Ilk denemede hamile kalanlarr.. ?

ecrinayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
126
0
96
İstanbul
KIZLAR Bir yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık kafama takılan çok şey varr dertleşecek birini arıyoruummm... ilk denemede hamile kalan var mı aranızda ?

KIZLAR Bir yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık kafama takılan çok şey varr dertleşecek birini arıyoruummm... ilk denemede hamile kalan var mı aranızda ?

slmm canım.bende 1 yıllık evliyim.Allah'a şükür ilk deneme de hamile kaldım çok yeniyim bende hamişlikte.daha 4 hafta dolmadı.ultrasona girmedim daha bişey görünmez dedi doktor çünkü.inşallah haftaya görcez yavrumun kesesini kısmetse hayırlısıyla inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhh

aaa canım benm çok sevindim senn adına bend artık çokk istirumm inşllh hemen olurr....

Ben 2 yıllık evliyim korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım artık bi sorun olabileceğini düşünüyorduk normalde regl periodlarımı hep takvimden flan takip ederim ama hem regl period larımı takip edeceğim hemde yumurtlama günümü gösteren bi program buldum ve ilk denememde tuttu. Canım inşallah allah sana da en kısa zamanda bu duyguyu yaşamanı nasip eder.

ben ilk denemede hamile kaldım :) beklemiyodum hatta adetim gecikince çok şaşırmıştım, sadece 1 kere korunmamıştık o ay :)

bende 3,5 ay önce anne oldum bebek istemiyordum ama eşim istiyordu 1 2 kere korunmadık olursa olur dedim aklımca nasılsa tutmaz dedim ama oldu şuan 3,5 aylık bir kızım var :) isteyen herkese allah hayırlısıyla verir inşallah

iki kez hamilelik yaşadım 2sinde de ilk denememizde hamile kaldım..Allahıma şükür..
.ama 2. bebeğimi kaybettim....
inşallah Rabbim en kısa zamnda 3.yü nasip eder kolay bir şekilde.

bende ilk deneme de hamile kaldım ve geçmişimde de pco var çok şaşırdım ama rabbim nasip edince ne olursa olsun işte :)) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

7 yıl korunmadan sonra ilk deneme kaldım..Allah isteyen herkese nasibetsin..
forumun hamilelik bebek bölümlerini okuyunca kendimi çok şanslı hissediyorum.Herkesin gönlüne göre olsun

7 yıl korunmadan sonra ilk deneme kaldım..Allah isteyen herkese nasibetsin..
forumun hamilelik bebek bölümlerini okuyunca kendimi çok şanslı hissediyorum.Herkesin gönlüne göre olsun

inanamıyorum cidden mi dadlu gacı
tebrik ederim ne mutlu oldum bilemezsin bende artık gün sayıyorum bitti gibi bişi doktoruma göre heran gelebilir

tebrik ederim ne mutlu oldum bilemezsin bende artık gün sayıyorum bitti gibi bişi doktoruma göre heran gelebilir

tatlım..2.değil..oğluşumdaki hamileliğim için konuştum..:26:
2.yi yapacak cesaret nerde bendeee..oğlanı bile 7 senede zor karar verip doğurdum..

bende pco luyum ve ılk ay denememızde hamıle kaldım cok sukur 3-5 ay dusunme asamasındaydık karar verdık bu ay baslıcaz dedık basladık ve bekletmeden geldı kuzum ılk hamılelıgımde cok denedık 2 bucuk seneye yakın bı sure olmamıstı ılk bebekelrım ıkız buda tekız v

33.hafta erken degıl mı beklemek ıcın ..36 dan once doganları kuveze alıyorlar maan sabret 37de fılan dogr barı

ben de ilk denemede hamile kaldım darısı isteyenlerin başına

öncelikle tebrik ederim inşallah süper bi hamilelik geçirir bebeğinizide sağlıklı mutlu bir şekilde kucağına alırsın...bizde 4 aydır istiyoruz ama henüz gelmiyor gerçi bu aydan biraz ümitliyim nedense 4 gün kaldı adet tarihime... senden ricam belirtilerini yazabilirmisin neler oldu öğrenmeden önce?

33.hafta erken degıl mı beklemek ıcın ..36 dan once doganları kuveze alıyorlar maan sabret 37de fılan dogr barı

yok ben erken doğurmak istemiyorum zaten 50 gün kaldı 45 gün kaldı gibisinden ben gün sayıyorum ama doktorum bebeğim aşağıda olduğu için heran hazırlıklı ol erken doğum yapabilirsin diyor oğlumda çok aşağıdaydı ondada erken doğum riskim vardı.alıştım ben bu risklere
hakkımızda hayırlı olan zamanda gelsin bebişlerimiz :AMİN:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…