Eki Görüntüle 273015 bu nasıl cnm
Selam arkadaslar,
Ilk defa rofle yaptirmayi dusunuyorum. Sarimtirak bir rofle istemiyorum, daha cok belli belirsiz olan ama topuz, masa ile dalga vs ile hos gorunecek bisey. Kestane ve tonlari, ne dersiniz? Siz ne onerirsiniz?
Onerilerinizi bir resim ile de goruntulerseniz cok yardimci olur.
Tesekkurler simdiden!
Eki Görüntüle 272974
canım bak benimde saçlarım koyuydu.renk gelsin çok basit diye gittim kuaförüme(ki kuaförüme çok güvenirim) bana dedim abartı olmıcak şekilde gölgemi röflemi napılıyosa ondan yapın dedim.ama renk geçişleri sert olmasın kabak gibi belli olmasın dedim.ki herkes zamanında çok bepenmişti.ve üstüne sonradan boyattım diye çok kızmıştıbak koyiyim saçlarımın nasıl olduğunu.benim saçıma bal rengi gölge yapıldı.düz ve dalgalı halleri.karar senin.beğenirsen saçımı böle yapın dersin Eki Görüntüle 278276 Eki Görüntüle 278277
Selam arkadaslar,
Ilk defa rofle yaptirmayi dusunuyorum. Sarimtirak bir rofle istemiyorum, daha cok belli belirsiz olan ama topuz, masa ile dalga vs ile hos gorunecek bisey. Kestane ve tonlari, ne dersiniz? Siz ne onerirsiniz?
Onerilerinizi bir resim ile de goruntulerseniz cok yardimci olur.
Tesekkurler simdiden!
Eki Görüntüle 272974
Cok sagol acrofobi tam istedigim gibi olmus senin saclar! Cok begendim. Bende gecisler belli olmasin istiyorum. Kesinlikle bunu alip gosterecegim. Haftaya gitmeyi dusunuyorum kizlar, sonucu size fotografla birlikte yazarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?