• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ilk defa rofle yaptiracagim, ne onerirsiniz? (resimli)

teresaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
9
0
36
İstanbul
Selam arkadaslar,

Ilk defa rofle yaptirmayi dusunuyorum. Sarimtirak bir rofle istemiyorum, daha cok belli belirsiz olan ama topuz, masa ile dalga vs ile hos gorunecek bisey. Kestane ve tonlari, ne dersiniz? Siz ne onerirsiniz?
Onerilerinizi bir resim ile de goruntulerseniz cok yardimci olur.

Tesekkurler simdiden!

$sac.jpg

Cnm ben kendi sac rengimin bir iki ton acigini ve koyusunu balyaj tarzinda yaptirmak istiyorum ama o renklerin adlari ne bilmiyorum. Dogrusu sac konusunda baya cahilim. Balyaj ve roflenin farkini bilmiyorum mesela. Oyle iste. Senin gosterdigin foto koyu tenliler icin cok hos olur ben beyaz tenliyim.

Benim gibi bir cahile yardim ederseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,

Ilk defa rofle yaptirmayi dusunuyorum. Sarimtirak bir rofle istemiyorum, daha cok belli belirsiz olan ama topuz, masa ile dalga vs ile hos gorunecek bisey. Kestane ve tonlari, ne dersiniz? Siz ne onerirsiniz?

Tesekkurler simdiden!

Eki Görüntüle 272974

günaydın canım saç rengin oldukça koyu röfle ilk etapta hoş durmayabilir alışamayabilirsin gölge öneririm.

yok ben röflede kararlıyım diyorsanda önce saç rengini 2 ton açtır derim o zaman afet olursun :52::54:

tatlım zemın rengını değiştir bence bu saçın üzerine röfle atılırsa sırıtırçnkü saç rengın koyu

Saç renginiz koyu,zemin boyanmadan röfle yapılmaz bu saça,iyi bir kuaföre danışırsanız sizi yönlendirecektir...

Tesekkurler arkadaslar.. Haklisiniz Golge olursa daha iyi olur. Netten bir kac begendigim ornek buldum, hangisi en iyi olur sizce? Asli Tandogan'inki baya yakismis kendisine, ama benim gozler koyu kahverengi renkli degil. Bu isin icinden cikacak sonuc benim icin cok onemli cunku Haziranin basinda dugunum var ve felaketle sonuclanirsa duzeltmesi cok yipratir sacimi :( Acikcasi biraz korkuyorum. Ama gelin basi vs icin biraz golge guzellik ve isilti katiyor bence, bu yuzden de istiyorum...

$1231493_f520_large.jpg

Eki Görüntüle 276898

$Dark-Brown-Hair-Colors-4.jpg

$Fall2.jpg

bence hiççççççççççç bulaşma çoğu kişi bende dahil olmak üzere röfle mağduruyuz....kendi saç renginin üzerine gölge yaptır daha iyi...en iyisi boya işlerine hiççç bulaşma:::(((

cnm saçın koyu ewet ama ışık farkıda war şuanda :) yanındaki arkadaşınında bakır tonlarında o bile koyu duruyordu gerçekte okadar koyu değilse tabikide :D bence saçlarını sakın orielle filan açtırma sakınn düğün öncesi fekalet olabilme ihtimaliyüksek :/ en iyisi git platin tonlarında değilde daha koyu sarı karamel gibi olan tonlarda yaptır kendi saç rengine yakın gölge dediğindede muhtemelan ya balyaj yada röfle atacaklardır sen paket sayısına bak :) sıklığını kafanda düşün 10 paket filan yaptır hatta krepe ile atarsa röfleyi çok hoş olur ImageShack® - Online Photo and Video Hosting buradaki ton ama sen asla dipten wurdurma ablam yaptırmıştı neredeyse 10cm aşağıdan we çok hoş olmuştu krepe ile röfle attırdı resmi olsaydı eklerdim ama bende yok şuanda :/ öyle inş güzel bir renk olur şimdiden hayırlı olsun :)

canım sen saçına röfle yerne gölge yaptır daha dogal durur yani kendi saç rengının bıkaç ton açıgı acık kumral falan attırabılrsin

bence de bu saçın açılması çok zor ki açılıp yanma olasılığı da yüksek....bence kademeli olarakk açtır saçını en sonunda da röfle dene

canım bak benimde saçlarım koyuydu.renk gelsin çok basit diye gittim kuaförüme(ki kuaförüme çok güvenirim) bana dedim abartı olmıcak şekilde gölgemi röflemi napılıyosa ondan yapın dedim.ama renk geçişleri sert olmasın kabak gibi belli olmasın dedim.ki herkes zamanında çok bepenmişti.ve üstüne sonradan boyattım diye çok kızmıştı:1: bak koyiyim saçlarımın nasıl olduğunu.benim saçıma bal rengi gölge yapıldı.düz ve dalgalı halleri.karar senin.beğenirsen saçımı böle yapın dersin:1: $03072010026.jpg $30082010243.jpg

canım bak benimde saçlarım koyuydu.renk gelsin çok basit diye gittim kuaförüme(ki kuaförüme çok güvenirim) bana dedim abartı olmıcak şekilde gölgemi röflemi napılıyosa ondan yapın dedim.ama renk geçişleri sert olmasın kabak gibi belli olmasın dedim.ki herkes zamanında çok bepenmişti.ve üstüne sonradan boyattım diye çok kızmıştı:1: bak koyiyim saçlarımın nasıl olduğunu.benim saçıma bal rengi gölge yapıldı.düz ve dalgalı halleri.karar senin.beğenirsen saçımı böle yapın dersin:1:Eki Görüntüle 278276 Eki Görüntüle 278277

Cok sagol acrofobi tam istedigim gibi olmus senin saclar! Cok begendim. Bende gecisler belli olmasin istiyorum. Kesinlikle bunu alip gosterecegim. Haftaya gitmeyi dusunuyorum kizlar, sonucu size fotografla birlikte yazarim :)

Selam arkadaslar,

Tesekkurler simdiden!

Eki Görüntüle 272974

bende seninle benzer özelliklere sahibim ve bende daha önce saçlarıma hiç bir işlem yaptırmadım.. vee saçlarım konusunda inanılmaz derecede değişiklik istiyorum.. bazen kendi rengimin 1-2 ton açıgını röfle olarak yaptırmayı düşünüyorum bazendee, cesaret edip hepten bakıra boyatıp,onun üzerinede yine aynı şekilde 1-2 ton açık röfleler attırarak ışıltı verdirmek istiyorum.
saçlarını yaptırdığında, son halinin fotoğrafını burda paylaşır mısın rica etsem?

Son düzenleme:
Cok sagol acrofobi tam istedigim gibi olmus senin saclar! Cok begendim. Bende gecisler belli olmasin istiyorum. Kesinlikle bunu alip gosterecegim. Haftaya gitmeyi dusunuyorum kizlar, sonucu size fotografla birlikte yazarim :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canııımmm :38: bekliyorum fotonu :34:

CanıM Benimde saçlarım aynen senin gibi değişiklik olsun istiyorum ama karasızımmm saçlarını boyattıktan sonra mutlaka resimlerini koy seni bekli,yorumm mm bende bu şekil düşünüyorumm :)

Back