıyodu başım dönüyodu,yerli yersiz midem bulanıyodu ama çıkarmıyodum.bunlar benim adet belirtilerim.iştahsızlık başladı bi de..3 gün böyle oldu sonra test yaptım evde çift çizgi çıktı doktora gittim kanda çıktı..inşallah Allah sana da nasip etsin doktorlar ilk bir yıl deneyip de olmamasını normal karşılıyolar.çok arkadaşım var 5, 6.ayını deniyo herşey normal ama olmuyo umarım en kısa zamanda sen de hamiş olursun cnm

Bende ilk denemede hamile kaldım. bu kadar erken olmasını beklemiyordum açıkcası çocuk hemen olmaz dediler ama oldu.
Mutluyum ilk zamanlarda şaşkınlık oldu ama şimdi 18 haftalık oldu bebeğim.
İnşallah hayırlısıyla seninde bebişin olur.

KIZLAR Bir yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık kafama takılan çok şey varr dertleşecek birini arıyoruummm... ilk denemede hamile kalan var mı aranızda ?

bence düşüncelerinizi rahat bırakırsanız neden olmasın ben düğünden bir hafta önce hasta olmuştum sonra bir daha olmadım hamile kaldım kii daha önce genç kızken bir sürü sorun yaşamıştım hatta zor hamile kalırsın demişlerdi destekle demişlerdi aamaa çok şükür gerek olmadı şimdi 4 aylık oldu oğlum

bende ilk deneme de hamile kaldım ve geçmişimde de pco var çok şaşırdım ama rabbim nasip edince ne olursa olsun işte :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

darısı benim başıma ben de gebelikten önce doktora kontrole gideyim dedim. bana da pko başlangıcı dedi pek sorun görünmüyo falan gibi bi şeyler geveledi 1 yıl dene olmazsa gel tedaviye dedi... adetlerim çok düzenli ama bakalım... bu ay kısmetimde varsa

yumurtlama gününe dikkat et canım benim tesadüfen yumurtlama zamanımda olmus ilişki ondan hemencik hamile kaldım :))

ben kizima 3. denemede hamile kaldim..

herseyin bir cahilligi oldugu gibi ilk bebektede cahillik oluyor mutlaka..

simdi 2. dusunuyorum nasipse

iki kez hamilelik yaşadım 2sinde de ilk denememizde hamile kaldım..Allahıma şükür..
.ama 2. bebeğimi kaybettim....
inşallah Rabbim en kısa zamnda 3.yü nasip eder kolay bir şekilde.

Bende ilk ogluma korunma hapini biraktigim ay hamile kaldim simdi 5 yasinda ikincisine calisirken rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum ameliyatta spiral takildi subat sonu spiral cikti martta hamile kaldim yani ikiside bekletmedi ama malesef agustosta 5.5 aylik hamileyken kaybettim rahim agzi yetmezliginden ben istiyorum yine bebis ama esim yanasmiyor bebis isine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…