Ben dün başladım adet dongume göre 12.gun başlamam oneriliyordu o yüzden başladım aslında adetten hemen sonra denemek istiyordum ama bekleyemedimSENDE DURUM NEDİR NE ZAMAN BAŞLICAN OVULASYONA BENIM KARGO YARIN ELIMDE OLACAK YARIN AKSAM ILK TESTI YAPCAM HAYIRLISI İLE
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İlk defa ovulasyon testi deneyeceğim yardımcı olabilir misiniz
- Konu Sahibi Htccc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon dönemi ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herkes çok farkli ve çok fazla şey söylediği için kafam çok karisiyor en iyisi en koyu zamanı bulana kadar denemek galibaCok koyu olmasini beklemesi gerekiyor zira o gun yumurtlama gerceklesir. Siz koyu cizgiyle karsilasmiyorsaniz muhtemelen yumurtlama gerceklesmiyordur. Cok siliklesmesi zaten cogu gunde oluyor. Onunla alakasi yok T cizgisi C cizgisinden daha koyu ya da ayni koyulukta olmasi şart yumurtlama icin.
- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
koyu zamanı bulucam derken günleri kaçırma ..mantıklı olan zaten adatten 10 gün sonra 2 günde bir ilişkiHerkes çok farkli ve çok fazla şey söylediği için kafam çok karisiyor en iyisi en koyu zamanı bulana kadar denemek galiba
Yalnızca koyu zamani bulup o günü değerlendirmiyorum zaten 4 aydır normal adet takvimimdeki günleri günaşırı degerlendiriyorduk fakat herhangi bir şey olmayınca acaba ovulasyon zamanım bildiğimden farklı mı diye bu testleri denemeye karar verdimkoyu zamanı bulucam derken günleri kaçırma ..mantıklı olan zaten adatten 10 gün sonra 2 günde bir ilişki
- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
Tabiki iyi yapmişsın denemeye devam et sen ama bu arada ilişkiyi bırakma anlamında söyledim.. mesela ben 18.ci gunden sonra yumurtam oldugunu bu testler sayesinde ögrendim yani gec yumurtlama ..ama dedigim gibi hic bi zaman iki cizgi aynı koyulukta olmadığı icin cift cizgi gordugum günleri degerlendiriyordum 1 hafta sonra adet gunumu bekliyordum vee birgun o adet gelmedi .allah sanada nasip etsin tez zamanda insalahYalnızca koyu zamani bulup o günü değerlendirmiyorum zaten 4 aydır normal adet takvimimdeki günleri günaşırı degerlendiriyorduk fakat herhangi bir şey olmayınca acaba ovulasyon zamanım bildiğimden farklı mı diye bu testleri denemeye karar verdim
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederimTabiki iyi yapmişsın denemeye devam et sen ama bu arada ilişkiyi bırakma anlamında söyledim.. mesela ben 18.ci gunden sonra yumurtam oldugunu bu testler sayesinde ögrendim yani gec yumurtlama ..ama dedigim gibi hic bi zaman iki cizgi aynı koyulukta olmadığı icin cift cizgi gordugum günleri degerlendiriyordum 1 hafta sonra adet gunumu bekliyordum vee birgun o adet gelmedi .allah sanada nasip etsin tez zamanda insalah
Sana tavsiyem instagramda : birgebeningünlüğü sayfasi var ovulasyon testlerini Ebru hanim kendisi üretip satiyor ve sordugun her soruya cevap veriyor kensisi isinin ehli her zaman bana yardimci oldu onun testini kullaniyorum tavsiye ederimHerkes çok farkli ve çok fazla şey söylediği için kafam çok karisiyor en iyisi en koyu zamanı bulana kadar denemek galiba
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
Merhaba canım örnek olsun diyr kendi testlerimi atıyorum bende 28 günde bir oluyorum 11 veya 12.gün başlıyorum genellikle 14.gün pik yapıyor bu sefe 13 de yaptı ve bugünde pik gösteriyorTavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Eklentiler
Teşekkür ederimMerhaba canım örnek olsun diyr kendi testlerimi atıyorum bende 28 günde bir oluyorum 11 veya 12.gün başlıyorum genellikle 14.gün pik yapıyor bu sefe 13 de yaptı ve bugünde pik gösteriyor
- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
Rica ederimTeşekkür ederim
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
YOK CANIM DAHA BELLİ OLMAZ YUMURTLAMA DONEMINI DEGERLENDIRDIK HEP BAKALIM ARTIK 19 EKIM ADET GUNUM İNŞ ADET OLMAM DA HAMILE OLURUM NE ZORMUS COCUK YAPMAKMerhaba hamilemisiniz öğrendiğinizmi
Gerçeekten öyleymiş allahım nasip eder isteyen herkeze inşallahYOK CANIM DAHA BELLİ OLMAZ YUMURTLAMA DONEMINI DEGERLENDIRDIK HEP BAKALIM ARTIK 19 EKIM ADET GUNUM İNŞ ADET OLMAM DA HAMILE OLURUM NE ZORMUS COCUK YAPMAK
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
pazar gunu regl oldum malesef bu ay da olmadıGerçeekten öyleymiş allahım nasip eder isteyen herkeze inşallah