Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık İlk defa ovulasyon testi deneyeceğim yardımcı olabilir misiniz
- Konu Sahibi Htccc
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon dönemi ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doğru canım ben sana yardımcı olurum takıldığın konuda sorBugün ilk kanama günümden itibaren 12.gun normal takvimde doğurgan dönem olarak görünüyor bugün kargom elime ulaştığı için ovulasyon testini denemek istiyorum sizce doğru zaman mi yardimci olabilir misiniz
- 22 Mart 2019
- 5.278
- 11.814
- 248
- 26
Teşekkür ederim bugün 12. Günüydü kargo da gelince dayanamadım yaptım çıkan sonucun fotoğrafını paylaşıyorum pek anlamadığım için cevaplarsanız sevinirimDoğru canım ben sana yardımcı olurum takıldığın konuda sor
At canım fotoğrafı bakayımTeşekkür ederim bugün 12. Günüydü kargo da gelince dayanamadım yaptım çıkan sonucun fotoğrafını paylaşıyorum pek anlamadığım için cevaplarsanız sevinirim
Teşekkür ederim bugün 12. Günüydü kargo da gelince dayanamadım yaptım çıkan sonucun fotoğrafını paylaşıyorum pek anlamadığım için cevaplarsanız sevinirim
Eklentiler
At canım fotoğrafı bakayım
Eklentiler
Evet sıvı tüketimi son 2saattir yoktu teşekkür ederimDaha olmamış gözüküyor canım da kurallara uydun değil mi
Bu iki çizginin de koyu olması yumurtlamayı mi gostericek pekiDaha olmamış gözüküyor canım da kurallara uydun değil mi
- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
Evet canım iki çizgi aynı koyulukta olacak en azBu iki çizginin de koyu olması yumurtlamayı mi gostericek peki
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
bende ilk defa deneyeceğim kargo elıme ulaşmadı bugun adetim biteli 4. gün inşallah geç kalmadan ulaşır bende yardımlasmak istiyorum acemiyim hanımlarBugün ilk kanama günümden itibaren 12.gun normal takvimde doğurgan dönem olarak görünüyor bugün kargom elime ulaştığı için ovulasyon testini denemek istiyorum sizce doğru zaman mi yardimci olabilir misiniz
Ben internetten de baktım ilk kanamanizla sonraki adet olacağınız tarih arasında kaç gün var? Ona göre ne zaman baslayacaginizi bulabilirsiniz aslındabende ilk defa deneyeceğim kargo elıme ulaşmadı bugun adetim biteli 4. gün inşallah geç kalmadan ulaşır bende yardımlasmak istiyorum acemiyim hanımlar
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
28 gun olacak 21 eylülde adet oldum 4 gün sürdü 19 ekimde olmam gerekiyorBen internetten de baktım ilk kanamanizla sonraki adet olacağınız tarih arasında kaç gün var? Ona göre ne zaman baslayacaginizi bulabilirsiniz aslında
Burdan bakabilirsiniz eğer aralığınız 28 gün ise ilk kanama gününunden itibaren 11.gunde test yapmaya başlayabilirsiniz28 gun olacak 21 eylülde adet oldum 4 gün sürdü 19 ekimde olmam gerekiyor
Eklentiler
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
teşekkür ederim yardımın içinBurdan bakabilirsiniz eğer aralığınız 28 gün ise ilk kanama gününunden itibaren 11.gunde test yapmaya başlayabilirsiniz
Rica ederim umarım ikimize de faydası olur
teşekkür ederim yardımın için
Cok koyu olmasini beklemesi gerekiyor zira o gun yumurtlama gerceklesir. Siz koyu cizgiyle karsilasmiyorsaniz muhtemelen yumurtlama gerceklesmiyordur. Cok siliklesmesi zaten cogu gunde oluyor. Onunla alakasi yok T cizgisi C cizgisinden daha koyu ya da ayni koyulukta olmasi şart yumurtlama icin.bence çok koyu olmasını bekleme zira benim hiç bi zaman iki çizgide çok koyu olmadı . 12.-22. günler arası hep böle biri silikti ..2 günde bir ilişki olsun bugünden itibaren.. çok silikleştiği zman çatlama oldu demek zaten
- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 23
- 37
SENDE DURUM NEDİR NE ZAMAN BAŞLICAN OVULASYONA BENIM KARGO YARIN ELIMDE OLACAK YARIN AKSAM ILK TESTI YAPCAM HAYIRLISI İLEBurdan bakabilirsiniz eğer aralığınız 28 gün ise ilk kanama gününunden itibaren 11.gunde test yapmaya başlayabilirsiniz