- 3 Mayıs 2024
- 119
- 14
- 13
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
Ovulasyon testi deneyip ilk denemede hamile kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi yaptığım ay hamile kaldımOvulasyon testi deneyip ilk denemede hamile kalan var mı
Evet kaldım ilk denemede. Ama kimyasal olduOvulasyon testi deneyip ilk denemede hamile kalan var mı
Ya ne güzel inşallah bende kalırımOvulasyon testi yaptığım ay hamile kaldım
Tekrar hamile kalmanıza sevindim test ile mi denedinizben kaldım hatta test yapmadan kaldım ilkinde de bebek istiyorum korunmayalım dedim ilk ilişkide kaldım düşük oldu. Diğerinde de ekimde korundum kasımda 2-3 ilişki korunmasız oldu yine hamileyim şaşkınım.
Kimyasal olmasının sebebi var mıydıEvet kaldım ilk denemede. Ama kimyasal oldu
Sevindim sizin adınıza inşallah bende kalırımBen kaldım ama test kullanarak değil. Şu an ikinci bebeğime hamileyim ama bunu birkaç ay denedik.
İnşallah siz de beklemeden hamile kalırsınızSevindim sizin adınıza inşallah bende kalırım![]()
İnşallahYa ne güzel inşallah bende kalırım
İlk defa denedim çok umutlu değilim ama ovulasyon günlerini değerlendirdimİnşallah siz de beklemeden hamile kalırsınızkaçıncı denemeniz?
Evet kaldım ilk denemede. Ama kimyasal olduOvulasyon testi deneyip ilk denemede hamile kalan var mı
Belli bi sebebi yokmuş kadınların yarısında görülen bir şeymiş. Adet gecikmesinden ortalama 1 hafta sonra kanama başlıyor. Çok erken evre de düşük yani ama adet oluyor gibi.Kimyasal olmasının sebebi var mıydı
Yok canım test yapmadım rTekrar hamile kalmanıza sevindim test ile mi denediniz