• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa tüp bebek yaptırıyorum çok karışık duygulardayım😬

bngddlr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
119
29
13
32
Selam hanımlar bugün tüp bebek merkezindeyim adetimin 3. Günü neler olucak çok merak ediyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum sizin duygularınız nelerdi?

Merhaba

Benim duygularım çok mutluydum ve hemen tutucak sanıyordum vede kolay ama malesef öle olmuyor zor bir süreç ben cok zorlandım hatta iki kez gittim iki ayrı doktor iki ayrı hastane ilkinde sonuç alamadim ıkincisi tedavi surecindeyim hersey sifirdan basladi trasfer için bekliyorum herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeze nasip etsin

Merhaba

Benim duygularım çok mutluydum ve hemen tutucak sanıyordum vede kolay ama malesef öle olmuyor zor bir süreç ben cok zorlandım hatta iki kez gittim iki ayrı doktor iki ayrı hastane ilkinde sonuç alamadim ıkincisi tedavi surecindeyim hersey sifirdan basladi trasfer için bekliyorum herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeze nasip etsin

Maalesef yaptıramadık çok yüksek fiyat verdiler zaten hemen olmuyormuş bi dahaki aya kaldı başka yere de sordum tekrar muayene olacağım

Maalesef yaptıramadık çok yüksek fiyat verdiler zaten hemen olmuyormuş bi dahaki aya kaldı başka yere de sordum tekrar muayene olacağım
Keyfin kaçmasın tatlim olucak buna inan biraz parasal zor allahtan kayinvalidem detek oldu yoksa çok zor

Inşallah sen bu yola başka gerisi geliyor ya kafana takma herşeyi oluruna bırak:)

Merhaba kızlar benim de ilk tüp bebek tedavim 3 gün oldu transfer işlemim geçeli nasıl duygulara sahibim bilmiyorum çok karışık bi olumlu bi olumsuz düşünüyorum. 5 tane düşüğüm var hepsinde kalp atışını duydum ama sonrasında kalbi durdu sebebi belli değil o yüzden hep bi umutsuzluk doluyum normal mi bilmiyorum böyle çoklu düşüklerin ardından tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı kızlar.

Maşallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına 🙏🏻
Merhaba, benim 7ocakta 3.gun embriyo 2tane transfer edildi 4.gun den beri erken gebelik testi yapıyorum pozitif ama bugün 7.gun kan verdim bhcg 2.4 çıktı bu şekilde tup bebek olayı yaşayan varmi kızlarrr 🤲

Sperm azlığı tüp bebek süreci nasıl öncesinde nasıl bir tedavi uyguluyorlar biliyor musunuz

Merhaba, benim 7ocakta 3.gun embriyo 2tane transfer edildi 4.gun den beri erken gebelik testi yapıyorum pozitif ama bugün 7.gun kan verdim bhcg 2.4 çıktı bu şekilde tup bebek olayı yaşayan varmi kızlarrr 🤲
Çatlatma iğnesi yapilmismiydi.
Onun etkisi olabilir.taze transferse hep yapiliyor catlatma ignesi.
Kan içinde biraz erken degilmdi 12 gun beklenmesi lazim diye biliyorum.

Selam hanımlar bugün tüp bebek merkezindeyim adetimin 3. Günü neler olucak çok merak ediyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum sizin duygularınız nelerdi?
Cok heycanlî bir o kadar da tedirgin duygular.
Sanirim heyecanim ve tedirginligim gecmeyecek.
Ilk denemede pozitif oldu çok sükür. Dondurulmuş 3. Gün embryosuydu.
Ama kan degerlerim 2 ye katlamiyor.%55 artiyor.
Ilk degerim 57 cikmisti sonraki değerim 88 çıktı.
15 sonra cagirdi doktorum .bekliyoruz
Saglicakla ilermesini🤲🌸
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸🤲

Çatlatma iğnesi yapilmismiydi.
Onun etkisi olabilir.taze transferse hep yapiliyor catlatma ignesi.
Kan içinde biraz erken degilmdi 12 gun beklenmesi lazim diye biliyorum.
3. Gün gonapeptyl yaptım, evet ama bana nedense 10.gun kan vermemi istedi doktor transferden sonra burda okuyorum hep 12.gun 🤷‍♀️

Back