• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlk denemede aldığım gelinliğim :)

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
Derlerdi de inanmazdım ilk denedikleri gelinliği aldıklarına insanların ama doğruymuş. Daha çokk zaman var düğüne ama sadece bir bakıp çıkmak için hayatımda kendim için girdiğim ilk gelinlikçide ilk denediğim modeli aldım. Üstelik sonrasında sadece 3 gelinlik daha denedim ama hiç biri o giydiğim ilk giydiğim gelinlik gibi hissettirmedi :) Gelinlik diktirmeyi düşünüyordum kafamda bir sürü farklı modelleri birleştirmiştim hatta sonra burada gördüğüm bir gelinlik bütüünn fikrimi değiştirdi. Bir de hazır gelinlik sanki benim için dikilmiş gibi olunca üzerime hiç riske girmedim. İnşallah teslim alırken de bir sıkıntı yaşamam

Markası aysira modeli de ekliyorum ama fotoğraflar katalog fotoğrafları en kısa sürede kendi fotoğraflarımıda ekleyeceğim inşallah :)
Yorumlarınızı bekliyorumm :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 1.255
  • image.jpg
    image.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 1.139
  • image.jpg
    image.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 1.176
  • image.jpg
    image.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 1.126
Cok hos gorunuyor, gule gule giy mutluluklar :KK9: Umarim ben de oyle kolay secebilirim. Nisan kiyafetim icin gittigim yerde 4 model denedim, birini aldim icime sinerek. 1 saat falan surdu toplamda alisveris. Hic oyle olmasini beklemiyordum cunku inailmaz kararsiz ve cok zor begenen biriyim. Darisi gelinligin basina :KK48:

insan kendini ilk defa gelinlikle gördüğü için büyüleniyor sanırım:KK22:
bende de öyle olmuştu
ama bir hafta sonra içime sinmediğini fark ettim:KK12:
umarım sende öyle olmaz
mutlulukla giy canım:KK68:

Çok teşekkürler yorumlarınız için :) gerçekten hiç provaya gerek bile kalmadan hazır oldu ayakkabımıda alıp denediğimde :) Haftanın gelinliği diye bir kampanya varmış aysirada.Taç,bir uzun bir kısa duvak ,çiçek ve gelinlik 2500tl ye aldım hepsini ;) çiçek çok içime sinmedi ama madamcocodan 2 tane buket alıp kendim yapmayı düşünüyorum çiçeğimide :) dantel eldivende bulabilirsem harika olacak :)

sade ve şık bir gelinlik, güle güle kullan
yalnızca o duvak bana pek güzel gelmedi (türkan şoray duvağı)

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) çok mutlu oldum iyi yorumları duydukça :)

sade ve şık bir gelinlik, güle güle kullan
yalnızca o duvak bana pek güzel gelmedi (türkan şoray duvağı)

Teşekkür ederm canım, duvak bu duvak değil zaten dantel çerçeveli klasik duvaklardan yine tepeden olacak ama bu kadar türkan şoray değil :)

çok teşekkürler kızlar :)

altına düz beyaz dolgu topuklu ayakkabı aldım görseldekinin aynısı neredeyse ama çok sade kaldı bunu nasıl süsleyebilirim sizce ?

bir de takı konusunda aklımda hiç bir şey yok. yanında verdikleri taç taşlı hafif üçgen prenses tipi abartılı olmayan bir taç ona uygun kolye mi yoksa küpemi takmalıyım nasıl bir model olur ?
77433945_tn70_0.jpg

Bende bugün kadıköy aysirada bir model denedim, pierre cardin 2015 koleksiyonundan.Çok beğendik nişanlımda çok beğendi.Şuan tercihim aysiradan yana gerçekten diktirmek yerine hazır almak çok mantıklı. Sana da hayırlı olsun inşallah mutlulukla giy :) :)

hayırlı olsun, mutlu olun
Sıradan bir gelinlik, senin beğenmiş olman önemli tabi

Back