Gebeliğe Hazırlık İlk defa ovulasyon testi kullananlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bir bebekmeselesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
66
28
3
38
Kızlar merhaba , ilk defa ovulasyon testi kullanicam. 34 yaşındayım , eşim 35 yaşında hic bir sağlık sorunumuz yok. 4 aylık evliyim , hamile kalmak istiyorum. Acaba bu testleri nasıl kullanmam gerektiğini ve hangi günler ilişkiye girmem gerektiğini bana birileri anlatabilir mi ?

Canımm Rabbim şimdiden mübarek etsin. Bununla ilgili konu açtım profilimden bulabilirsin

Adetin bitikten sonra herhün aynı saatte yap 12 4 yada akşam 8 10 da yap ilk idrarla yapma testi yapmadan önce sıvı alımını kes doğru sonuç alırsın

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi aldım mirate
Ya neden benim kullanıcı adımın aynısı, sormak istedim
Bilmem aklima uye olurken ilk o isim geldi dun gece uye oldum.daha once siteye hic bakip arastirmadim. Rahatsızlık oluşturabilecegini düşünemedim. Ama suan degisemiyorum sanırım ismimi malesef. Sizi rahatsiz ettiyse eger yonlendirebilirseniz degisebilirim

Yok rahatsız olmak değilde birebir aynısı yani Hani öyle bilindik bir karakter adı falan da değil, nasıl aynı ismi düşünebildik ki
Neyse artık karışmayız umarım

Yok rahatsız olmak değilde birebir aynısı yani Hani öyle bilindik bir karakter adı falan da değil, nasıl aynı ismi düşünebildik ki
Neyse artık karışmayız umarım
Gece 3.30 da aklima ilk gelen isimdi ben cok aktif değilim karisacagimizi düşünmüyorum sadece konulari okuyorum, ovulasyonla ilgili bilgi amaçlı buradayım. Ama değişebileceğim zaman mutlaka degisirim

Üç ay sonra değişebiliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…