- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
tskler kad_er ....
yumurtlama günlerimde tam dıkecem ayakları ..kısmet artık
rica ederim canm,hayırlısı artık inşşlhh hemen tutarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tskler kad_er ....
yumurtlama günlerimde tam dıkecem ayakları ..kısmet artık
Az önce "Yakı ile hamile kalmak" diye bir başlık okudum kızlar..Bilmiyorum birkaç kişi hamile kalmış topicten.Şu eczanelerde satılan yakıdan alıp, ilişkiden önce belinize yapıştırıyormuşsunuz :26:O orda 2 gün kalıyormuş.
O nasıl oluyor ki
ilk defa duydum
Canım ben de ilk defa duydum.Yumurtlama döneminde çalışmaları yaparken beline bu bantı yapıştırıyormuşsun ve 2 gün çıkarmıyormuşsun, yakıyormuş biraz acıtıyormuş ama yumurtaların sıcak kalmasını sağlıyormuş.Şimdi linki kaybettim arıyorum, bulayım paylaşıcam burda.
alla alla cok enteresann tesadüf etmiştir belki :90:
Canım ben de ilk defa duydum.Yumurtlama döneminde çalışmaları yaparken beline bu bantı yapıştırıyormuşsun ve 2 gün çıkarmıyormuşsun, yakıyormuş biraz acıtıyormuş ama yumurtaların sıcak kalmasını sağlıyormuş.Şimdi linki kaybettim arıyorum, bulayım paylaşıcam burda.
Edit:
Buldummmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/360914-yaki-hamile-kalmak-90.html
Valla bilmiom kızlar, yapıştırcam ben ne kaybederim ki :86:
slm kızlar benimde ilk denemem inşallah hayırlısı hepimize bu arada nehir ben
teşekkürler canım ,benim döngün 26 gün,13. gün ozaman ,saol cnm
canım yumurtlama günü tam olarak şöyle hesaplanıyor: eğer 26 günde bir adet görüyorsan, o zaman 26-14=12, yani siklusunun 12. gününde yumurtluyorsun. Burda yumurtlamadan sonraki 14 gün herkeste sabit olduğundan hesap bu şekilde yapılıyor.Süklusun süresini değiştiren yumurtlamaya kadar gecen gün sayısıdır. 30 günlük siklusu olanlar mesela 30-14=16. günde yumurtlar vs vs. bunun gibi yani:) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız :) kolay gelsinpp
canım yumurtlama günü tam olarak şöyle hesaplanıyor: eğer 26 günde bir adet görüyorsan, o zaman 26-14=12, yani siklusunun 12. gününde yumurtluyorsun. Burda yumurtlamadan sonraki 14 gün herkeste sabit olduğundan hesap bu şekilde yapılıyor.Süklusun süresini değiştiren yumurtlamaya kadar gecen gün sayısıdır. 30 günlük siklusu olanlar mesela 30-14=16. günde yumurtlar vs vs. bunun gibi yani:) inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız :) kolay gelsinpp