32 yaşındayım, eşim 39 yaşında, zaman kaybetmeyelim diye tüp bebeke başladık ama ağıstostan beri bu sürecin içindeyiz, zaman su gibi akıp geçiyor
benimle birlikte transfer olan arkadaşlar doğurmak üzereler. Benim takıntım yaşla başlamadı aslında, amh çok iyi çünkü. 2 tane ablam var ve ikişer çocukları var, istedikleri ay hamile kaldılar, hatta biri emzirirken ikinci çocuğuna hamile kaldı, ben de öyle olurum sandım, ilk aydan olur zannettim, 2 ay 3 ay olmayınca eyvah demeye başladım, o gün bugündür üzerime yapıştı çocuğum olmayacak mı fikri
sanırım gerçekten bir psikoloğa görünmekte fayda var. Dr Banu çiftçi de söyledi bunu, senin bilmediğin ve bilinç altında yatan bir nedenden dolayı vücut üreme sistemini bloke eder dedi.
Yaşım genç olmasa da zaman veririm kendime problem değil de, ne zaman aklıma getirmicem keyfime bakıcam desem, her birliktelikten sonra aklıma geliyor, hemen kalkmasaydım, ayaklarımı dikseydim diye düşünürken buluyorum kendimi, bi de yumurtladığımı anlıyorum, ovülasyon hiç takip etmedim hep ağrım olur ve bilirim, ağrı başladı mı ben de başlıyorum değerlendirelim kaçırmayalım diye
Sen napmayı düşünüyorsun, tüp bebeğe devam mı edeceksin? Dondurulmuş embriyon var mı