• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İlk denemede aldığım gelinliğim :)

Bende bugün kadıköy aysirada bir model denedim, pierre cardin 2015 koleksiyonundan.Çok beğendik nişanlımda çok beğendi.Şuan tercihim aysiradan yana gerçekten diktirmek yerine hazır almak çok mantıklı. Sana da hayırlı olsun inşallah mutlulukla giy :) :)

ben de pierre cardin 2015 koleksiyonundan bi gelinlik beğenmiştim ancak nerde bulabilirim bilmiyordum. Hangi modeli beğendin bilmiyorum ama fiyatı nedir acaba? Yanıtlarsan çok sevinirim

ben de pierre cardin 2015 koleksiyonundan bi gelinlik beğenmiştim ancak nerde bulabilirim bilmiyordum. Hangi modeli beğendin bilmiyorum ama fiyatı nedir acaba? Yanıtlarsan çok sevinirim
Ben kadıköy aysirada denedim 3500 lira etiket fiyatıydı ama indirim vardı 2800 e falan gelir duvakla yaklaşık dediler çok detaylı konuşmadık karar vermediğimiz için benim denediğim yoğun dantel işlemeli straplez a kesim orta kabarık bi modeldi canım sen nerde görüp beğendin pierre cardin 2015 modelleri internette yok bulsam inceliycem biraz ama gerçekten kalitesi işçiliği çok güzeldi dantelleri falan ağırdı

Derlerdi de inanmazdım ilk denedikleri gelinliği aldıklarına insanların ama doğruymuş. Daha çokk zaman var düğüne ama sadece bir bakıp çıkmak için hayatımda kendim için girdiğim ilk gelinlikçide ilk denediğim modeli aldım. Üstelik sonrasında sadece 3 gelinlik daha denedim ama hiç biri o giydiğim ilk giydiğim gelinlik gibi hissettirmedi :) Gelinlik diktirmeyi düşünüyordum kafamda bir sürü farklı modelleri birleştirmiştim hatta sonra burada gördüğüm bir gelinlik bütüünn fikrimi değiştirdi. Bir de hazır gelinlik sanki benim için dikilmiş gibi olunca üzerime hiç riske girmedim. İnşallah teslim alırken de bir sıkıntı yaşamam

Markası aysira modeli de ekliyorum ama fotoğraflar katalog fotoğrafları en kısa sürede kendi fotoğraflarımıda ekleyeceğim inşallah :)
Yorumlarınızı bekliyorumm :)
Kesim olarak seninkiyle aynı nerdeyse ama yaka kısmında drapeleri yoktu bide dantelleri daha yoğun serpmeydi sen ne kadara aldın bide hangi aysirada ?

çok teşekkürler yorumlarınız için :)

Kesim olarak seninkiyle aynı nerdeyse ama yaka kısmında drapeleri yoktu bide dantelleri daha yoğun serpmeydi sen ne kadara aldın bide hangi aysirada ?

benim hepsi 2500 tl antalya aysiradan aldım. bu 2015 modeli değil yalnız dantelli bir çok model var aysirada.Ama internet sitesinden bakıp yanılmamak gerekliymiş,mağazaya gidince anladım ki internette göründüğü gibi değil modelleri kesinlikle çok daha iyi.

Ben kadıköy aysirada denedim 3500 lira etiket fiyatıydı ama indirim vardı 2800 e falan gelir duvakla yaklaşık dediler çok detaylı konuşmadık karar vermediğimiz için benim denediğim yoğun dantel işlemeli straplez a kesim orta kabarık bi modeldi canım sen nerde görüp beğendin pierre cardin 2015 modelleri internette yok bulsam inceliycem biraz ama gerçekten kalitesi işçiliği çok güzeldi dantelleri falan ağırdı
İnternetten bakıyorum canım bi de 2014 modellerini de beğeniyorum. Tek karar veremediğim modern mi yoksa biraz 60'lar 70'ler mi yapsam.

http://e-gelinlikler.com/pierre-car...leri/2015-pierre-cardin-gelinlik-modelleri-8/

şunları beğendiğim örneğin ama hepsinin tarzı birbirinden farklı

çok teşekkürler yorumlarınız için :)

benim hepsi 2500 tl antalya aysiradan aldım. bu 2015 modeli değil yalnız dantelli bir çok model var aysirada.Ama internet sitesinden bakıp yanılmamak gerekliymiş,mağazaya gidince anladım ki internette göründüğü gibi değil modelleri kesinlikle çok daha iyi.
evet hepsi birbirine benziyo 2015 modelleri şuan internette flan yok zaten valla biçok yere baktım bugünde herkes çok övüyo diye çağtekse gittim ama hiç beğenmedim hemde 5000 gibi bi fiyat verdiler kalitesi kalıpları hiç güzel değildi onlara bakınca kesinlikle aysiradan alıcam dedim o pierre cardinin 2015 modelini giyince gelinliğe bakmadan dantelleri işlemeleri ne kadar kaliteli ağır duruyo diye dikkatimi çekmişti

çok güzeel bayıldım..Özellikle duvağı..Bende miss defneden diktirmiştim 2 bucuk yıl önce 1500 e ..Model aynı benim duvak düzdü senin ki harika bence..Çiçeği ben bi hazır vardı..Bide eşim almaya geldiklerinde vermişti beyaz ve mor güllerden gelin çiçeği yaptırmıstı ayy yapmalardan daha orjinal duruyo bence gercek çiçek de al :)

çiçeğim buydu ama ben başka çiçekler de ekledim çok çok daha güzel oldu altındaki tülü de kaldırdım :)

Eklentiler

• 10440881_671253762971780_8720726191125660139_n.jpg
    10440881_671253762971780_8720726191125660139_n.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 220
Hayırlısıyla kullanın.Güzel.Allah içinize sindirsin.Darısı başıma.Daha gidip gelinlik bakmam lazım.Puff.

çok güzel güle güle giy:) ben de ilk denediğim gelinliği aldım sonrasında da 2 gelinlik daha denedim ama onu beğendim=)

Back