- 26 Nisan 2010
- 88
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim de bu ay ilk denememizdi ama umut yok sanki..reglime 5 gün kaldı..
hayırlısı..
hadi hayırlısı canım inş. bu ay güzzel haberlerini alırızKızlar hayırdır nerelerdesiniz? Topic sessiz kaldı
Ben çalışmalarımı tamamladım, yakı da yapıştırdım :78:Ayın 10unu bekliyorum.
hayatım merhaba reglime beş gün kala kanda baktırdım canım hcg 6.1 test yaptım çooook silik çizgi var ama sıkıntı yaptım çünkü çok düşük bir değer test filan yapmanı hiç tavsiye etmem sabret
Hayırlısı olsun canım, en zor yanı beklemekbizim de bu ay ilk denememizdi ama umut yok sanki..reglime 5 gün kaldı..
hayırlısı..
İnşallah olmazsın, haberlerini bekliyoruzmerhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım. bakalım bizde ilk denememizi yaptık yarın adet olmam gerekiyor. umarım olmam:)
Allah kolaylık versin Ara vermek iyidir hayırlısı olsun canımben daha çalışmalara başlayamadım bile kocisle ayrı düştük yarın gidiyorum yanına
arayı kapatmak için çokkk çalışmam lazım çokkkk
evet ben de bu yüzden yapmayacağım test.
dayanabildiğim kadar dayanırım bakalım..
sevglmle ilk defa berabr oldk hatta tam olduk sayılmz ayak üstü bişey oldu biraz kan geldi.sizce zar tamamen yırtılmışmıdır yoksa zedenlenme mi olmuştur lütfen yardm edin çok kafam takıldı bu meseleye :/
hayatım bugün reglime 2 gün var değerim 64 sende bir kanda baktırsana
kıslarrrrr nasılsınız
ben kafaya pek takamadım bu ay
inşallah olur:)
oğlakcım hamilemisin yoksa sen
bana da dua edin olurmu 1 haftam kaldı
hayatım seni görmek güzel evet hamileyim canım çok yeni dahakıslarrrrr nasılsınız
ben kafaya pek takamadım bu ay
inşallah olur:)
oğlakcım hamilemisin yoksa sen
bana da dua edin olurmu 1 haftam kaldı
hayatım seni görmek güzel evet hamileyim canım çok yeni daha
biraz önce dua ettim ve sizleride dualarıma katıyorum allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
evet güzelim hamile
inşallah sende bende bu ay hamileyiz :)
hayatım seni görmek güzel evet hamileyim canım çok yeni daha
biraz önce dua ettim ve sizleride dualarıma katıyorum allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin