• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk defa ovulasyon testi kullananlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bir bebekmeselesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
66
28
3
38
Kızlar merhaba , ilk defa ovulasyon testi kullanicam. 34 yaşındayım , eşim 35 yaşında hic bir sağlık sorunumuz yok. 4 aylık evliyim , hamile kalmak istiyorum. Acaba bu testleri nasıl kullanmam gerektiğini ve hangi günler ilişkiye girmem gerektiğini bana birileri anlatabilir mi ?

Kızlar merhaba , ilk defa ovulasyon testi kullanicam. 34 yaşındayım , eşim 35 yaşında hic bir sağlık sorunumuz yok. 4 aylık evliyim , hamile kalmak istiyorum. Acaba bu testleri nasıl kullanmam gerektiğini ve hangi günler ilişkiye girmem gerektiğini bana birileri anlatabilir mi ?
Canımm Rabbim şimdiden mübarek etsin. Bununla ilgili konu açtım profilimden bulabilirsin

Adetin bitikten sonra herhün aynı saatte yap 12 4 yada akşam 8 10 da yap ilk idrarla yapma testi yapmadan önce sıvı alımını kes doğru sonuç alırsın

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi aldım mirate
Ya neden benim kullanıcı adımın aynısı, sormak istedim 🙈
Bilmem aklima uye olurken ilk o isim geldi 🙈 dun gece uye oldum.daha once siteye hic bakip arastirmadim. Rahatsızlık oluşturabilecegini düşünemedim. Ama suan degisemiyorum sanırım ismimi malesef. Sizi rahatsiz ettiyse eger yonlendirebilirseniz degisebilirim 🤗

Bilmem aklima uye olurken ilk o isim geldi 🙈 dun gece uye oldum.daha once siteye hic bakip arastirmadim. Rahatsızlık oluşturabilecegini düşünemedim. Ama suan degisemiyorum sanırım ismimi malesef. Sizi rahatsiz ettiyse eger yonlendirebilirseniz degisebilirim 🤗
Yok rahatsız olmak değilde birebir aynısı yani 🙈 Hani öyle bilindik bir karakter adı falan da değil, nasıl aynı ismi düşünebildik ki 😁
Neyse artık karışmayız umarım 😁

Yok rahatsız olmak değilde birebir aynısı yani 🙈 Hani öyle bilindik bir karakter adı falan da değil, nasıl aynı ismi düşünebildik ki 😁
Neyse artık karışmayız umarım 😁
Gece 3.30 da aklima ilk gelen isimdi 🙈 ben cok aktif değilim karisacagimizi düşünmüyorum 🤗 sadece konulari okuyorum, ovulasyonla ilgili bilgi amaçlı buradayım. Ama değişebileceğim zaman mutlaka degisirim 🤗🌺

Üç ay sonra değişebiliyor canım

Back